Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 23.8.
Današnja večer donosi odlične filmove različitih žanrova

TV Preporuke dana – Petak 23.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 23.8.

SERIJE / EMISIJE

Crna lista, HTV 2 u 20:05 sati
Liz (Megan Boone) razmatra nove informacije o neriješenom slučaju s početka svoje profilerske karijere u FBI-u, dok Red (James Spader) i Posebna jedinica različitim taktičkim pristupima krče put prema Tomovim ubojicama.

Deset dana, HTV 2 u 21:30 sati
Nakon što Lake prepozna poznato lice u policijskoj postaji, Jane bježi s njom kako bi se zaštitile. Bird i dalje radi na slučaju. Otkriva se Redov identitet.

Kosti, Doma TV u 21:50 sati
Cestovni radnici koji su čistili odron blata otkrivaju tijelo; žrtva je već bila mrtva, a odron je teško oštetio ostatke. Međutim, zahvaljujući slomljenoj kosti, koja je zaliječena prije samo četiri godine desetljećima starom tehnikom, identificiraju žrtvu kao Lolu Marshall, osuđenu dilericu droge koja je bila puštena u centar za rehabilitaciju, ali je nestala.

FILMOVI

Nemogući susret, HTV 1 u 20:05 sati
David Norris (Matt Damon) je ambiciozni političar koji je na korak do dobivanja mjesta u Senatu SAD-a kad upoznaje prekrasnu balerinu Elisu (Emily Blunt), ženu kakvu do tad nikad nije susreo. U trenutku kad se u nju bespovratno zaljubljuje, misteriozni čovjek ih pokušava razdvojiti. David shvaća da protiv sebe ima agenta Sudbine osobno - čovjeka Odjela za prilagodbu - koji će učiniti sve kako bi spriječio Davida i Elisu da završe zajedno. Morat će prihvatiti zacrtanu mu stazu i pustiti Elisu, ili protiv svih izgleda prkositi sudbini i riskirati sve kako bi bio sa ženom koju voli.

Johnny English ponovo jaše, RTL u 21:15 sati
U godinama kad su špijuni tajnih službi nestali sa scene, English je svoje vještine brusio u udaljenim dijelovima Azije. Kad tajna služba njezinog veličanstva sazna za planirani napad na kineskog premijera, hitno moraju pronaći neortodoksnog agenta, prije nego se dogodi tragedija i izbije globalni kaos. Kad ga svijet ponovno treba - Johnny English se vraća u akciju.

88 minuta, HTV 1 u 21:45 sati
Al Pacino pojavljuje se kao Dr. Jack Gramm, sveučilišni profesor koji sa strane radi za FBI kao forenzični psihijatar. Kada Gramm primi prijetnju smrću u kojoj stoji da mu je ostalo samo 88 minuta života, prisiljen je upotrijebiti sve svoje sposobnosti i iskustvo kako bi došao do mogućih osumnjičenika. Na tom se popisu nalaze nezadovoljni student, bivša ostavljena ljubavnica i serijski ubojica na pragu smrtne kazne.

Opasnost iz dubina, Nova TV u 23 sata
U napetom trileru Nancy (Blake Lively) potpuno sama surfa zabačenom obalom. U jednom trenutku napada ju velika bijela morska psina i Nancy završava nasukana nedaleko od plaže. Međutim, premda je obala koja joj donosi spas udaljena tek dvjestotinjak metara, Nancy ne može tako lako doći do nje...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala