Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 16.8.
Današnja večer donosi odlične serije i hrpu komedija

TV Preporuke dana – Petak 16.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 16.8.

SERIJE / EMISIJE

Crna lista, HTV 2 u 20:05 sati
Posebna jedinica traga za crnolistašem koji svojim klijentima ubojicama organizira neoborive alibije. Liz (Megan Boone) u međuvremenu podnosi zahtjev da je ponovno prime u FBI, no za tu odluku bit će presudna psihološka procjena.

Deset dana, HTV 2 u 21:35 sati
Prijeloman trenutak u potrazi za Lake. Ali i P.J. nalaze se u neočekivanoj situaciji.

Kosti, Doma TV u 21:50 sati
U šumi su pronađeni ostatci; lubanju je razmrskao na komadiće lovac koji je pronašao ostatke – uspaničio se i upucao lubanju. Ostatke kao da su uništili hibridi kojota i vuka; odjeća je poderana, ali nema cipela – tijelo je ondje odbačeno. Brennan angažira kolegicu, briljantnu forenzičnu antropologinju dr. Beth Mayer da joj pomogne u istrazi. Mayer odmah shvati kako će identificirati žrtvu, a Brennan se mora oduprijeti porivu kompetitivnosti kad Mazer impresionira tim svojom stručnošću i desetljećima postignuća.

FILMOVI

Ja u ljubav vjerujem, HTV 1 u 20:05 sati
Romantična komedija snimljena na izvornoj lokaciji pomodne londonske četvrti Notting Hill s izvrsnim glumačkim ansamblom, od dobro poznatih Julije Roberts i Hugha Granta (u još jednoj tipičnoj ulozi neodoljivog smušenjaka), do britanskih glumaca poput Gine McKee, Emme Chambers ili izvrsnog Rhysa Ifansa u najsmješnijoj ulozi u filmu, ulozi cimera glavnoga lika Spikea.

Johnny English, RTL u 21:10 sati
Rowan Atkinson briljira kao Johnny English, posljednji od britanskih špijuna i bosljednja britanska nada. Uz pomoć svoga pomagača Bougha, on mora istražiti tajanstveni nestanak dragulja Britanske Krune. Glavni osumnjičenici su Pascal Souvage, tajanstveni francuski poduzetnik i zavodljiva Lorna Campbell. Johnny mora saznati istinu, ali ne smije osramotiti svoju naciju... ili svog Aston Martina!

Termin, HTV 1 u 22:10 sati
Peter Highman (Robert Downey Jr.) kroz nekoliko dana očekuje svoje prvo dijete. Dok juri da stigne na avion iz Atlante kako bi bio uz suprugu na porodu, sve mu krene naopako kad slučajno susretne poznatog glumca Ethana Tremblaya (Zach Galifianakis) i bude prisiljen na zajedničku vožnju. Ta će vožnja ispasti putovanje kroz cijelu zemlju na kojem će se uništiti nekoliko automobila, mnoga prijateljstva i Peterovo strpljenje.

Moja lažna žena, Nova TV u 22:50 sata
Plastični kirurg (Adam Sandler) boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj puno mlađoj djevojci (Brooklyn Decker) kaže da je zapravo oženjen i da ima djecu kako bi izbjegao bilo kakvu mogućnost ulaska u nešto što zapravo ne želi. Međutim, nakon što djevojka posumnja u njegovu iskrenost, on zamoli svoju kolegicu s posla (Jennifer Aniston) da, skupa sa svojom djecom, glumi njegovu nepostojeću obitelj kako bi dokazao da je u pravu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala