Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 10.8.
Za subotnju večer smo izdvojili velike filmske hitove koji počinju u 20 sati

TV Preporuke dana – Subota 10.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 10.8.

SERIJE / EMISIJE

Dobra žena, HTV 2 u 21 sat
Alicia i Cary udruže se u obrani bivšeg klijenta kojemu prijeti višemilijunska tužba zbog prava na njegovu novu glazbu. Alicini susjedi nisu zadovoljni što od kuće vodi svoj novi odvjetnički ured te joj prijete deložacijom. Matthew Lillard gostuje kao glazbenik Rowby Canton, a Christine Lahti vraća se u ulozi odvjetnice Andree Stevens.

Saboteri, HTV 3 u 22 sata
Šestodijelna norveška serija o jednoj od najuzbudljivijih priča iz Drugog svjetskog rata, pokušaju nacista da sastave atomsku bombu i očajničkoj borbi saveznika da ih u tome spriječe. Brilijantnog njemačkog znanstvenika i nobelovca Wernera Heisenberga nacisti su optužili da je politički nepodoban. No kad njegova majka uputi žalbu majci nacističkog lidera Heinricha Himmlera, dopuštaju mu ulaz u Uranverein, tajni nacistički nulearni projekt. Heisenberg je uvjeren da je za kontrolu lančane reakcije potrebna teška voda, a ta komponenta postoji samo u tvornici Norsk Hydro, u Norveškoj.

FILMOVI

Neobična priča o Benjaminu Buttonu, Doma TV u 19:55 sati
Brad Pitt je Benjamin Button, osoba je koja stari unazad. Rođen je kao starac, a kako stari, tako postaje sve mlađi. Sa pedeset godina zaljubljuje se u tridesetgodišnju ženu, a njihova veza se razvija doslovno u suprotnom smjeru. Benjamin je kao i svi mi, ne može zaustaviti vrijeme. Radnja filma smještena je u New Orleansu, a odvija se u razdoblju od završetka 1.svjetskog rata, pa do danas.

Medvjedić Paddington, RTL u u 20 sati
Producent Harry Potter serijala predstavlja novi hit projekt – Medvjedić Paddington!!! Ekranizaciju kultne engleske serije slikovnica za djecu predškolske dobi čiji je glavni lik medo koji više od pet desetljeća oduševljava djecu diljem svijeta. Simpatični Paddington već godinama je klasični lik dječje književnosti.

Sirove strasti, RTL 2 u 20 sati
Slučaj ubojstva bivše rock zvijezde i vlasnika noćnog kluba preuzima detektiv Nicku Curranu (Michael Douglas) koji je bivši alkoholičar i ovisnik. Glavna osumnjičena za ubojstvo je atraktivna spisateljica napetih trilera Catherine Tramell (Sharon Stone). Detektiv Nick ne uspijeva se oduprijeti privlačnoj i zavodljivoj spisateljici te se s njom upušta u ljubavnu avanturu...

Glup i gluplji, HTV 1 u 20:05 sati
Film je bio svojedobno veliki hit u kinima, i u svijetu i kod nas. Peter Farrelly, redatelj i suscenarist (s Bobbyjem Farrellyjem), ponajviše je računao na tada novu zvijezdu Jima Carreya i nije pogriješio. Ovo je jedan od najslavnijih filmova devedesetih, komedija koja je svojim nerazblaženim humorom na granici degutantnosti promijenila pravila žanra te je otvorila vrata mnogim kasnijim holivudskim hitovima, od kojih su se tek iznimno rijetki uvjerljivošću približili ovom pionirskom biseru. Prije svega namijenjen mlađoj publici, ovaj film također sadrži i dovoljno klasičnoga komičnog materijala pa predstavlja zabavu za cijelu obitelj.

Terminator: Spasenje, HTV 1 u 21:50 sati
2018. godina. John Connor (Christian Bale) vođa je otpora koji ljudi pružaju Skynetu i njegovoj vojsci Terminatora. No, pojava Marcusa Wrighta (Sam Worthington), stranca koji se sjeća jedino toga da je bio osuđen na smrt, stavlja na kocku budućnost u koju je John neupitno vjerovao. Kad započne Skynetov veliki napad, John i Marcus se nađu u središtu njegovih operacija i otkivaju strašnu tajnu mogućeg istrebljenja ljudske vrste.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala