Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 28.7.
Nedjeljna večer ponovno donosi mnogo hit filmova, starijeg i novijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 28.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 28.7.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 21:30 sati
Mnogi moćni ljudi ne žele da Friederike postane supruga Petra III. Odluče je otrovati. Ubace otrov u njezin omiljeni desert od naranče i ona se svaki dan osjeća sve gore..

Igre moći, HTV 2 u 22:15 sati
Nakon što su venecuelski predsjednik i njegov nasljednik poginuli u razornom potresu, Elizabeth nastoji spriječiti sina pokojnog predsjednika da se domogne vlasti. Usto pokušava i srediti oslobađanje međunarodnog humanitarnog tima koji je on uhitio.

Nijemi svjedok, HTV 3 u 22:35 sati
U ovoj sezoni Nikki se nađe u sablasnom paranoidnom trileru u epizodi The Dying of the Light. Nakon što stigne na poprište ubojstva, Nikki ne treba puno da shvati da je posrijedi kopija slučaja iz njezine prošlosti pa posumnja da su ubojstva vezana za nju osobno. Ali tko će joj povjerovati i komu ona može vjerovati?

FILMOVI

A-Team, Doma TV u 19:55 sati
Predstavljajući potpuno novi i moderni pristup popularnoj seriji koja u SAD-u uživa kultni status, A-Team prati uzbudljive i opasne avanture Hannibala Smitha i njegovog živopisnog tima sastavljenog od bivših pripadnika specijalnih postrojbi koji su nepravedno optuženi za zločin koji nisu počinili. Stoga se odlučuju odmetnuti i iskoristiti svoje jedinstvene sposobnosti - i ekscentričnosti - kako bi skinuli ljagu sa svog imena i našli prave počinitelje.

Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio, RTL u 20:05 sati
U grand finalu spektakularne kino-hit franšize Igre gladi Katniss Everdeen, nakon što je postala vođa masovne pobune potlačenih, zajedno sa Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju protiv autokratskog Kapitola.

Inferno, Nova TV u 21:40 sati
Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja u vezi svega što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubojice. Uz pomoć doktorice Sienne Brooks i njegovog osobnog poznavanja simbolizma, Langdon će istovremeno pokušati pobjeći, ali i riješiti najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo...

Bilo jednom u Meksiku, Doma TV u 21:55 sati
Gitarista razbojnika i poznatog plaćenog ubojicu El Mariachija (Antonio Banderas) pokvareni agent CIA-e nagovara da spriječi jedno ubojstvo. Progonjen i slomljen tragedijom, El Mariachi se povlači u život u izolaciji. Prisiljen je prestati se skrivati, kada ga Sands (Johnny Depp), korumpirani agent CIA-e, nagovori na sabotažu ubojstva meksičkog predsjednika...

Umri muški, RTL u 22:30 sati
Bruce Willis glumi legendarnog policajca Johna McClanea koji se uvijek nađe u opasnim situacijama. Uz majstorsku režiju i izvrstan scenarij u kojem je napetost prožeta humorom, karakteri dobro smišljeni, a akcija nije sama sebi svrhom, Bruceu Willisu pripada zasluga za planetarnu popularnost ovog serijala.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala