Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Srpanj na HBO-u
Ovaj mjesec neće nedostajati odličnih sadržaja na HBO kanalima i uslugama na zahtjev

Srpanj na HBO-u

 
Foto: HBO
 
U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu srpnju premijerno prikazivati na HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima, kao i našim uslugama videa na zahtjev HBO GO i HBO On Demand.
 
PREMIJERE NOVIH SERIJA I NOVIH SEZONA SERIJA
 
Premijera prve dvije epizode 26. srpnja u 20.00h na HBO-u / Petkom po dvije nove epizode u 20.00h na HBO-u / Četvrtkom nova epizoda u HBO GO ponudi
Serija govori o životu u distopiji Gileada, totalitarnog društva u nekadašnjim Sjedinjenim Američkim Državama. Suočeni s ekološkom katastrofom i oštrim padom nataliteta, Gileadom vlada izopačeni fundamentalizam u svom militariziranom „povratku tradicionalnim vrijednostima”. Kao jedna od rijetkih preostalih plodnih žena, Offred (Elisabeth Moss) je Sluškinja u Zapovjednikovu kućanstvu, jedna iz kaste žena prisiljenih na seksualno ropstvo u posljednjem očajničkom pokušaju da se svijet ponovno napuči.
 
 
Premijera 1. srpnja u 22.00h na HBO-u / Ponedjeljkom nova epizoda u 22.00h na HBO-u / Premijera na HBO GO-u 1. srpnja
Gösta (Vilhelm Blomgren) 28-godišnji je dječji psiholog koji prvi posao dobije u ruralnom gradiću te se preseli iz Stockholma u kolibicu usred šume. Gösta želi biti najbolja osoba na svijetu i pomoći svima koga upozna. Katkad mu to uspije, katkad ne...
 
Premijera 2. srpnja u 21.00h na HBO-u / Utorkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u / Premijera na HBO GO-u je 2. srpnja
Serija se vrti oko bivših supružnika Frances (zvijezda i izvršna producentica Sarah Jessica Parker) i Roberta (Thomas Haden Church), koji se, nakon više od desetljeća braka i dvoje djece, nađu u poduljem procesu razrješavanja svoje veze. Treća sezona „Rastave“ slijedi Frances i Roberta dok se suočavaju s iznenađenjima koji okreću njihove živote nakon rastave u neočekivanim smjerovima.
 
Premijera 1. srpnja na HBO GO-u / Ponedjeljkom nova epizoda na HBO GO-u / Premijera na HBO kanalu 13. kolovoza
Ova sedmodijelna limitirana serija temeljena na knjiškom bestseleru govori o Rogeru Ailesu (Russell Crowe), osnivaču „Fox Newsa“.
 
Premijera 2. srpnja u 21.30h na HBO-u / Utorkom nova epizoda u 21.30h na HBO-u / Sve epizode dostupne na HBO GO-u
Serija prati Lyonse, veoma zaposlenu mančestersku obitelj. Daniel se uskoro ženi za Ralpha, Stephen i Celeste brinu se za svoju djecu, Rosie juri za novim momkom, Edith već godinama nije bila kod kuće, a na čelu obitelji je baka Muriel. No kad se njihovi životi sastanu jedne sudbonosne noći 2019. g., radnja prelazi u budućnost te prati živote i ljubavi Lyonsovih tijekom idućih 15 godina.
 
Premijera 15. srpnja u 19.00h na HBO-u / Ponedjeljkom nova epizoda u 19.00h na HBO-u / Sve epizode dostupne na HBO GO-u
Serija oživljava jednu od najomiljenijih skupina DC-jevih superheroja: Robotmana, Negative Mana, Elasti-Woman i Crazy Jane, na čelu s modernim ludim znanstvenikom Nilesom Caulderom zvanim Šef. Svaki član Patrole prokletih pretrpio je strašnu nesreću koja im je podarila nadljudske sposobnosti, ali ih je također unakazila.

Premijera 16. srpnja u 19.00h na HBO-u / Utorkom nova epizoda u 19.00h na HBO-u / Četvrtkom nova epizoda u HBO GO ponudi
Radnje smještene dvije generacije prije uništenja Supermanova matičnog planeta, serija prati Seg-Ela, djeda legendarnog Čovjeka od Čelika – čija je Kuća El izopćena i osramoćena. Dok je vodstvo Kriptona u raspadu, Seg-El susretne vremenskog putnika sa Zemlje Adama Strangea koji ga upozori da mu nije ostalo puno vremena da izbavi svoj voljeni svijet iz kaosa. Boreći se kako bi vratio čast svojoj obitelji i zaštitio svoje voljene, Segu je također povjereno da zaštiti budućnost svog nasljeđa – sudbinu koja će doživjeti rođenje najvećeg superjunaka svih vremena.
 
Premijera 17. srpnja u 21.45h na HBO 3 / Srijedom nova epizoda u 21.50h na HBO 3 / Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
Grad na brijegu smješten je u Bostonu početkom devedesetih godina kada je grad bio prepun nasilnih kriminalaca koje su lokane agencije za provedbu zakona, u kojima su korupcija i rasizam bili norma, samo još više osmjelile, sve dok se sve to nije iznenada promijenilo.
 
Premijera 24. srpnja u 21.00h na HBO 3 / Srijedom nova epizoda u 21.00h na HBO 3 / Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
Ultramračno, ludo duhovito promišljanje o opakosti žena smješteno u salonu za nokte u Floridi. Prati uspon pet različitih, podmuklih manikirki zaposlenih u salonu Umjetnost noktiju Okruga Manatee, u kojem se događa mnogo više od svilenih manikura i pedikura.
 
Cijela I. sezona dolazi u HBO GO ponudu 3. srpnja
Cijela II. sezona dolazi u HBO GO ponudu 8. srpnja
Cijela III. sezona dolazi u HBO GO ponudu 12. srpnja
Hit-serija prema najprodavanijim romanima Leva Grossmana vraća se s trećom sezonom, a Quentin Coldwater (Jason Ralph) i njegovi mađioničarski prijatelji sada se suočavaju sa svijetom bez magije.
 
Sve epizode dolaze u HBO GO ponudu 1. srpnja
Radnja prati Cath Hardacre, vrijednu i vještu medicinsku sestru, koja je, nakon što je izgubila posao jer je bila zviždačica, prisiljena poduzeti drastične mjere kako bi prehranila svoju kći. Iz očaja, Cath ugrabi priliku da ukrade identitet najbolje prijateljice te kao viša liječnica započne novi život u Edinburghu.

Premijera 11. srpnja na HBO GO-u / Četvrtkom nova epizoda u HBO GO ponudi
Treća sezona počinje u ljeto 1984. „Crack“ se poput požara širi južnim Los Angelesom nastavljajući svoj put uništenja i zauvijek mijenjajući kulturu. Policija se hvata ukoštac s rastućom epidemijom te narednik Andre Wright počinje pratiti mladog narkobosa i njegova susjeda Franklina Sainta. I dok se lokalna policija bori protiv pošasti, Teddy McDonald i CIA daju sve od sebe da priljev kokaina u L. A. ne prestane.
 
NEMIR (The Unsettling)
Sve epizode dolaze u HBO GO ponudu 15. srpnja
Serija pripovijeda priču o Becci, 16-godišnjoj djevojci koja dolazi u novi udomiteljski dom koji se nalazi u udaljenom kraju. Njezina udomiteljska polubraća nisu baš srdačna, pogotovo 13-godišnji biološki sin njezinih udomitelja. Becca se pokušava držati po strani i prilagoditi novom domu, ali oko nje se počnu događati čudne stvari, a Becca nije sigurna tko je ili što odgovoran.
 
NOVE EPIZODE HIT SERIJA
 
Ponedjeljkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u / Premijera na HBO GO-u je 10. srpnja
 
Ponedjeljkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u / Premijera na HBO GO-u je 17. srpnja
 
Utorkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u / Sve epizode dostupne na HBO GO-u
 
Nedjeljom nova epizoda u 21.00h na HBO 3 / Sve sezone dostupne na HBO GO-u
 
Nedjeljom nova epizoda u 21.50h na HBO 3 / Sve epizode dostupne na HBO GO-u
 
Nedjeljom nova epizoda u 12.00h na HBO 3 / Cijela sezona dostupna na HBO GO-u
 
Nova epizoda dolazi u HBO GO ponudu subotom
 
 
Subotom nova epizoda na HBO 3 / Sve sezone dostupne na HBO GO-u
 
Srijedom nova epizoda u 21.45h na HBO 3 / Sve epizode dostupne na HBO GO-u
 
Petkom nova epizoda u 22.00h na HBO 3 / Nova epizoda u HBO GO ponudi petkom
 
Utorkom nova epizoda u 19.00h na HBO-u / Sve epizode dostupne na HBO GO-u
 
Petkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u / Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Petkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u / Sve sezone dostupne na HBO GO-u
 
Sijedom nova epizoda u 21.00h na HBO 3 / Sve epizode dostupne na HBO GO-u
 
 
MARATONI SERIJA
 
Maraton I. sezone 13. srpnja od 20.00h na HBO 3
Maraton II. sezone 20. srpnja od 18.00h na HBO 3
Sve sezone dostupne na HBO GO-u
 
Maraton cijele sezone 27. srpnja od 20.00h na HBO 3
Sve epizode dostupne na HBO GO-u
 
PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA
 
Melissa McCarthy piše i producira komediju o povratku u školu Party života (Life Of The Party) te ujedno i glumi u njoj. Kada je njezin suprug iznenada ostavi, posvećena domaćica Deanna (McCarthy) pretvori žaljenje u resetiranje svog života povratkom na koledž... Upisavši se na isti koledž kao i njezina kćer koja nije baš oduševljena tom idejom. Uronivši naglavačke u iskustvo kampusa, sve glasnija Deanna – sada zvana Dee Rock – na svoj način je prigrlila slobodu, zabavu i momke iz bratstva, otkrivajući svoje pravo ja u završnoj godini koju nitko nije očekivao! Premijera: 7. srpnja u 20.00h na HBO-u, na HBO GO-u dostupno od 7. srpnja.
 
Duboko pod Arktičkim oceanom kapetan američke podmornice Joe Glass (Gerard Butler) u filmu Hunter Killer (Hunter Killer) traga za američkom podmornicom u nevolji kada otkrije da je u tijeku tajni ruski državni udar koji prijeti srušiti svjetski poredak. S posadom i državom na kocki, kapetan Glass sada mora okupiti elitnu skupinu marinaca kako bi spasio otetog ruskog predsjednika (Gary Oldman) te se ušuljao kroz neprijateljske vode da zaustavi Treći svjetski rat. Premijera: 14. srpnja u 20.00h na HBO-u, na HBO GO-u dostupno od 14. srpnja.

Oscarom nagrađen redatelj Steve McQueen i suautorica i autorica bestselera Gillian Flynn donose žestok, moderan triler smješten u svijet kriminala, strasti i korupcije. Udovice (Widows) su priča o četirima ženama koje nemaju ništa zajedničko osim duga zaostalog od kriminalnih poslovanja njihovih mrtvih muževa. Radnja je smještena u suvremeni Chicago, u vrijeme previranja, a napetosti rastu kada Veronica (oskarovka Viola Davis), Linda (Michelle Rodriguez), Alice (Elizabeth Debicki) i Belle (Cynthia Erivo) uzmu sudbinu u svoje ruke i urote se kako bi izgradile budućnost pod vlastitim uvjetima. Premijera: 21. srpnja u 20.00h na HBO-u, na HBO GO-u dostupno od 21. srpnja.
 
Film Orašar i četiri kraljevstva (The Nutcracker And The Four Realms) je Disneyjeva čarobna verziji klasika Orašar u kojoj Clara (Mackenzie Foy) treba čarobni, jedinstveni ključ za otključavanje kutije koja sadrži neprocjenjiv dar njezine pokojne majke. Zlatna nit, koju joj je na godišnjoj zabavi darovao njezin kum Drosselmeyer (Morgan Freeman), vodi je do traženoga ključa koji odmah nestaje u čudnom i tajanstvenom paralelnom svijetu. Premijera: 28. srpnja u 20.00h na HBO-u, na HBO GO-u dostupno od 28. srpnja.
 
PREMIJERE DOKUMENTARACA
 
Premijera 14. srpnja na HBO GO-u / Premijera na HBO kanalu je 1. kolovoza
Ovo je dokumentarna serija HBO Europe o španjolskom političaru, nogometnom mogulu i tajkunu za nekretnine Jesúsu Gilu. Šareni život Jesúsa Gila jedna je od najiznenađujućih i najneobičnijih priča u posljednjih nekoliko desetljeća u Europi. Jedinstven karakter, razbio je kalup u svijetu politike, nogometa i nekretnina u Španjolskoj. Kontroverzan, ekscentričan i duboko bezočan, Gil je znao kako se povezati s ljudima, a španjolski su ga masovni mediji obožavali.
 
Premijera 4. srpnja u 21.35h na HBO-u / Odmah dostupno na HBO GO-u
Vizualno zadivljujući dokumentarni film HBO-a i „Tree Medije“ u režiji Leile Conners i u produkciji Leonarda DiCaprija. Snimljen diljem svijeta film postavlja pitanje: možemo li preokrenuti klimatske promjene? Film istražuje mnoge načine na koje reduciramo unos ugljika u atmosferu i „izvlačimo“ ugljik iz atmosfere. I jedno i drugo nužno je za smanjenje globalnih temperatura, pogotovo kad se uzme u obzir moguća prijetnja metana. Potrebno je hitno preokrenuti klimatske promjene, ali film se pita: „Je li igra gotova? Ili tek počinje? Imamo li kreativnost, domišljatost i viziju te tehnologiju da ponovno uspostavimo ravnotežu?“
 
Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala