Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 15.6.
Današnja večer donosi odlične i rado gledane filmove

TV Preporuke dana – Subota 15.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 15.6.

SERIJE / EMISIJE

Kosti, Doma TV u 22:35 sati
Po jednoj je Brennaninoj knjizi snimljen visokobudžetni film u kojem glume budalasti holivudski tipovi. Brennan se veseli, no zabrine se zbog manjka znanstvene točnosti u filmu, osobito kad se ispostavi da je glavni znanstvenik savjetnik filma forenzički podijatar dr. Douglas Filmore. No jedna stvar u filmu pokaže se realističnijom od planiranog: pokaže se da je lažno raspadajuće tijelo pravo.

Fargo, HTV 2 u 0:55 sati
Gloria pokušava zaobići pravila i procedure, Nikki se zatekne na poznatome mjestu, Varga smišlja drugi plan, a Emmit odlazi na večeru.

FILMOVI

Anna i kralj, Doma TV u 19:55 sati
Temeljena na istinitim događajima i dnevničkim zapisima stvarne Anne Leonowens, povijesno-biografska drama redatelja Andyja Tennanta vrhunsko je, emocijama ispunjeno ostvarenje koje pokazuje kako se veličanstveni spektakli ne dobivaju isključivo pričanjem velikih priča o ratovima i društvenim mijenama, nego da i osobne revolucije najčešće pružaju itekako zahvalan filmski materijal. Vizualno impresivan, pun precizno rekonstruiranih kostima i građevina, ovo je film koji se, prije svega, ipak temelji na glumačkoj čaroliji vodećeg para.

Jack Reacher, Nova TV u 21:50 sati
Kad nepoznati strijelac naizgled nasumce oduzme pet života, svi dokazi upućuju na bivšeg vojnika. Na ispitivanju, sve što ima za reći osumnjičenik je: "Dovedite Jacka Reachera!" I tako započinje igra! Jack Reacher kreće u potragu za istinom, borbu protiv neočekivanog neprijatelja s istančanim borilačkim vještinama i oštrim umom!

Julie i Julia, HTV 1 u 21:55 sati
Prije Ine, prije Rachael i prije Emeril, živjela je Julia, žena koja je zauvijek promijenila način na koji amerikanci kuhaju. No, 1948. godine Julia Child (Meryl Streep) je bila obična Amerikanka koja je živjela u Francuskoj. Posao njenog muža ih je oboje doveo u Pariz, a ona je zbog svojeg neumornog duha žudjela da nešto radi. Pedeset godina kasnije, Julie Powell (Amy Adams) osjeća da je zapela. Bliži joj se trideseti rođendan, živi u Queensu i radi besperspektivan posao dok svi njeni prijatelji postižu zapanjujuće uspjehe u životu. Julie smišlja naizgled neuračunljivi plan da usmjeri svoju energiju; odlučuje provesti ravno godinu dana pripremajući svih 524 recepata iz kuharice Julie Child "Ovladavanje umjetnošću Francuske kuhinje" - i voditi Internet dnevnik o svojem iskustvu.

Tijelo od laži, Doma TV u 22:35 sati
Kad operativac CIA-e Roger Ferris otkrije dokaze koji upućuju na to da jedan od glavnih terorističkih vođa možda vrši operacije iz Jordana, on potraži pomoć CIA-ina veterana Eda Hoffmana da bi se infiltrirao u golemu podzemnu mrežu neuhvatljiva sabotera. Za vrijeme svoje opasne misije, Ferris se počne pitati koliko može vjerovati svojim navodnim saveznicima, među kojima nije samo Hoffman, nego i naizgled susretljivi šef Jordanske obavještajne službe.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala