Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 14.6.
Večeras vas na programu čekaju odlične serije i filmovi, ali izdvaja se humanitarni događaj #Spasime

TV Preporuke dana – Petak 14.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 14.6.

SERIJE / EMISIJE

Spasi me, RTL u 20 sati
Inicijativa "Spasi me" i zaklada "Solidarna" osnovale su Fond za pomoć žrtvama obiteljskog nasilja. Pomoć koja - za razliku od sustava - može doći odmah. Temeljna svrha Fonda #SPASIME je pružanje konkretne i interventne pomoći žrtvama obiteljskog nasilja u smislu ekonomske, pravne, psihološke, liječničke i stambene pomoći. Osim nastupa poznatih hrvatskih izvođača, na događaju će sudjelovati osobe iz javnog života, koje će odgovarati na pozive građana, koji će pozivima na broj 060 9003 donirati sredstva. Na eventu će također bit izložene umjetnine hrvatskih umjetnika, a iznos ostvaren prodajom putem aukcije bit će uplaćen Fondu za interventnu pomoć žrtvama nasilja.

Fazilet i njezine kćeri, Nova TV u 20:05 sati
Njezina starija kći Hazan (Deniz Bajsal) koja, u inat majci koja veliča ljepotu, njeguje strog karakter i muškobanjasto ponašanje, od očeve je smrti najveća zapreka majci s kojom se nikako ne može pomiriti.

Večera za 5 na selu, RTL u 21:15 sati
 

Crna lista, HTV 2 u 21:50 sati
Nakon što razore njegov zločinački imperij, Red (James Spader) zamoli Liz (Megan Boone) da mu pomogne da ga ponovno izgradi te joj ponudi da zajedničkim snagama pred sud izvedu odbjeglog pronevjeritelja.

FILMOVI

Amerikanac, HTV 1 u 20:05 sati
Legendarni profesionalni ubojica odluči se povući iz igre. Amerikanac je izvrstan i za današnje prilike pomalo neobičan triler, u kojem atmosfera odnosi pobjedu nad dijalozima. Aduti filma su sjajni George Clooney, u jednoj od njegovih najboljih novijih uloga, stilizirana i nadahnuta režija Antona Corbijna te predivne lokacije na kojima je film snimljen, koje će uz ekrane privući i one kojima priča nužno ne mora biti simpatična.

Nije zlato sve što sja, Nova TV u 22:15 sati
Ben "Finn" Finnegan (McConaughey) je lovac na izgubljeno blago, opsjednut legendom iz osamnaestog stoljeća. U moru je 1715. godine izgubljeno četrdeset škrinja zlata i Finn ga naprosto mora pronaći. Zbog tog će pothvata pasti na prosjački štap i potopiti ne samo svoj stari brod, već i brak sa svojom prelijepom ženom, Tess (Hudson). Nakon razvoda Tess započinje novi život i nalazi posao na megajahti milijardera Honeycutta (Sutherland), ali Finn pronalazi ključni trag i ponovno se vraća u njen život, upravo preko kćeri bogatog vlasnika jahte.

Robin Hood, RTL u 22:15 sati
Film Robin Hood kronologija je života vještog strijelca (Russell Crowe) od njegovih početaka u vojsci Kralja Richarda u kojoj se borio protiv Francuza, preko zaljubljivanja u prekrasnu Marion (dobitnica nagrade Oscar Cate Blanchett) pa sve do okupljanja bande koja će se svojim ubojitim vještinama pokušati oduprijeti pohlepi onih najbogatijih kako bi darovali siromašnima.

U vrtlogu moći, HTV 1 u 23:10 sati
U svijetu prljavih političkih igara nitko nije traženiji od moćne i utjecajne lobistice Elizabeth Sloane. Ova hladnokrvna ljepotica već godinama niže uspjeh za uspjehom u najubojitijoj političkoj areni na svijetu - Washingtonu. No, kada se suoči sa najopasnijim protivnikom svoje karijere Elizabeth će konačno shvatiti da uspjeh ponekad ima i previsoku cijenu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala