Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 1.6.
Prvi dan lipnja donosi veliki izbor hit filmova!

TV Preporuke dana – Subota 1.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 1.6.

SERIJE / EMISIJE

Sherlock i Watson, RTL 2 u 21:55 sati
Holmes i Watson istražuju smrt osobe otrovane helijem, koja je radila na aparatu koji je mogao otkriti karcinom kod ljudi. Bell, nakon što se oporavio od svoje ozljede i vratio na radno mjesto, zatraži od Watson da potraži nestalog svjedoka uličnog ubojstva.

Vikinzi, HTV 2 u 23:30 sat
Situacija oko Ragnara i Flokija ostaje neizvjesna, a Rollon se u Parizu trudi iz petnih žila pridobiti srce svoje supruge, princeze Gisle. Bjornova sposobnost preživljavanja na velikom je iskušenju u divljini, dok kralj Ecbert šalje svoga sina Aethelwulfa da spasi kraljicu Kwenthrith od neprijateljskih snaga u Merciji.

FILMOVI

Australija, Doma TV u 19:55 sati
Australija je priča o Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman), engleskoj aristokratkinji koja napušta Veliku Britaniju kako bi slijedila svog muža u Australiju. Razlog njegovog odlaska je prodaja golemog imanja za uzgoj stoke, no Lady Ashely vjeruje kako ju on zapravo vara pa se zato odlazi suočiti s njim. Imanje se nalazi na samom sjeveru Australije, stoga se ona prisiljena uputiti na naporno putovanje preko kontinenta, u pratnji grubog, neotesanog goniča stoke (Hugh Jackman).

Korak ispred, RTL 2 u 20 sati
Zbog problema s alkoholom šefa floridske policijske postaje, Matta Whitlocka (Denzel Washington) napustila je supruga Alex (Eva Mendes), pa on sada ima ljubavnicu Ann Merai Harrison (Sanaa Lathan). No Ann Merai nedavno je dijagnosticiran neizlječivi oblik raka i ona se namjerava odužiti Whitlocku na vjernosti i isplatiti mu svoje životno osiguranje. Međutim, kada u iznenadnom požaru Ann i njezin suprug poginu, Alex se vraća na scenu kao detektivka i otkriva da je njezin bivši suprug prvoosumnjičeni za ubojstvo...

Vrijeme je novac, HTV 1 u 20:05 sati
Prestajete stariti kad napunite 25 godina. Ali problem je što vam onda opstaje još samo jedna godina života, ako si ne možete kupiti još vremena. Bogati si osiguravaju još desetljeća, a ostali mole, kradu i snalaze se za svaki sat koji mogu dobiti da prežive još jedan dan. Mladić se nađe u situaciji da dobije više vremena nego može i zamisliti, ali je prisiljen bježati od korumpirane policije kako bi sačuvao život.

Specijalne agentice, RTL u 21:25 sati
Specijalna agentica FBI-ja Sarah Ashburn (Sandra Bullock) i bostonska policajka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) ne mogu biti manje kompatibilne. Ali kad se udruže kako bi uhvatile okrutnog zločinca postanu nešto što uopće nisu očekivale - prijateljice.

Transformers: Doba izumiranja, Nova TV u 21:30 sati
Nakon što bitka velikih razmjera gotovo sravni Chicago sa zemljom, skupina sumnjivih osoba pokuša kontrolirati u kojem će se smjeru razvijati povijest. U međuvremenu, drevna opasnost zaprijeti čovječanstvu. Optimus Prime i Autoboti moraju se suočiti sa svojim najvećim izazovom dosad. U ovoj nevjerojatnoj avanturi, uhvaćeni su u ratu između dobra i zla koji ih naposljetku dovodi do velike, odlučujuće bitke!

Uzvišenost, HTV 1 u 21:55 sati
Dr. Will Caster (Johnny Depp) istražuje umjetnu inteligenciju. Pokušava spojiti sve dotadašnje spoznaje s ljudskim emocijama. Njegovi kontroverzni eksperimenti učinili su ga slavnim, ali i metom ekstremista koji su protiv takve vrste tehnologije i učinit će sve da ga zaustave. Njihov pokušaj da unište Willa postat će katalizator koji će Willovu žeđ za znanjem odvesti u smjeru čiji je ishod neizvjestan...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala