Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kit Harington jako loše podnio kraj snimanja serije Igra prijestolja
Glumac je dao cijelog sebe u ulogu Jona Snowa i nije se mogao sam nositi sa završetkom jedne ere

Kit Harington jako loše podnio kraj snimanja serije "Igra prijestolja"

Foto: YouTube

Zvijezda sad već završene HBO hit serije Igra prijestolja Kit Harington sam se prijavio u jedno wellness odmaralište netom prije prikazanog finala serije kako bi radio na sebi i svojim problemima, javlja Variety.

"Kit je odlučio iskoristiti pauzu koju ima u svom rasporedu i iskoristiti je kao priliku za boravak u wellnessu gdje će raditi na sebi", stoji u službenoj izjavi.

Glumac kojeg je proslavila uloga Jona Snowa u spomenutoj seriji navodno se liječi od stresa i alkohola u luksuznoj zdravstvenoj klinici u Connecticutu, a u nju se sam prijavio nekoliko tjedana prije prikazanog finala serije. U ponedjeljak smo u dokumentarnom filmu Igra prijestolja: Posljednja straža, koji govori o snimanju posljednje sezone Igre prijestolja, mogli vidjeti da je Harington bio pod velikim stresom na snimanju te pogotovo kad je saznao SPOILER! da njegov lik ubije Daenerys (Emilia Clarke) u zadnjoj epizodi.

U dokumentarcu je sam rekao: "Volim ovu seriju više od svega. To nikad nije bio samo posao za mene. To je bio moj život. Ovo će zauvijek biti najveća stvar koju sam napravio."

U showu The Tonight Show Starring Jimmy Fallon je rekao: "Bio sam jako šokiran i iznenađen nekim događajima i na neke sam zaplakao." Otkrio je i kako je Jon Snow bio središte radnje baš onda kad su mu se u životu privatno događale najteže stvari: "Osjećao sam se kao najsretnija osoba na svijetu, a zapravo sam bio jako ranjiv. Bilo je to vrlo turbulentno razdoblje u mom životu, kao što je uostalom svima u 20-im godinama. Najteže mi je bilo kad je Jon umro i vratio se među žive. Tad je sav teret serije pao na Jonova leđa, nisam bio spreman na tu težinu moći."

U intervjuu za Esquire je prizao da je imao potpuni slom dok je snimao posljednje scene. Kaže da se osjećao dobro, a onda je samo počeo hiperventilirati i slomio se: "Imao sam osjećaj olakšanja i istovremeno velike tuge što više nikad to neću snimati."

Kit Harington zbilja je unio cijelog sebe u ulogu Jona Snowa tako da nije čudno što je sada uzeo vremena da dođe k sebi nakon cijelog iskustva. Ova pauza navodno neće imati nikakvog utjecaja na sljedeće projekte koje glumac ima u planu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala