Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi film Christophera Nolana zove se Tenet i stiže 2020.
Epska priča bavi se svijetom međunarodne špijunaže, a imat će SF elemenata

Novi film Christophera Nolana zove se "Tenet" i stiže 2020.

Foto: PR Photos

Konačno možemo prestati novi film Christophera Nolana zvati neimenovani sljedeći film i početi ga zvati imenom: Tenet.

Film, o čijoj se radnji vrlo malo zna, jučer je tako dobio svoje ime i počelo je snimanje s IMAX kamerama i 70mm filmskim kamerama u kombinaciji koje će obuhvatiti sedam država.

Ono što se zna o radnji jest da je riječ o avanturi koja se bavi međunarodnom špijunažom i da sadrži neke elemente slične onima kakve smo vidjeli u Nolanovom SF-u Početak, a istovremeno sadrži i elemente vremenskog kontinuuma kao što je npr. to bilo u Interstellaru. Ukratko, nitko ne zna točnu radnju i u kojem će smjeru ići Nolan.

Aaron Taylor-Johnson, Michael Caine, Kenneth Branagh

Radnja možda nije poznata, ali dobro znamo tko će glumiti u filmu. U glavnim ulogama su John David Washington, Robert Pattinson i Elizabeth Debicki dok su se ovim glumcima nedavno pridružili još neka poznata imena: Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine i Kenneth Branagh.

Nolan će film režirati prema vlastitom scenariju, a sa suprugom Emmom Thomas će producirati film te s Thomasom Hayslipom kao izvršnim producentom. Direktor fotografije bit će Hoyte van Hoytema s kojim je Nolan surađivao na akcijskoj ratnoj drami Dunkirk za koju je van Hoytema bio nominiran za Oskara. Dunkirk je bio veliki hit u kinima te je zaradio oko 526 milijuna dolara diljem svijeta i priskrbio Nolanu prvu nominaciju za Oskara u kategoriji najboljeg redatelja (osvojio ga je Guillermo del Toro za Oblik vode).

Tenet u kinima očekujemo već sljedeće ljeto, točnije 17. srpnja 2020. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala