Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao prvi službeni trailer za film Downton Abbey!
Nakon teasera iz prosinca u kojem nismo znali ništa o radnji, u ovom traileru vidjet ćete što vas čeka u filmu

Stigao prvi službeni trailer za film "Downton Abbey"!

Foto: YouTube

Možda žive kao kraljevska obitelj, ali jesu li spremni na 'pravu stvar'?

Obitelj Crawley vraća se u velikom stilu: u prvom službenom traileru čekaju važnog gosta, kralja Georgea V!

Mnogima omiljena serija Downton Abbey tako je dobila prvi pravi trailer za film koji se nastavlja na seriju koja je u šest sezona osvojila mnogo gledatelja, ali i mnogo nagrada od kojih se izdvajaju 3 Zlatna globusa. Svi su tu, čak i Jim Carter kao butler Charles Carson se vratio iz mirovine kako bi dočekao važne goste te Maggie Smith kao grofica Violet Crawley.

Podsjetimo, autor hit serije Julian Fellowes napisao je scenarij i za dugometražni film koji je smješten u 1920-e kao što je to bio slučaj sa serijom. Serija je završila na Novu godinu 1926. godine, a film se nastavlja 18 mjeseci kasnije. Režiju potpisuje Michael Engler.

Mary (Michelle Dockery) i njezina sestra Edith (Laura Carmichael) još uvijek se privikavaju na brak i sve što donosi bračni život, Tom Branson (Allan Leech) još uvijek se bavi automobilima, a batler Carson je u boljem zdravstvenom stanju nego prije jer je sad u mirovini. U filmu ćemo također gledati Matthewa Goodea i Hugha Bonnevillea kao glave obitelji Talbot i Grantham, a od novih glumaca tu su Geraldine James, Imelda Staunton, Simon Jones, David Haig, Tuppence Middleton, Kate Phillips i Stephen Campbell Moore.

Film Downton Abbey će svoju premijeru u Velikoj Britaniji imati 13. rujna dok će u američka kina doći tjedan kasnije.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala