Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Peticija za ponovno snimanje zadnje sezone Igre prijestolja prešla milijun potpisa
Zadnja sezona emitirana je u 3 ujutro na HBO-u, a bit će prikazana i večeras u 20h

Peticija za ponovno snimanje zadnje sezone "Igre prijestolja" prešla milijun potpisa

Foto: YouTube

Posljednja sezona serije Igra prijestolja možda jest najgledanija (oko 17 milijuna svaki tjedan), ali zbog pete, predzadnje epizode, njih preko 1,1 milijun je toliko nezadovoljno da žele ponovno snimanje.

HBO: Napravite remake sezone 8 sa sposobnim piscima s današnjim danom ima preko milijun i sto tisuća skupljenih potpisa na Change.org, a u opisu se navodi da su se tvorci David Benioff i D.B. Weiss već dokazali da su nesposobni za pisanje scenarija kad nemaju predloška (knjige) na koji se mogu oslanjati. Peticiju možete potpisati ovdje.

Tvorac peticije Dylan D. je u petak potvrdio da je peticiju započeo jer je bio razočaran i frustriran, ali da ne očekuje da će HBO zaista poslušati svoje fanove. Navodi da se iz HBO-a do dan danas nitko nije službeno oglasio po tom pitanju, te obećaje da će odmah objaviti ako/čim ga kontaktiraju. "Nemam problema s tim što se dogodilo, već KAKO se dogodilo: sve se odvilo prebrzo, ništa nije dosljedno, proturječno je i izaziva nelagodu, dijalozi su grozni i javlja se sindrom 'svi su glupi'", objasnio je u dugačkom postu na samoj stranici na kojoj možete potpisati peticiju.

Peticiju je započeo još nakon emitiranja 4. epizode (The Last of the Starks) kad ju je stavio na Reddit, no nije bilo odaziva. Zaboravio je na nju i onda tjedan kasnije, nakon 5. epizode, potpisi su se samo povećavali. Vidjet ćemo kakva će biti situacija s potpisima nakon zadnje epizode (naziva The Iron Throne) jer neki fanovi već negoduju zbog načina na koji je serija završila.

Posljednja epizoda Igre prijestolja emitirana je sinoć u 3 ujutro po našem vremenu na HBO-u, a ako ste propustili premijerno emitiranje možete je pogledati večeras u 20 sati na istom kanalu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala