Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fanovi Igre prijestolja pokrenuli peticiju
Peticija "Napravite remake sezone 8 sa sposobnim piscima" u punom je zamahu

Fanovi "Igre prijestolja" pokrenuli peticiju

Obožavatelji kultne HBO serije Igra prijestolja toliko su nezadovoljni s posljednjom sezonom da su odlučili pokrenuti peticiju da HBO napravi remake 8. sezone, ali s malo sposobnijim piscima.

"David Benioff i D.B. Weiss su dokazali da su potpuno nesposobni scenaristi kada nemaju nikakav izvorni materijal (knjige) na koji se mogu osloniti.", piše u opisu peticije.

"Serija zaslužuje posljednju sezonu koja ima smisla. Napravite to, HBO!", piše Dylan D., fan koji je pokrenuo peticiju.

Peticija je privukla popriličan broj fanova - za sada je potpisalo 383 tisuće ljudi i taj broj raste iz minute u minutu. Ako ste također jedan nezadovoljni fan, peticiju možete potpisati ovdje.

Naravno, ne očekujemo da će HBO zaista odlučiti napraviti osmu sezonu iznova, kada George R.R. Martin napokon završi svoje knjige, ali možda ova peticija i glasno izražavanje nezadovoljstva fanova potakne Disney da malo razmisli o angažmanu Benioffa i Weissa za nadolazeću trilogiju filmova Ratova zvijezda.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #6
    2 0
    yuma yuma @ 19.5.2019. 21:49

    Smatram se sretnicom koja sasvim slučajno nije pogledala niti jednu epizodu, niti 10 minuta ove serije. Poznavajući sebe gadno bih požalila da mi netko sj**e zadnje epizode omiljene serije nakon toliko provedenih sati (ili tjedana?) ispred ekrana! Ovako pojma nemam o čemu se radi i imam neki feeling da nisam zapravo ništa pametno propustila... 

  • #5
    0 0
    cala cala @ 19.5.2019. 17:07

    meni su 2 i 4 epizoda bile dosadne a ostale su mi ok,mislim da je očito kako je spomenuti dvojac odlučio ili je dobio naredbu da neki likovi(recimo night king) ne dobiju potpunu priču samo kako bi se moglo kasnije napraviti nekakav prequel ili slično,got je previše unosna serija da bi je se samo tako riješili

  • #4
    0 0
    svrljozvrljo svrljozvrljo @ 18.5.2019. 20:16

    Rekao bi, da je osnovni problem, brzanje sa radnjom i s time preskakivanje, odnosno ne stvaranje, nekih djelova priče tj. scena, koje bi ovaj razvoj događaja učinio kvalitetnijim, a tako bi i likovi u seriji doživjeli svoju sudbinu u nekakvoj punini. Odmah mi je bila blasava ideja da sezone neće imat deset epizoda, a šest, da ne govorim. Tandem B&W ,po meni rade dobar posao, i nikakav rimejk neče donijet znatno bolji završetak....več je trebalo zadržat tempo serije , pa ako treba i snimit 9 sezona. GRR Martin je ljenguza koja se sigurno smijulji s ustima pumin kavijara.

  • #3
    1 0
    karter karter @ 18.5.2019. 19:30

    Po meni toluke kritike su pretjerane. osnovni problem što valjda svi znaju je da su po izostanku originalnog materijala odlučili ubrzati sve i završiti seriju. To je dovelo do zbrkane neuvjerljive radnje još po meni od kraja 6 sezone kad se cersei riješila high sparrowa i društva. Prošla sezone je bila loša isto sa neuvjerljivim scenarijem pa nikome nije smetalo tako da mi nisu jasne ni kritike za ovu sezonu. Iako sami smjer radnje meni je ok, dany je uvijek pokazivala mogućnosti kraha i još s druge strane mora pogubljivala sve redom tako da ovo nije čudno iako je definitivno došlo neizrađeno i prebrzo. Ova zadnja epizoda je meni odlična  vrhunska režija, završeci likova u skladu s nekim njihovim smjerom u seriji te je cijela radnja u skladu sa martinovim tonom serije. Ratnih zločina ima i na pobjedničkim stranama, ginu nedužni, nema happy enda, nema junaka.

  • #2
    0 2
    svrljozvrljo svrljozvrljo @ 16.5.2019. 19:25

    Benioff i Weiss nisu po ukusu ekipe koja oće romantičan kraj nalik na trnoružicu...ali su zato daleko veći poznavatelji ljudske psihe od te ekipe, i znaju da takve epopeje ala drugi svjetski rat ne donose totalnu katarzu, već sjeme budućih pokolja.

Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala