Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 11.5.
Subota donosi odlične hit filmove koje uvijek volimo pogledati, a mi smo se jedva odlučili za nekoliko njih

TV Preporuke dana – Subota 11.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 11.5.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde – ljetni hit, RTL u 20:15 sati
Uz peteročlani žiri, koji čine Tonči Huljić, Petar Grašo, Nina Badrić, Branko Đurić Đura i Andrea Andrassy, te uz voditeljicu Antoniju Blaće, na projektu radi 150 ljudi, snima se sa 18 kamera, u studiju od 1200 kvadrata. Svoj pjevački talent, ali i zavidne scenske pokrete žiriju će na spektakularnoj pozornici pokazati 60 odabranih, od kojih je čak osmero već nastupalo u prošlim glazbenim showovima na RTL-u.

Ljubimac publike, HTV 2 u 22:50 sati
Marie je potresena nakon susreta s jednom od žena koje je njezin muž navodno silovao i neugodnog razgovora s Paulovom odvjetnicom Zoe tijekom kojeg istina o njihovu braku izlazi na vidjelo. Počinje se pitati zašto je tolike godine ostala s njim iako ju je varao. Je li ga voljela ili se samo zavaravala?

FILMOVI

Izvorni kod, RTL 2 u 20 sati
Akcijski tehno-triler redatelja Duncan Jonesa priča je o odlikovanom vojniku, kapetanu Colteru Stevensu, koji se budi u tijelu nepoznatog čovjeka i otkriva da je dio misije pronalaženja bombaša iz prigradskog vlaka u Chicagu.

Spider-Man 2, HTV 1 u 20:05 sati
Prošle su dvije godine otkad je samozatajni Peter Parker (Tobey Maguire) odlučio napustiti svoju dugogodišnju ljubav Mary Jane Watson i kročiti kroz život kao Spiderman. Peter se mora suočiti s novim izazovima u svojoj borbi s "darom i kletvom". Ali sve što je Peteru drago bit će dovedeno u opasnost u sukobu s moćnim zlikovcem dr. Hobotnicom znanim pod imenom Doc Ock.

Bande New Yorka, HTV 1 u 22:550 sati
U velikoj i krvavoj uličnoj bitci, ozloglašeni vođa starosjedilaca, zvani Bill the Butcher ubija vođu bande irskih doseljenika, Priesta i preuzima prevlast nad ulicama New Yorka. Godine njegove okrutne vladavine obilježila je beskrajna mržnja i prijezir prema svim doseljenicima. Ni ne sluti da će mu život uskoro biti ozbiljno ugrožen dolaskom mladog Amsterdama Vallona koji će učiniti sve kako bi osvetio smrt svog oca...

Ubijte glasnika, Doma TV u 22:10 sati
Radnja filma odvija se 1990-ih kada je novinar Garry Webb otkrio upletenost CIA-e u preprodaji kokaina po getoima diljem SAD-a. Time je skupljan novac za nikaragvanske pobunjenike. Usprkos stalnim prijetnjama da se ostavi "ćorava" posla i prestane istraživati Webb je objavio priču u knjizi Tamni savez. Webb će uskoro morati braniti svoj integritet, svoju obitelj i prije svega svoj život.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala