Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


5. rođendan uz premijere, poklon bon i popust!
Pickbox 5. rođendan slavi sa stilom, provjerite o čemu je riječ

5. rođendan uz premijere, poklon bon i popust!

Pickbox slavi rođendan!

Pickboxov 5. rođendan proslavit ćemo sa stilom - u 5. mjesecu gledajte 5 premijera izvrsnih originalnih serija. Od krimi serije o dilerima dijamantima Dijamanti (Ice) s Donaldom Sutherlandom i napetog trilera Rivijera (Riviera) s magičnom Julijom Stiles do treće sezone kanadske serije Mary ubija ljude (Mary Kills People), uživajte u novim serijama koje će vas oboriti s nogu!

Uz odlične serije, častimo vas i popustom na Obiteljski paket od 12 mjeseci uz koji dobivate poklon bon od 100 kn za Konzum klik ili dm.

ISKORISTI POPUST

Rivijera
Riviera
Ekskluzivna premijera 2. sezone 24.5.
Dok Georgina Clios kupuje umjetnine u New Yorku, njezin suprug Constantine Clios, direktor Clios banke i moćna figura, na Rivijeri umre u eksploziji jahte. Njegova djeca iz prvog braka teško se mire s njegovom smrću, a njegova bivša žena koristi trenutak kako bi se nametnula kao glava obitelji. Policija smatra da je eksplozija rezultat nesreće, no Georgina počinje sumnjati da je riječ o ubojstvu ili čak da je Constantine još živ.

Mary ubija ljude
Mary Kills People
Ekskluzivna premijera 3. sezne 13.5.
Dr. Mary Harris ubija ljude. Uz redovan posao liječnice u hitnoj službi, na crno radi kao anđeo smrti te izvodi ilegalna potpomognuta samoubojstva na smrtno bolesnim pacijentima. Mary zasad uspješno izbjegava zakon, no posao cvate, a njezin dvostruki život postaje sve kompliciraniji. Mary održava ravnotežu između svog redovnog posla i obitelji te pomaganja smrtno bolesnim pacijentima da umru pod vlastitim uvjetima.

Crne udovice
Black Widows
Premijera 10.5.
Najbolje prijateljice Rebecka, Johanne i Kira u braku su s okrutnim i nasilnim muškarcima koji su ujedno i poslovni partneri. Za vrijeme zajedničkog boravka u vikendici muževi se ukrcaju na brod i krenu pecati, no ubrzo brod eksplodira, a supruge na obali nazdravljaju njihovoj smrti. Udovice zasad nisu pod sumnjom, no istraga će policiju dovesti do puno mračnijih poslova.

Dijamanti
Ice
Premijera 2. sezone 13.5.
Nakon nesretne smrti krijumčara dijamanata, poznata obitelj trgovaca dijamantima nađe se pod kontrolom moćnog šefa krijumčara koji ih uvodi u opasan svijet krvavih dijamanata. Dok obitelj pokušava ostati s prave strane zakona, njihov odnos puca pod sve većim pritiskom.

Spasi me
Save me
Premijera 27.5.
Nelsonu "Nellyju" Roweu se život preokrene kada njegova otuđena kći Jody misteriozno nestane. Postaje jedan od osumnjičenih za otmicu kćeri koju skoro pa nikad nije vidio. Kreće u potragu za svojom nestalom kćeri i ne preza ni pred čim kako bi otkrio istinu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala