Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 7.4.
Večeras iz programa uz novu epizodu "Plesa sa zvijezdama" izdvajamo i nekoliko zanimljivih serija i filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 7.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 7.4.

SERIJE

Ko te šiša, HTV 1 u 20:05h
Sanja se na prvi pogled zaljubila u zgodnog momka Florijana koji je došao na frizuru u Božičin salon. Kad se ispostavi da je Florijan po zanimanju smetlar, Sanja krene strastveno lamentirati o tom časnom pozivu, o skromnim borcima iz sjene koji prljaju svoje ruke kako bi zajedničke ulice ostale čiste. Potaknut Sanjinim oduševljenjem za prava malog čovjeka, Florijan organizira štrajk za povećanje plaća...

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:10h
Uvježbavaju se nove plesne koreografije jer i u ovu nedjelju treba zasjati na pozornici showa ''Ples sa zvijezdama'' svojim umijećem impresionirati žiri i gledatelje koji odlučuju o sudbini devet preostalih parova.

Poldark, HTV 2 u 21:47h
Drake se nađe na udaru Warleggana, George se trudi učvrstiti svoje veze s plemstvom, a Ross lokalnom stanovništvu osigurava pomoć.

FILMOVI

Knjiga iskupljenja, RTL 2 u 20:15h
Po bespuću Amerike, opustošene nakon nuklerarnog rata, Eli (Denzel Washington) luta već trideset godina noseći sa sobom knjigu, koju čuva vlastitim životom. Preživljava loveći životinje te sakupljajući  hranu i stvari ostavljene po napuštenim kućama koje će kasnije razmijeniti po okolnim selima za vodu i potrepštine nužne za preživljavanje. Kada Eli stigne u gradić koji vodi moćni gangster Carnagie (Gary Oldman), Eli se sukobi s njegovim ljudima koji nisu dorasli njegovim borilačkim sposobnostima. Carnegie je impresioniran Elijem i traži od njega da se priključi njegovoj bandi te zatraži od ljubavnice Claudije (Jennifer Beals) da pošalje svoju kćer Eliju. Carnagie želi Elija još više kad sazna da on posjeduje posljednji primjerak knjige koje se po svaku cijenu želi dočepati.

Paukova zavjera, Doma TV u 21:30h
Nakon dvije godine mirnog rada u školi, nastavnik otme senatorovu kćer te se vrlo brzo javi kriminalističkom psihologu Alexu Crossu (Morgan Freeman) kako bi se, izgleda, igrao mačke i miša. Morgan Freeman kao iskusni policijski psiholog naći će se u igri nadmudrivanja s lukavim otmičarem u napetoj "Paukovoj zavjeri".Cross je uvjeren kako je kontaktiran samo da bi osigurao otmičaru nešto medijske slave, a svoje pretpostavke potvrđuje kada u otmičarevom skloništu pronađe knjige o slavnom slučaju "Lindenburgh". Jedna od agentica koja je bila zadužena za čuvanje djevojčice nudi svoju pomoć iskusnom Crossu, koji ne zna kome bi trebao vjerovati, želi li da oteta preživi...

Non Stop, RTL u 22:45h
Savezni zrakoplovni agent Bill Marks (Liam Neeson) na novom je letu, ovaj puta Boeinga 767 British Aqualantic Airlinesa od New Yorka do Londona. Kada je zrakoplov već u zraku, Bill Marks primi SMS poruku da ukoliko 150 milijuna dolara ne bude isplaćeno na određeni bankovni račun, svakih dvadeset minuta netko će umrijeti. Zabrinut, Mark prekrši protokol i konzultira kolegu Jacka Hammonda (Anson Mount), koji prijetnju doživljava kao lažnu. No Marks odluči pratiti događaje u zrakoplovu te zamoli putnicu do sebe, Jen Summers (Julianne Moore) te stjuardesu Nancy (Michelle Dockery) da budno prate što se događa u zrakoplovu dok on uzvraća poruku tajanstvenoj osobi, pokušavajući je tako identificirati.

Interstellar, Nova TV u 23h
Brižni otac Cooper (Matthew McConaughey), školovani pilot i inženjer, posvetio se mirnom životu farmera na imanju na kojem živi sa svojom djecom. Kada skupina znanstvenika otkrije rupu u svemiru koja bi ljudskoj vrsti mogla omogućiti međuzvijezdano putovanje, obratit će se upravo njemu kako bi krenuo na put s kojeg možda i nema povratka. Ulozi su visoki kao i odgovornost koju Cooper nosi na svojim leđima... Epska priča o herojskom međuzvjezdanom putovanju izvan granica znanstvene spoznaje. Film istražuje premisu čovjekovog postojanja koji je rođen na Zemlji, no kojem nije suđeno da na Zemlji i umre.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala