Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO u travnju
Provjerite izdvojene premijere hit filmova i serija koje u travnju stižu na HBO kanale i usluge

HBO u travnju

U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu travnju premijerno prikazivati na HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima, kao i našim uslugama videa na zahtjev HBO GO i HBO On Demand.

PREMIJERE NOVIH SERIJA I NOVIH SEZONA SERIJA

IGRA PRIJESTOLJA VIII (Game of Thrones VIII)
Premijera prve epizode 15. travnja na HBO GO-u
Premijera na HBO kanalu: 15. travnja u 03.00 h, i ponovno istog dana u 20.00h
Ponedjeljkom nova epizoda

Glume: Peter Dinklage, Lena Headey, Michelle Fairley, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau

Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, „Igra prijestolja“ epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena u zemlju Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

UBIJANJE EVE II (Killing Eve II)
Premijera 8. travnja na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda na HBO GO-u
Premijera na HBO 3 kanalu u svibnju

Glume: Jodie Comer, Sandra Oh, Fiona Shaw, Nina Sosanya, Edward Bluemel

„Ubijanje Eve“ vraća se sa silno iščekivanom drugom sezonom. Sandra Oh i Jodie Comer repriziraju svoje kritički hvaljene uloge Eve (Oh), operativke MI6 i psihopatske plaćene ubojice Villanelle (Comer) u priči o dvjema ženama povezanima obostranom opsesijom i jednim brutalnim činom. Počinjući odmah nakon završetka posljednje epizode 1. sezone, Villanelle je nestala, a Eve je ostala u šoku, ne znajući je li žena koju je probola živa ili mrtva. Obje su u velikoj nevolji te Eve mora pronaći Villanelle prije drugih, no nažalost nije jedina koja je traži.

MAJKAOTACSIN (Motherfatherson)
Premijera 18. travnja na HBO GO-u
Cetvrtkom nova epizoda na HBO GO-u

Glume: Richard Gere, Billy Howle, Helen McCrory, Elena Anaya, Neal Beagley

Richard Gere glumi Maxa, karizmatskog samoukog američkog biznismena s medijskim kućama u Londonu i diljem svijeta. Helen McCrory glumi Kathryn, britansku nasljednicu koja se udaljila od Maxa nakon raspada njihova braka koju godinu prije. Njihov 30-godišnji sin Caden (Billy Howle) vodi Maxove novine u UK-u i odgajan je da nastavi očevim stopama kao jedan od najmoćnijih ljudi u svijetu. Ali kad se Cadenov autodestruktivan život otme kontroli, razorne posljedice prijete budućnosti obitelji i njezina poslovnog carstva, a ima i teške posljedice za zemlju koju očekuju parlamentarni izbori.

RATNIK (Warrior)
Premijera 6. travnja na HBO GO-u
Subotom nova epizoda na HBO GO-u
Premijera na HBO kanalu u svibnju

Glume: Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Jason Tobin

„Ratnik“ je surova, akcije puna kriminalistička drama smještena tijekom brutalnih Tong-ratova u Kineskoj četvrti San Francisca u drugoj polovici 19. stoljeća. Serija prati Aha Sahma (Andrew Koji), čudesno talentiranog majstora borilačkih vještina koji emigrira iz Kine u San Francisco pod misterioznim okolnostima i postaje plaćenik jednog od najmoćnijih Tongova (kineska obitelj organiziranog kriminala) Kineske četvrti. Snimljena u Cape Townu u Južnoj Africi, ova CINEMAXova dramska serija temelji se na tekstovima legende borilačkih vještina Brucea Leeja, a njezini su tvorci i izvršni producenti Jonathan Tropera („Banshee“) i Justin Lin.

BARRY II (Barry II)
Premijera 1. travnja u 21.30h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u 21.30h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda na HBO GO-u

Glume: Bill Hader, Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler, Anthony Carrigan

Barry je crna komedija u kojoj Bill Hader glumi depresivnog, slabo plaćenog ubojicu sa Srednjeg zapada. Usamljen i nezadovoljan svojim životom, on nevoljko otputuje u Los Angeles da ubije nadobudnog glumca. Barry slijedi metu do glumačke škole gdje ga objeručke prihvati skupina gorljivih novih nada losanđeleske kazališne scene. On želi započeti novi život kao glumac, no njegova ga kriminalna prošlost neće pustiti da ode. Može li pronaći način da uravnoteži oba svijeta?

POTPREDSJEDNICA VII (Veep VII)
Premijera 1. travnja u 21.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda na HBO GO-u

Glume: Julia Louis-Dreyfus, Tony Hale, Anna Chlumsky, Reid Scott, Matt Walsh

HBO predstavlja sedmu i posljednju sezonu Emmyjem nagrađene humoristične serije s oštrim, sarkastičnim pogledom na odvojeni svijet politike slijedeći svakodnevicu bivše potpredsjednice i predsjednice Seline Meyer (Julia Louis- Dreyfus). Sedma sezona nastavlja ondje gdje je šesta završila – Selina ne može živjeti građanskim životom i razmišlja o tome da se opet kandidira za predsjednicu.

DŽENTLMEN JACK (Gentleman Jack)
Premijera 23. travnja u 20.00h na HBO-u
Utorkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Utorkom nova epizoda na HBO GO-u

Glume: Suranne Jones, Gemma Whelan, Timothy West, Gemma Jones, Sophie Rundle

G. 1832., nakon godina egzotičnih putovanja i uspinjanja po društvenoj ljestvici, Anne Lister vraća se u Halifax u Zapadnom Yorkshireu odlučna u namjeri da promijeni sudbinu oronule obiteljske kuće imena Shibden Hall. Kako bi Shibden Hallu vratila stari sjaj, Anne mora ponovno otvoriti rudnike ugljena i dobro se udati. No ovo nije tek još jedna u nizu viktorijanskih ljubavnih drama. Karizmatična, odlučna i odvažna Anne Lister – koja se oblačila u crno od glave do pete te se uz pomoć šarma probila u visoko društvo – nema namjeru udati se za muškarca. Vjerna svojoj naravi, namjerava se udati za ženu. I to ne za bilo koju ženu: buduća supruga Anne Lister mora biti iznimno bogata. Svaki dio Annine priče utemeljen je na povijesnim činjenicama zabilježenima u njezinim dnevnicima od četiri milijuna riječi koji sadrže najintimnije detalje iz njezina života i koji su napokon dešifrirani.

POVRH JEZERA (Top of the lake)
Premijera 15. travnja u 19.25h na HBO 3
Od ponedjeljka do petka nova epizoda epizoda oko 19.00h na HBO 3
Od 15. travnja prva i druga sezona serije dostupne na HBO GO-u

Glume: Elisabeth Moss, David Wenham, Peter Mullan, Thomas M. Wright, Holly Hunter

Četiri godine nakon šokantnih događaja koji su potresli njezin rodni grad na Novom Zelandu, detektivka Robin Griffin vratila se u Sydney i pokušava obnoviti svoj život. Kada tijelo Azijke ispliva na plaži Bondi, čini se nemogućim pronaći ubojicu, sve dok Robin ne shvati da „Kineskinja“ nije umrla sama. Robin uranja u istragu kako bi ponovno našla sebe, ali njezini su problemi osobni. Opsjednuta kćeri koje se odrekla po rođenju, Robin je očajnički želi pronaći, ali ne želi otkriti istinu o njezinu začeću. Potraga za otkrićem identiteta „Kineskinje“ odvest će Robin u najmračnije dijelove grada i bliže nego što je mogla zamisliti tajnama vlastitog srca.

NOVE EPIZODE HIT SERIJA:

JA SAM NOĆ (I Am The Night)
Ponedjeljkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Utorkom nova epizoda na HBO GO-u

Glume: India Eisley, Chris Pine, Jefferson Mays

Inspiriran istinitim događajima, „Ja sam noć“ uzbudljiva je priča o Fauni Hodel (India Eisley), tinejdžerici koja je dana na posvajanje nakon rođenja i koja odrasta u predgrađu Rena u Nevadi. Fauna se manje-više pomirila s tajnom svog podrijetla sve dok jednoga dana ne otkrije nešto što će je natjerati da u sve posumnja. Dok Fauna počinje istraživati tajne svoje prošlosti, upoznaje propalog izvjestitelja (Chris Pine) progonjenog slučajem koji ga je upropastio. Zajedno slijede zlokobni trag koji se sve više približava zloglasnom ginekologu iz Los Angelesa, dr. Georgeu Hodelu (Jefferson Mays), čovjeku umiješanom u najmračniji holivudski razvrat, a možda i najzloglasniji neriješeni zločin.

ŠKOLA ZA UBOJICE (Deadly Class)
Utorkom nova epizoda u 20.50h na HBO-u
Četvrtkom nova epizoda na HBO GO-u

Glume: Benedict Wong, Benjamin Wadsworth, Lana Condor, Liam James, Luke Tennie

“Smrtonosna generacija” prati razočaranog tinejdžera koji dobija poziv za poznatu srednju školu za ubice. Njegov pokušaj da očuva moralni kodeks - kroz surov nastavni program, okružen zlom elitom i prepun adolescentskih nesigurnosti - možda će biti fatalan. Smeštena u nekonvencionalan svet kasnih osamdesetih, “Smrtonosna generacija” je priča o odrastanju kakvu ranije niste videli. Serija je zasnovana na popularnom serijalu istoimenog stripa Rika Remendera.   

POTOMCI (Legacies)
Utorkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Petkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Danielle Rose Russell, Matthew Davis, Jenny Boyd, Kaylee Bryant, Quincy Fouse

Posljednjeg desetljeća legendarni heroji i zlikovci „Vampirskih dnevnika“ i „The Originals“ oduševili su publiku širom svijeta. Ostavili su za sobom trajnu baštinu ljubavi i obitelji koja se nastavlja u „Potomcima“, uzbudljivoj novoj drami koja pripovijeda priču o sljedećoj generaciji nadnaravnih bića u Školi Salvatore za mlade i nadarene. Ovdje kći Klausa Mikaelsona, 17-godišnja Hope Mikaelson, blizanke Alarica Saltzmana, Lizzie i Josie Saltzman i druga mladež sazrijeva na najnekonvencionalniji mogući način, odgajani da budu najbolje verzije sebe unatoč najgorim impulsima. Hoće li te mlade vještice, vampiri i vukodlaci postati heroji koji žele biti ili zlikovci za koje su rođeni?

BOLJE STVARI III (Better Things III)
Nova epizoda subotom u 12.30h na HBO 3
Nova epizoda petkom na HBO GO-u

Glume: Pamela Adlon, Mikey Madison, Hannah Alligood, Olivia Edward, Celia Imrie

„Bolje stvari“ prate Sam Fox (Pamela Adlon), zaposlenu glumicu i jezičavu samohranu majku koja odgaja svoje tri kćeri Max, Frankie i Duke, u L. A.-u. Ona je mama, tata, sudac i policija. Sam također čuva svoju majku Phil, rođenu Engleskinju koja živi prekoputa. Sam je puna mana i strastveno voli svoje kćeri i majku katkad ih obasipajući ljubavlju kad se osjeća krivom. Sam samo pokušava zaraditi za život, sudjelovati u životima svojih kćeri, zabaviti se s prijateljima i, možda, pronaći malo vremena za sebe.

OSAM DANA (Eight Days)
Četvrtkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Odmah dostupno na HBO GO-u

Glume: Christiane Paul, Mark Waschke, Lena Klenke, Fabian Hinrichs, Nora Von Waldstätten

Preostalo je osam dana. 40 km širok meteor juri k Zemlji brzinom od 30.000 kilometara na sat. Očekivana zona udara je u samom središtu Europe. Procijenjena stopa preživljavanja u Europi: nula. Sjedinjene Države pokušavaju skrenuti meteor nuklearnim oružjem, ali bez uspjeha. Cijela je Europa bijegu. „Osam dana“ pripovijeda priču o svijetu koji nikada nismo vidjeli. Ljudi odjednom mogu slobodno prekršiti ograničenje brzine, imati divlji nezaštićeni seks, isprobati sve droge koje žele, kupovati bez novca, živjeti bez rada i voljeti bez posljedica. Ali na kraju, jedina stvar koja je bitna jest: što ti je u posljednjim danima i satima stvarno važno?

PRISTANIŠTE (The Pier)
Nedjeljom nova epizoda u 21.45h na HBO 3
Sve epizode dostupne odmah na HBO GO-u

Glume: Verónica Sánchez, Irene Arcos, Álvaro Morte, Cecilia Roth, Marta Milans

Poznata arhitektica Alexandra suočava se s najgorom noćnom morom kad je nazove lokalni policajac Conrado kako bi identificirala tijelo svoga supruga Oscara, pronađenog na pristaništu u prekrasnoj Albuferi izvan Valencije. Samoubojstvo? Kako je to moguće kad su prije nekoliko sati kovali planove za svoju budućnost? Ali situacija se pogoršava: Oscar je vodio dvostruki život s drugom ženom, Veronicom. Tko je ta žena? Tko je bio muškarac kojega je voljela 15 godina? I što se dogodilo kobne noći na pristaništu? Uzevši lažni identitet, Alex se useli k Veronici i, uz Conradovu pomoć, ponire u tajne koje je Oscar čuvao, što je ubrzo navede da se zapita tko je u čarobno zabitoj Albuferi prijatelj, a tko neprijatelj.

PRIVLAČNA SAMOHRANA MAJKA II (SMILF II)
Subotom nova epizoda u 12.55h na HBO 3
Sve epizode dostupne odmah na HBO GO-u

Glume: Frankie Shaw, Miguel Gomez, Samara Weaving, Rosie O'Donnell, Anna and Alexandra Reimer

Bridgette Bird pametna je, snalažljiva i mlada samohrana majka koja pokušava preživjeti u južnom Bostonu s iznimno neobičnom obitelji. Jedva spaja kraj s krajem, zbog čega donosi impulzivne i katkad nezrele odluke. Bridgettein glavni cilj jest osigurati bolji život svom sinu. „Privlačna samohrana majka“ sirovo i bez cenzure oslikava majčinstvo, odrastanje s rastavljanim roditeljima i žensku seksualnost. Ne propustite poluautobiografsku polusatnu komediju čija je autorica Frankie Shaw, svjež i nov ženski glas. U drugoj sezoni Bridgette pokuša krenuti dalje i usredotočiti se na budućnost nastojeći pritom istjerati stare duhove i iskupiti se za prošla nedjela. I dalje rinta na svom dnevnom poslu radeći za narcisoidnu šeficu Ally. U međuvremenu, Bridgetteina majka Tutu oporavlja se nakon srcedrapajućeg nazadovanja dodatno naglašenog prisutnošću njezine mlađe, nesamostalne sestre Jackie. Bivši dečko Rafi i njegova djevojka Nelson Rose zbližavaju se, a Eliza se bavi vlastitom obiteljskom dramom.

PREGLED PROTEKLOG TJEDNA S JOHNOM OLIVEROM VI (Last Week Tonight With John Oliver VI.)
Petkom nova epizoda u 21.00h na HBO 3
Ponedeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glumi: John Oliver

Jedna od najduhovitijih i najsvježijih osobnosti koja se posljednjih godina pojavila na TV-u, John Oliver, stiže na HBO u ovom serijalu koji daje aktualan pogled na tjedne vijesti, politiku i tekuće događaje. Svaka epizoda daje Oliveru jedinstvenu platformu odakle može nuditi svoje specifično gledište o svjetskim problemima uz razne posebne goste i segmente. 

MODERNA OBITELJ X (Modern Family X.)
Subotom nova epizoda na HBO 3
Nedjeljom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Ed O'Neill, Sofía Vergara, Jesse Tyler Ferguson, Julie Bowen, Ty Burrell

Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor ceremonije u premijeri 10. sezone. U sljedećim epizodama Phil naleti na uzbudljivu novu poslovnu priliku dok se Claire nosi sa svojim ocem Jayem i spajanjem „Pritchettovih ormara“ s tehnološki osviještenom, modernijom tvrtkom. Gloria se pita je li Mannyjeva nova veza stvarna onako kako on misli i još se više uključi u Joeove izvannastavne aktivnosti. U međuvremenu, Mitch započinje zanimljive parnice kao pomoćnik okružnog tužioca, a on i Cam opet udome člana obitelji Tucker u svome domu dok se bave s Lily. Haleyna će se veza naći na kušnji, Alex muku muči sa svojim planovima nakon fakulteta, a Luke se napokon odlučio usredotočiti se na koledž. Cijeli prošireni klan nosi se sa smrću člana obitelji. Noć vještica i blagdanska epizoda obilježit će sezonu koja nastavlja promatrati kako se ova divno velika i šarena obitelj razvija pružajući nam iskren i često smiješan pogled na katkada toplo, a katkada uvrnuto okrilje moderne obitelji.

PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA

Pravi gangster (O.G.) prati Louisa (Jeffrey Wright), nekoć glavu poznate zatvorske bande, u posljednjim tjednima 24-godišnje kazne. Njegov skori izlazak ugrožen je kada pod svoje uzme novog zatvorenika Beechera (Theothus Carter) kojeg vodstvo bande želi pridobiti. Dok se nosi s neizbrisivošću svog zločina i s izazovom ponovnog povratka u društvo, Louisova sloboda visi o niti dok se trudi spasiti Beechera. Snimljen u stvarnom zatvoru i s mnogim pravim zatvorenicima kao glumcima, Pravi gangster intimno i bez ustručavanja prikazuje put jednog čovjeka na rubu slobode.
Premijera: 7. travnja u 20.00h na HBO-u
Na HBO GO-u dostupno odmah

U filmu Osjećam se lijepa (I feel pretty) Renee Bennett zna kakav je osjećaj biti prosječnog izgleda u New Yorku – gradu genetski i financijski blagoslovljenih. Nakon što padne s bicikla i udari glavom za vrijeme sata spinninga, otetura u svlačionicu i ugleda što se dogodilo – noge su joj mišićave, kosa svilenkasta, a brada definirana – sada je prekrasna. Samo što svima ostalima ona izgleda jednako. Reneeina nova vjera u sebe pomaže joj dobiti poštovanje svoje nevjerojatno lijepe šefice, zgodnog dečka i pozivnicu na tulume na krovu. Ali ova čarolija ne traje vječno pa će Renee morati uvidjeti da istinska ljepota nije samo površinska.
Premijera: 14. travnja u 20.00h na HBO-u
Na HBO GO-u dostupno 14. travnja

Denzel Washington vraća se kao Robert McCall, umirovljeni američki marinac i bivši špijun Obrambene obavještajne agencije u filmu Pravednik 2 (The Equalizer 2). Ako imaš problem i nemaš se komu obratiti, Robert McCall će pomoći – on je Pravednik. McCall je pomagao poraženima, eksploatiranima i potlačenima, dijeleći neumoljivu pravdu. No kad McCallova opasna prošlost ugrozi njemu bliske osobe, trebat će sve svoje vještine kako bi izravnao račune. Ovaj put mora se suočiti s vrhunski obučenim ubojicama koji neće prezati ni pred čim da ga unište.
Premijera: 21. travnja u 20.00h na HBO-u
Na HBO GO-u dostupno 21. travnja

Od dalekih prostranstava svemira do šuma južne Georgie lov se vraća kući ovim znanstveno-fantastičnim trilerom Predator: Evolucija (The Predator), eksplozivnom oživljavanju serijala „Predator“ Shanea Blacka. Sada su najsmrtonosniji lovci svemira jači, pametniji i smrtonosniji nego ikad. I samo šarena posada bivših vojnika i profesor evolucijske biologije mogu spriječiti kraj ljudske vrste.
Premijera: 28. travnja u 20.00h na HBO-u
Na HBO GO-u dostupno 28. travnja

PREMIJERE DOKUMENTARACA

NAPUŠTAJUĆI NEVERLAND (Leaving Neverland)
Premijera dvodijelnog dokumentarca 10. i 11. travnja na HBO-u
Dostupno odmah na HBO GO-u

Kao jedna od najvećih svjetskih ikona, Michael Jackson bio je mnogo toga mnogima – pop-zvijezda, humanitrac, voljeni idol. Kada su se 1993. godine pojavile optužbe o Jacksonovu spolnom zlostavljanju dječaka, mnogi su teško mogli vjerovati da bi Kralj Popa bio sposoban za nešto tako strašno. U razdvojenim, ali paralelnim, pričama u kojima se mnogo toga ponavlja, dva su se dječaka sprijateljila s Jacksonom koji ih je pozvao u svoj jedinstveni i čudesni svijet. Zavedeni pjevačevim bajkovitim životom i opčarani svojim odnosom s njim, obitelj nijednog od dječaka nije primijetila manipulaciju i zlostavljanje kojima ih je na kraju izložio. Kroz potresne razgovore sa sada odraslim muškarcima i njihovim obiteljima, Napuštajući Neverland prikaz je kontinuiranog zlostavljanja i prijevare, dokumentiranje moći zvjezdanog statusa koji je omogućio da se slavna osoba ubaci u živote zadivljene djece i njihovih roditelja.

SLUČAJ ADNANA SYEDA (The Case Against Adnan Syed)
Premijera prve dvije epizode dokumentarne serije 18. travnja na HBO-u
Četvrtkom nove epizode u 21.35 h

Priča Adnana Syeda, srednjoškolca poslanog u zatvor zbog ubojstva bivše djevojke 1999. godine, privukla je pozornost svjetske javnosti kao tema nagrađivanog podcasta „Serial“ koji je postigao nezabilježenu popularnost te je pridonio ponovnom otvaranja Syedova slučaja. Temeljena na knjizi Rabije Chaudry, ova dokumentarna serija donosi temeljitu revalorizaciju Syedove priče uz detaljnu analizu samog suđenja i Syedova boravka u zatvoru. Režiju i produkciju potpisuje Amy Berg (nominirana za „Oscar“ za film „Izbavi nas od zla“).

Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala