Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Severina i Maksim Mrvica spašavaju Splitski festival
Prema najavama Nene Ninčevića, na Prokurativama će nastupiti najpoznatija glazbena imena

Severina i Maksim Mrvica spašavaju Splitski festival

PIŠE: Dario Petruševski

Nakon što je dobio novog direktora, propali Splitski festival pronašao je i zvijezde koje bi ga trebale izvući iz "medijske rupe" i vratiti mu nekadašnji sjaj. Nenad Ninčević, koji je manifestaciju uz brojne probleme preuzeo ove godine, ponosno je objavio kako će na obnovljenom Splitskom festivalu opet nastupati najpoznatija imena domaće glazbene scene, među kojima su Giuliano, Tedi Spalato i Severina.

Video: Splitski festival - Grand Prix Đaniju Stipaničevu >>>

Natječaj za Split 2009. završava 1. travnja, a Ninčević se već hvali zvjezdanim imenima koja će nastupiti na Prokurativama - pjevat će i Magazin, Jelena Rozga, Dražen Zečić, Goran Karan, Mladen Grdović... Marina Perazić, koja trenutno u "Farmi" pokušava zaraditi koju kunu, pjevat će s Alkom Vuicom, a Tony Cetinski će nastupiti s ocem Mirkom. Novi direktor potrudio se i oko show programa, koji je još u fazi dogovora, a u kojem bi trebali nastupiti Maksim Mrvica i Ana Rucner.

"Bit će to čista Dalmacija i Mediteran, a u skladu s tim Zvonimir Mihanović jučer je završio idejno rješenje scene u kojoj dominiraju kameni zidovi, agave i klupe. Dakle, sve ono što postoji u tipičnoj splitskoj kali", rekao je Ninčević Jutarnjem listu i dodao kako će se potruditi da manifestacija potraje sedam dana. Ukoliko mu to ne pođe za rukom ove godine, dogodine će pokušati istu stvar, jer želi u velikom stilu proslaviti pedesetu godišnjicu nekad najjačeg domaćeg zabavnjačkog festivala.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala