Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 16.2.
Večeras se na male ekrane vraća "Dora" nakon skoro 10 godina, a osim "Dore" izdvajamo i mnoštvo fantastičnih filmova

TV Preporuke dana - Subota 16.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 16.2.

SERIJE

Dora 2019. - izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije, HTV 1 u 20:05h
Svoj neupitan brend HRT vraća na male ekrane u njezinu najpopularnijem, natjecateljskom formatu, prvi put nakon 2010. godine. Ponovno ćemo svi zajedno odlučivati tko će nas predstavljati na Izboru za pjesmu Eurovizije 2019. godine.

MacGyver, RTL 2 u 22:25h
Angus Mac MacGyver (Lucas Till) osniva tajnu organizaciju unutar američke vlade i koristi svoj izvanredni talent i golemo znanje za spašavanje života, a brzo promišljanje i hitna rješenja njegova su svakodnevica.

FILMOVI

Ratovi zvijezda epizoda II: Klonovi napadaju, RTL 2 u 19:55h
Nepoznata sila donosi nemir i početak rata koje ni Jedi ne mogu zaustaviti. kako bi saznali pozadinu misterija Obi-Wan Kenobi, Padme Amidala i Anakin Skywalker ponovno se nalaze zajedno te će pokušati razriješiti veliku tajnu.

Sjaj u travi, HTV 3 u 20:15h
Vremenski okvir u kojem se odvija radnja filma nipošto nije slučajno izabran, jer kako bezbrižne, eskapističke dvadesete godine ustupaju mjesto najvećem burzovnom slomu u povijesti Sjedinjenih Država koji je rezultirao ekonomskom krizom, neimaštinom i valom samoubojstava, tako i životi likova nakon početne nevinosti i čistoće prolaze kroz fazu sloma, iskušenja i patnje. I time ostaju obilježeni za cijeli život, jer ovaj film nema happyend, nema čak ni optimističan kraj - jedino što ostaje jest svijest o propušenim prilikama te strah i od pukog razmišljanja o sreći.

Noć u muzeju: Tajna grobnice, RTL u 21:15h
Muzejskom čuvaru Larryju Daleyju (Ben Stiller) i Jedediahu (Owen Wilson) u novim se pustolovinama po svjetovima oživljenih izložaka ovaj puta pridružuju glumačke legende Robin Williams kao Theodore Roosevelt, Ben Kingsley i Mickey Rooney.

Transformeri: Posljednji vitez, Nova TV u 21:15h
Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prime je otišao. Ključ za spašavanje naše budućnosti nalazi se u tajnama prošlosti, u skrivenoj povijesti Transformersa na Zemlji. Kako bi spasio njihov svijet, Cade Yeager formira savez s Bumblebeejem, engleskim lordom i profesoricom s Oxforda kako bi saznao tajne razloga zašto se Transformersi nastavljaju vraćati na Zemlju.

Whiskey Tango Foxtrot, Doma TV u 22h
Film se temelji na memoarima američke novinarke Kim Barker koja odlazi u Afganistan i Pakistan u potragu za dobrom pričom, ali i drugačijim iskustvom i neophodnim osvježenjem. Kim Barker (Tina Fey) na tom putu razvija neobičnu vezu s kolegom novinarom iz Škotske (Martin Freeman).

12 godina ropstva, HTV 1 u 23:13h
"12 Years a Slave" je britansko-američka povijesna drama, adaptacija istoimene autobiografije Solomona Northupa iz 1853., o otmici slobodnog Afroamerikanca u Washingtonu 1841. i prodaji u ropstvo u kojem je proveo 12 godina radeći na plantaži.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala