Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


To sam ja: Ivan Dečak
Ivan Dečak frontman i osnivač grupe Vatra uspio je odvojiti malo vremena kako bi odgovorio na par brzopoteznih pitanja

To sam ja: Ivan Dečak

Pripremio: Dubravko Jagatić

Ivan Dečak frontman je, gitarist, autor većine pjesama i osnivač virovitičke grupe Vatra s kojom je objavio pet albuma. Posljednji 'Sputnik', objavljen krajem prošle godine, mnogi su domaći rock kritičari uvrstili među top pet najboljih domaćih albuma objavljenih prošle godine. Osim glazbe, na sebe su privukli pažnju sjajnim video spotovima koji se nerijetko svrstavaju među najbolje hrvatske glazbene video spotove. Istovremeno, Vatra nastupa širom Hrvatske, a Ivan svakim danom povećava broj svojih obožavateljica. Uhvatili smo ga između dva koncerta i brojnih obaveza kako bi odgovorio na nekoliko naših pitanja.

Koncert na kojem bi volio biti ove godine: Rock Werchter u Belgiji. Nastupaju između ostalih: Kings Of Leon, Placebo, Coldplay, The Killers, Oasis, The Prodigy, Metallica, Bloc Party, Franz Ferdinand, Nick Cave, Nine Inch Nails, Kaiser Chiefs, Lady GaGa, Amy MacDonald, Lily Allen, Fleet Foxes, The Strees.. To pogledam, pa sam neko vrijeme miran. ;)

Najbolji koncertu u životu na kojem sam bio: Teško je odlučiti se samo za jedan koncert. Među značajnije koji mi ovako na brzinu padaju na pamet zasigurno bih izdvojio: U2 / Beč, Pearl Jam / Zagreb, Radiohead / Budimpešta, Nick Cave / Zagreb (Lisinski), Richard Aschroft / Munchen, Placebo / prvi koncert u Zagrebu, Depeche Mode / Ljubljana.

Televizijska serija koju ne propuštam: Jedina na koju sam se u posljednje vrijeme navukao bila je 'Vratit će se rode'. Pošto su je 'pametni' urednici stavili u najgori mogući termin (četvrtak, 01h iza ponoći), bio sam prisiljen nabaviti sve epizode na DVD-u. Hvala Bogu na modernoj tehnologiji!!!

Na televiziji mi nedostaje: Glazbe!?

TV u mom stanu se pali: Čim progledam, Vijesti u 10h!!!

Da mogu birati zapjevao bih i zasvirao sa grupom: Kings of Leon!!!!! Vjerujem da bismo poslije i pošteno zatulumarili.

Top pet glazbenika koji su utjecali na mene: Otkrivanje glazbenih svjetova započeo sam negdje u 6. razredu osnovne, na ljetnim praznicima u Gospiću. Tada mi je ujak pustio prvu ploču 'The Doors'-a. Moram priznati teško sam ju probavljao prvih nekoliko slušanja, ali kasnije je postala moja mala Biblija. Nakon toga u srednjoj sam otkrivao i upijao svu silu glazbe, od novovalnih ex Yu bendova, preko Brit popa do Amerikane. Nabrajanje top 5 izlizana je i dosadna fora.

Top pet filmova koje obožavam: Imam top 2, ali trenutno ih se nemrem sjetit. Dobar je ovaj novi; 'Milijunaš s ulice'.

Najljepša glumica trenutno mi je: Freida Pinto.

Žao mi je što više nema TV serija: 'LoveJoy'.

Glumio bih da mi netko ponudi ulogu u filmskom žanru: Mislim da baš i nemam nekog glumačkog dara, a i glupo je profesionalcima otimati kruh iz usta. ;)

Top pet omiljenih glazbenih spotova: 'Eskim', 'Svjetla i sirene', 'Gorim', 'Ruska' i  'Mornarska majica'.

Najčešće jedem: Tunu i povrće na bezbroj načina!!!

Na koncertu grupe Vatra najviše volim: Gromoglasni ženki vrisak!!!

Na televizijama u Hrvatskoj me najviše iritira: Jeftine serije, izlizani filmovi, more reklama i glupi kvizovi, ne mogu a da ne spomenem i pretplatu za HTV!!!

Knjiga koju bih uvijek mogao čitati iznova: 'Bludni sin' / Charles Bukowsky.

Film koji sam pogledao najviše puta: 'Hod po rubu'.

Sport koji najčešće pratim na televiziji: Nogomet!!!

Kako mi se sviđa portal www.MojTV.hr: Nemam vremena za odgovor, Sputnik polijeće…..Pooooozdraaaav!!!!!!!!!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala