Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Četvrta emisija Audicija - mjesta u timovima sve manje!
Mentori su u četvrtu emisiju "The Voicea" krenuli izjednačeni - svatko u svom timu ima po 6 natjecatelja!

Četvrta emisija Audicija - mjesta u timovima sve manje!

Ove subote gledat ćemo četvrtu epizodu The Voicea Hrvatska. Pretposljednja je to emisija audicija i mentori sada vrlo ozbiljno kalkuliraju o tomu koga žele ili pak ne žele u svoje timove. Vidjet ćemo kako će se boriti ne bi li pridobili natjecatelje jer su zaključili da su svi odlični i da su u ovoj fazi presudni najsitniji detalji.

- Strašno su male razlike između mnogih kandidata, ali kad netko prebaci tu granicu, onda se svi okrećemo, kaže Vanna. Massimo je naglasio kako mu se rijetko dogodi da u potpunosti odbija nekog kandidata da uvijek ima neku rezervu.

- Meni je to stresno jer to su sve tako simpatična djeca, simpatični ljudi, dodao je Gobac. „Za neke sam se borio, neke sam izgubio“, rekao je pak Ivan dodajući da voli nesavršeno savršene natjecatelje jer drugačiji ljudi čine ovaj svijet puno zanimljivijim mjestom za boravak.

U uvodu u emisiju s publikom su podijelili neka sjećanja i savjete. Massimo je rekao da se i danas ponekad užasava pozornice i da ponekad ima strah od pozornice kao da na nju izlazi prvi puta. Gobac je pak naveo da se na pozornici uvijek osjeća dobro i da je tamo uvijek dobre volje. Ivanu je pak uspjeh kada uspije pretvoriti svoje osjećaje u pjesmu koja dopre do srca publike. Vanna je navela da se natjecateljima nudi prilika da ostvare svoje snove i naprave ono što su oduvijek željeli.

- Do zvijezda se može doći. Usudite se, poručio je Massimo.

Atmosfera koja vlada među mentorima ove sezone iznimno je pozitivna, a kao i u gotovo svakoj, i u ovoj će nas emisiji mentori počastiti dodatnim glazbenim užicima. Jedan od njih bit će na samom početku emisije kada je Gobac zatražio gitaru i započeo pjevati „Perfect Day“ Lou Reeda. Prihvatili su to i ostali mentori, a publika u studiju i pred ekranima vidjet će glazbeni dodatak uoči napetog nastavka audicija.

U emisiji ćemo vidjeti i kako se mentori ispričavaju zbog toga što se nekim natjecateljima nisu okrenuli, ali i veličinu nekih natjecatelja koji su istaknuli da je trenutak izlaska na pozornicu The Voicea Hrvatska za njih iznimna stvar, neovisno o tomu što svoj put u showu neće nastaviti dalje.

Voditelji showa su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, redatelj je Danko Volarić, scenograf Dragutin Broz, a majstor rasvjete Marko Foretić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala