Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Peter Jackson radi film o Beatlesima
Legendarni filmaš primit će se režije dokumentarnog filma o najpopularnijoj grupi svih vremena

Peter Jackson radi film o Beatlesima

Čini se kako Peteru Jacksonu nije dosta igranja sa žanrom dokumentarnih filmova. Nakon uspješnog pokušaja stvaranja dokumentarca s prošlogodišnjim filmom They Shall Not Grow Old, u kojem je koristio najnoviju tehnologiju da udahne novi život u sto godina stare arhivske snimke iz Prvog svjetskog rata, sada će iste tehnike upotrijebiti na Beatlesima.

Jackson je navodno pristao na dokumentarac o legendarnoj pop grupi u kojem će koristiti 55 sati snimki, koje su napravljene tijekom napetog snimanja njihovog posljednjeg albuma Let It Be 1969. godine.

Jackson navodno ima punu potporu preživjelih Beatlesa Paula McCartneya i Ringa Starra, kao i udovica preminulih članova Johna Lennona i Georgea Harrisona.

Za obožavatelje grupe, snimanje albuma Let It Be glavna je tema rasprava. Legendarni album posljednji je koji su stvorili prije krajnjeg raspada benda. Pomoću mnogobrojnih snimljenih sati, filmaš Michael Lindsay-Hogg stvorio je svojevrsni dokumentarac Let It Be, a obožavatelji upravo u njemu pokušavaju otkriti napetosti između članova benda, koje bi mogle ukazati na skori raspad benda, i mnogi govore kako su svi znakovi tamo.

Međutim, sudeći po Jacksonu, istina je potpuno drugačija: navodno bend uopće nije bio pred raspadom, kako se nagađalo. "Odahnuo sam kad sam otkrio da je stvarnost drugačija od mita.", rekao je. Također je dodao kako smatra da će obožavatelji biti iznenađeni dokumentarnim filmom, koji će pokazati fascinantan i intiman pogled na najkultniji bend na svijetu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala