Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova uzbudljiva serija o misteriju “Leta 716”
NBCUniversal lansira "Departure" – uzbudljivu seriju s tematikom zavjere u kojoj glavne uloge igraju Archie Panjabi i Christopher Plummer

Nova uzbudljiva serija o misteriju “Leta 716”

NBCUniversal International Networks (NBCUIN) najavio je pokretanje serije Departure (Odlazak) u suradnji s Red Arrow Studios International koja će se emitirati u Europi i Africi. Novu seriju s tematikom zavjere, koju su napravili Shaftesbury i Greenpoint Productions, u suradnji s Corus Entertainment i Red Arrow Studios International, uz sufinanciranje Starlings Television, režira dobitnik kanadske nagrade za televiziju, T.J. Scott (Orphan Black, Star Trek: Discovery), a osmislio je Vincent Shiao (Ransom, Aftermath) dok je Malcolm MacRury izvršni producent.

Šest jednosatnih epizoda premijerno će se prikazati u Hrvatskoj, Srbiji, Rumunjskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji na kanalu DIVA;  u Velikoj Britaniji, Africi i Njemačkoj na UNIVERSAL TV; u Francuskoj, Španjolskoj i Poljskoj na kanalu 13TH STREET krajem 2019. godine.

Departure je jako uzbudljiva serija koja prati misterij “Leta 716”, putničkog zrakoplova koji nestaje iznad Atlantskog oceana. Nedavna udovica, brilijantna zračna-inspektorica Kendra Malley, koju igra dobitnica nagrade Emmy Archie Panjabi (The Good Wife - Dobra žena), pozvana je da istraži tajanstvenu nesreću, a poziva je njen bivši šef i mentor Howard Lawson, kojeg tumači dobitnik nagrade Oscar Christopher Plummer (All The Money In The World). Uz činjenicu da je pozornost cijelog svijeta usmjerena ka ovom događaju, Kendra i njezin tim kreću u trku da nađu točku pada nestalog zrakoplova i da lociraju potencijalne preživjele. Oni se moraju boriti sa mnoštvom sumnji i neizvjesnih motiva, od samoubojstva pilota i terorizma, do politički motiviranog ubojstva i greške u sustavu, da bi utvrdili što se zapravo dogodilo sa “Letom 716”, i da spriječe da se takvo nešto ponovno dogodi.

Poznata glumačka postava uključuje brojne slavne glumce, među kojima su: Kris Holden-Ried (Vikings), Claire Forlani (Hawaii Five-O), Rebecca Liddiard (Frankie Drake Mysteries), Shazad Latif (Star Trek: Discovery), Tamara Duarte (Longmire), Peter Mensah (Agents of S.H.I.E.L.D.), Kristian Bruun (Orphan Black), Allan Hawco (Caught), Dougray Scott (Snatch), Sasha Roiz (Grimm), Mark Rendall (30 Days of Night), Dmitry Chepovetsky (Mission: Impossible – Ghost Protocol) i Paris Jefferson (Sunset Contract).

“Departure ima uzbudljivu priču, zakoračuje u teorije zavjere, u misterij uz intrigantne likove, a to odlično odgovara našim međunarodnim brendovima kanala i naši gledatelji bit će na rubu svojih sjedala dok ovo gledaju”, izjavio je Steve Patscheck, izvršni potpredsjednik globalnih programa NBCUniversal International Networks. “Veselimo se što ćemo donijeti fanovima i cijelom svijetu ovu zanimljivu seriju i njenu zvjezdanu glumačku ekipu.”

“Oduševljeni smo što se NBCUniversal International Networks pridružio kao partner serije Departure,” dodao je Bo Stehmeier, predsjednik Red Arrow Studios International. “Publiku diljem Europe i Afrike oduševit će napeta priča puna akcije s poznatim glumcima.”  

Serija Departure se trenutno snima u Kanadi i Velikoj Britaniji i emitirat će se kao dio globalnog rasporeda za 2019. godinu u najgledanijem terminu. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala