Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Idris Elba u napetom trileru Hijack
Trailer za novi triler otkriva priču o otmici aviona usred leta i Elbu koji pokušava spasiti stvar

Idris Elba u napetom trileru "Hijack"

Apple TV+ nas vodi na napetu avanturu među oblake u prvom traileru za seriju Hijack. Nova serija koja se odvija u stvarnom vremenu donosi nam Idrisa Elbu u ulozi iskusnog poslovnog pregovarača Sama Nelsona, koji se nađe u najnapetijoj situaciji svog života kada otmu avion u kojem se i on nalazi.

Dok vlasti očajnički pokušavaju naći odgovore, on osmisli plan kako da spasi sebe i svoje suputnike, čak i ako ih tako sve stavi u rizik. Trailer nam naglašava koliko su visoki ulozi u novom trileru i misterij koji obavija one koji su odgovorni za tu krizu.

Najava nam od samog početka otkriva koliko su za Sama veliki ulozi jer se samo želi vratiti kući svojoj obitelji. Njegov miran povratak kući odjednom je prekinut kada naoružani otmičaru krenu u akciju usred leta. Iako se isprva čini kao najgori mogući scenarij, nitko ne zna da je Sam vrhunski pregovarač, koji će učiniti sve da razriješi situaciju. Stvari se zakompliciraju kada otkriju kako je iza ovog napada puno kompleksnija priča.

Čini se kako Hijack pokušava uloviti istu stresnu energiju kao serija 24, dok svi obrađuju situaciju u stvarnom vremenu kroz sedam jednosatnih epizoda.

George Kay i Jim Field Smith seriju su donijeli na svijet, a uz Elbu također glume Archie Panjabi, Christine Adams, Max Beesley, Eve Myles, Neil Maskell, Jasper Britton, Harry Michell, Aimee Kelly, Mohamed Elsandel i Ben Miles.

Serija Hijack prve će dvije epizode objaviti 28. lipnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala