Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 8.12.
Večeras uz mnoštvo izvrsnih filmova i serija izdvajamo i novu humorističnu seriju "Vrati mi se draga"

TV Preporuke dana - Subota 8.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 8.12.

SERIJE

Vrati mi se, draga, HTV 3 u 20:31h
Na povratku s još jednog poslovnog puta Murray čuje da bi ga voljena žena Bex mogla ostaviti na četrdeseti rođendan. Očajnički je pokušava naći prije početka proslave iznenađenja koju za nju organizira.

Downton Abbey, HTV 2 u 21:58h
Obitelj se suočava s nevjerojatnim događajima na trkalištu u Brooklandsu, a Molesley i Daisy naći će se na kušnji. Henry Talbot poziva Crawleyje da ga gledaju u automobilskoj utrci u Brooklandsu, ali slijed događaja teško će pogoditi Mary. Violet kuje plan koji će iznenaditi obitelj, a razveseliti Denker, a dokučit će i razlog neobičnog prijateljstva između Amelie Cruikshank i Isobel. Gospodin Molesley i Daisy moraju se pošteno potruditi na ispitu, dok će gospođa Patmore i gospođa Hughes očitati bukvicu gospodinu Carsonu. Andyjeva tajna izlazi na vidjelo, a Thomas se osjeća sve usamljenije.

Vikinzi, HTV 2 u 22:50h
Vikinzi se utvrđuju u Yorku, a Ivar je naumio pošto-poto postati vođa vojske. U Kattegatu Lagertha podcijeni kralja Haralda, što će skupo platiti. Floki stiže u neku nepoznatu zemlju.

FILMOVI

Sherlock Holmes, Doma TV u 19:55h
Uz vlastite ubojite vještine te legendarni intelekt, Holmes će se upustiti u bitku kao nikad do sada kako bi zaustavio opasnog neprijatelja i otkrio smrtonosnu urotu koja prijeti uništenjem države. Višestruko nominirani za Oscara Robert Downey Jr. i Jude Law glume Holmesa, odnosno njegovog vjernog prijatelja dr. Watsona u ovoj misterioznoj akcijskoj avanturi scenarista Anthonyja Peckhama...

3 dana za ubojstvo, RTL 2 u 19:55h
Iskusni CIA-in agent Ethan Renner (Kevin Costner) u timu je koji lovi trgovca oružjem, poznatog kao Vuk (Richard Sammel), i njegovu desnu ruku Albina. I dok operativci promatraju Albina u hotelu u Beogradu kako nastoji prodati tzv. prljavu bombu teroristima, on prepozna jednog od agenta, ubija ga i bježi, a Renner ga slijedi te ranjava u nogu. Ovaj ipak uspijeva pobjeći, dok Rener u akciji pada u nesvijest. U međuvremenu, čitavu operaciju promatra Vivi Delay (Amber Heard), koju je osobno postavio direktor CIA-e da uhiti Vuka. Ona misli da je Renner, iako nesvjestan toga, ipak uspio vidjeti lice Vuka. Rennera, kojemu je dijagnosticiran tumor na mozgu, a koji se sada proširio na pluća, novi napad kašlja dovodi ga gotovo do gubitka svijesti. On zna da mu je preostalo svega nekoliko mjeseci života i da neće doživjeti Božić. Tajnu je dugo i uspješno čuvao od žene (Connie Nielsen) i kćeri Zooey (Hailee Steinfeld) te će vrijeme koje mu je preostalo nastojati provesti s njima kako bi se ponovno zbližili.

Legenda o jeseni, Doma TV u 22:15h
Između tri brata stali su rat i jedna žena. Tako je započela "Legenda o jeseni". Bivši poručnik američke konjice, William Ludlow (Anthony Hopkins), živi na svome ranču u podnožju Montana Rockiesa, gdje svoja tri sina odgaja bez gradske vreve i ludila koje je zahvatilo svijet.Najstariji sin Alfred (Aidan Quinn) je povučen i savjestan, s čvrstim mišljenjem u pogledu svega što se oko njega zbiva, a najmlađi Samuel (Henry Thomas) je pravo utjelovljenje idealizma s početka dvadesetog stoljeća. U sredini se nalazi Tristan (Brad Pitt), divljeg duha i nezaustavljive želje za upoznavanjem novog. Kada se Samuel vrati na rodni ranč, oba njegova brata se zaljube u njegovu zaručnicu Susannu (Julia Ormond), no pravi problemi počinju tek kada užasi Prvoga svjetskog rata dopru i do njihova udaljenog doma.

Rocknroll brod, HTV 1 u 22:41h
Glazbena revolucija je počela! Rock’n’Roll brod je komedija o mladim ljudima 60-tih i rock glazbi tog vremena. Grupa DJ-a zarobi Britaniju puštajući glazbu koja je definirala cijelu generaciju, pružajući otpor vladi koja je bezgranično preferirala jazz.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala