Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 10.11.
Uz novu seriju "Njemačka 83" iz večerašnjeg programa izdvajamo nekoliko zabavnih filmova novijeg datuma

TV Preporuke dana - Subota 10.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 10.11.

SERIJE

Njemačka 83, HTV 3 u 21h
Martin Rauch napušta dom u Istočnoj Njemačkoj kako bi pod lažnim identitetom špijunirao za HVA u vojsci Zapadne Njemačke. Istodobno se visoko u hijerarhiji Bundeswehra jednom od njihovih agenata pruži prilika.

Zvijezde, RTL u 21h
Jedan od natjecatelja koji će se žiriju predstaviti u subotnjoj emisiji je i 44-godišnji taksist koji obožava pjevati, vodi duhovna savjetovanja, a prorekao je i vlastitu svadbu! Svestrani Romano Frklić dolazi iz Zagreba te već skoro dva desetljeća radi kao taksist, a priznaje da se sa svojim mušterijama ne ustručava ni zapjevati. U njegovu se taksiju, kaže, uvijek sluša dobra glazba, a zasad pamti samo pozitivne reakcije ljudi.  Hoće li Romano oduševiti žiri i proći u drugi krug natjecanja, ne propustite doznati u novoj epizodi!

Downton Abbey, HTV 2 u 21:48h
Violet je u prepirku oko bolnice uplela ministra zdravstva, ali njegov posjet katastrofalno završava. U Mary se budi sumnja. Ministar zdravstva Neville Chamberlain (Rupert Frazer) pristiže na večeru u Downton Abbey. Sve je to dio Violetinog plana sprečavanja preuzimanja Downtonske bolnice. Ali večera će na kraju svima zadati glavobolju. Gospođa Patmore, Daisy i Andy pomažu gospodinu Masonu da se preseli na farmu, a Andy će se neočekivano povjeriti Thomasu. Mary i Tom odlaze gledati Henryja Talbota u pokusnoj vožnji novim automobilom, ali Mary nije posve sigurna da je našla sebi ravnog. Edith odlazi na romantičnu večeru s Berijem Pelhamom u Londonu, dok će se Violet naljutiti na Denker i Spratt će joj biti prisiljen pomoći. Gospođa Hughes teško uspijeva udovoljiti gospodinu Carsonu, a Mary ćuti da njoj nisu otkrili obiteljsku tajnu.

FILMOVI

Pan Putovanje u Nigdjezemsku, Doma TV u 19:55h
Peter je nestašan dvanaestogodišnjak neodoljiva buntovničkog poriva koji mu ne pomaže u mračnom londonskom sirotištu u kojemu provodi život. No jedne potpuno nevjerojatne noći, Peter duhom odlazi u čarobnu zemlju pirata, ratnika i vila, zvanu Nigdjezemska. U toj će zemlji pokušati pronaći svoje mjesto, a doživjet će najnevjerojatnije avanture i preživjeti borbe na život ili smrt, usput tražeći istinu o svojoj majci koja ga je davno ostavila. Nakon što se udruži sa novim prijateljima kako bi pobijedio okrutnog pirata, Peter otkriva svoju sudbinu - postati herojem koji će zauvijek ostati zapamćen kao Petar Pan.

Prebrzi i prežestoki, RTL 2 u 19:55h
Kad ga prijatelj Tej, mehaničar skupocjenih i izuzetno brzih automobila, obavijesti da se na gradskim ulicama održava još jedna noćna utrka, Brian O´Conner bez razmišljanja pristane sudjelovati. On je bivši detektiv iz Los Angelesa i ljubitelj brze vožnje koji je izbačen iz službe te se preselio u Miami gdje živi od sudjelovanja u ilegalnim automobilskim utrkama. Kad lako pobijedi i u ovoj utrci, u kojoj snage odmjeri i s atraktivnom Suki i energičnim Orange Juliusom, Brian među okupljenim gledateljima uoči privlačnu Hispanoamerikanku. Kad ga policijski agenti Markham i Bilkins privedu na razgovor, Brian dozna da je djevojka koju je primijetio agentica Monica Fuentes, koja se uspjela ubaciti u zločinačku organizaciju Cartera Veronea.

13 sati: Tajni vojnici Benghazija, Nova TV u 22:40h
Film snimljen po istinitoj priči o terorističkom napadu na američki konzulat u Libiji, koji se dogodio 11. rujna 2012. - točno 11 godina nakon strašnog terorističkog napada na World Trade Center, pri kojemu je život izgubilo šestero sigurnosnih službenika, uključujući američkog ambasadora Cristophera Stevensa. Što se zapravo dogodilo u 13 sati tog šokantnog napada? Što se dogodilo sa šest muškaraca koji su djelovali potpuno nesebično i hrabro, riskirajući svoje živote kako bi spriječili još veću tragediju? Odgovore će otkriti ovaj akcijski triler koji govori o hrabrosti i požrtvovnosti.

Dobri momci, HTV 1 u 22:52h
Privatni detektiv Holland March i unajmljeni iznuđivač Jackson Healy primorani su raditi zajedno kako bi riješili slučaj nestale djevojke koja je na neki način poveza sa smrću slavne porno zvijezde. Tijekom istrage otkrivaju šokantnu urotu koja seže do najviših krugova moći.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala