Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijere novih serija iz HBO Europe produkcije
Stižu nova poljska serija “Zaslijepljen svjetlima”, rumunjsko-njemačka koprodukcija “Hackerville” i treća sezona mađarske hit serije “Lagodan život”

Premijere novih serija iz HBO Europe produkcije

Među najzanimljivijim serijama koje ove jeseni stižu na HBO i HBO GO nalaze se i tri uzbudljiva naslova iz originalne HBO Europe produkcije – nova poljska serija Zaslijepljen svjetlima (Blinded By The Lights), rumunjsko-njemačka koprodukcija Hackerville i treća sezona mađarske hit serije Lagodan život (Aranyélet).

Nakon dvije uspješne HBO Europe serije iz Poljske, Čopor (Wataha) i Pakt (The Pact), stiže nova serija Zaslijepljen svjetlima, koja kroz osam epizoda prikazuje sedam dana u životu dilera kokaina čiji savršeno posloženi život počinje zapadati u kaos dok je on prisiljen donositi najvažnije odluke svog života. Serija je rađena prema istoimenom romanu Jakuba Żulczykja, sve je epizode režirao Krzysztof Skonieczny (Hardkor Disko), dok su scenarij napisali zajedno. Sve epizode serije Zaslijepljen svjetlima dostupne su putem online video streaming usluge HBO GO, a na HBO kanalu možete pogledati novu epizodu svake subote u 22.00h.

Početkom studenog bit će premijera serije Hackerville, koja govori o 14-godišnjem gejmeru i njemačko-rumunjskoj analitičarki kiberzločina poslanoj da pronađe hakera u svom rodnom gradu Temišvaru. Ondje se udružuje s grubim rumunjskim policajcem, čiji se slučaj preklapa s njezinim. Serija je imala svjetsku premijeru na Filmskom festivalu u Zurichu, dok će premijera na HBO 3 kanalu biti 4. studenog u 22.00h, a istog dana će biti i na HBO GO-u. Ovo je ujedno i prva koprodukcija HBO Europe i TNT Serie, čiji producenti su Tudor Reu i Cristian Mungiu, poznati rumunjski redatelj, scenarist i producent.

Sve epizode treće i finalne sezone popularne, višestruko nagrađivane mađarske serije Lagodan život dostupne su na HBO GO-u, a na HBO 3 kanalu nove epizode možete gledati nedjeljom u 21.00h. Serija prati obitelj Miklósi, koja u ovoj sezoni konačno živi lagodnim životom o kojem su oduvijek sanjali. Međutim, iza mirne fasade njihove sreće kupljene krvlju i izdajom, još plamte strasti. Mogu li se obitelj i moć, karijera i integritet ikad izmiriti?

Među iščekivanim HBO Europe premijerama je i prva HBO serija iz naše regije Uspjeh, u režiji oskarovca Danisa Tanovića.

Svaka od serija će premijeru imati istovremeno na svim teritorijima koje pokriva HBO Europe.

Putem HBO GO usluge dostupne su i ostale serije iz HBO Europe produkcije; nagrađivana miniserija Gorući grm (Burning Bush), te vrhunske dramske serije kao Mamon, Pakt (The Pact), Čopor (Wataha) i druge.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala