Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova dramska serija “Trust”
Bogatstvo, intrige i borba za goli život u obiteljskoj drami moćne dinastije Getty

Nova dramska serija “Trust”

Nova intrigantna serija Trust temeljena je na istinitim događajima koji su pogodili obitelj Getty sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a počinje s emitiranjem 5.rujna u 21:55 h na kanalu FOX.

Zvjezdana glumačka postava predvođena je Donaldom Sutherlandom filmskim veteranom čije stvaralaštvo u filmskoj industriji traje već preko 50 godina, zatim Hilary Swank, dobitnica dva Oscara za fantastične izvedbe u Djevojci od milijun dolara i Dečki ne plaču, Brendan Fraser zvijezda je filmova Mumija, Začaran i Fatalna nesreća, Anna Chancellor britanska glumica koja je zapaženije uloge ostvarila u Četiri vjenčanja i sprovod i Vodič kroz galaksiju za autostopere. Autor serije Simon Beaufoy kreirao je i proslavljene filmove Milijunaša s ulice te 127 sati. Danny Boyle, Oscarom nagrađeni redatelj Milijunaša s ulice, Trainspottinga, 127 sati ujedno je i jedan od redatelja serije.

Nezamisliv uspjeh i enormno bogatstvo gotovo uvijek za sobom povlače intrige, uspone i padove bilo financijske bilo moralne. Takav kolaž događaja pratio je i obitelj Getty, koja je dobrim dijelom 20. stoljeća nosila titulu najimućnije obitelji na svijetu. John Paul Getty (Donald Sutherland) ekscentrični je starješina obitelji Getty, koji živi potpuno nekonvencionalnim životnim stilom u tudorskom dvorcu, čiji je kućni ljubimac lav, koji ima harem ljubavnica i vjerojatno je najimućniji čovjek na svijetu. Međutim, ono što pokreće ljude na vrhuncu, pa tako i starog Gettyja zapravo nije novac nego moć. Serija, temeljena na istinitim događajima, prati onaj dio obiteljske povijesti koji počinje 1973. godine s otmicom nasljednika Gettyjevog naftnog carstva. Naime, unuk moćnog tajkuna, John Paul Getty III (Harris Dickinson) živi u Rimu kao umjetnik i potpuno suprotno obiteljskom imidžu, provodi se do granica izdržljivosti trošeći gomilu novca na razne opijate. Takav životni tempo dovodi ga do financijskih problema, koji na prvi pogled izgledaju lako rješivi s obzirom na obiteljsku pozadinu.

Međutim, stari Getty se ne odvaja lako od svog novca, pogotovo ne za financiranje lagodnog života svog unuka. Nakon dojave o otmici Johna III od strane talijanske mafije, obitelj Getty razilazi se u mišljenjima što se stvarno dogodilo i je li zlatni mladić uopće otet. Djed Getty uvjeren je da je unuk sam inscenirao otmicu ne bi li se domogao veće količine novca, dok je pak majka (Hilary Swank) jedina uvjerena u istinitost priče te se samostalno angažira ne bi li spasila sina. Ovaj događaj pokrenut će lavinu koja će gotovo uništiti obitelj Getty, unatoč iznimnom trudu starog Johna da održi ugled i ne poklekne pritisku koji će se stvoriti oko ove priče.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala