Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 17.8.
Večeras uživajte uz nove nastavke vrhunskih britanskih serija, kao i nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana - Petak 17.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 17.8.

SERIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 20:05h
Ožujak 1967. U lunaparku u Cowley Greenu mladu kondukterku Jeannie Hearne netko odvuče u noć, naočigled bez razloga. Kad sutradan nađu njezino tijelo u grmlju u okolici Oxforda, zlostavljano i odbačeno, na teren izlaze gradski policajci. Detektiv Endeavour Morse nije među njima. On je suspendiran i dok čeka istragu sažalijeva se i bjesni nad zaključcima istrage u domu Blenheim Vale. Živi izvan Oxforda i druži se sa znancima iz studentskih dana, među kojima se ističu nasilni Bruce Belborough i njegova tajnovita supruga Kay s kojom se Endeavour trenutačno poveže. Ali kad se Jeannieno tijelo pojavi na njihovom pragu, neobjašnjivi detalji postanu previše upadljivi i više se ne mogu ignorirati pa Endeavour započinje svoju tajnu istragu. Svi putovi vode do tajnovitog plejboja Jossa Bixbyja koji svoje probleme skriva iza samouvjerene vanjštine i raskošnih zabava na kojima alkohol teče u potocima. Kako se tragovi kristaliziraju, Endeavour se mora uhvatiti u koštac sa šokantnim posljedicama uznemirujuće tajne skrivene svima pred nosom.

Mračni zločini, HTV 2 u 21:36h
Kako bi pobjegla od mračne prošlosti, bivša policajka Claire Church preseli se sa svojim partnerom Norriejem na zabačeno otočje Hebride. No, ma koliko daleko bježala, duhovi prošlosti je prate. Kad na gradilištu u Manchesteru pronađu desetljećima stara trupla, nad njezin se život ponovno nadvije tamna sjena. Viši inspektor John Hind posumnja da su pronađena tijela povezana sa starim slučajem iz 1998. i nestankom nekoliko žena za koje gotovo nitko nije mario... Osim njegove bivše štićenice, Claire. Suočen s optužbama za nemarno vođenje istrage, Hind shvaća da mu preostaje samo jedno - mora potražiti Claire. Johnov ponovni ulazak u njezin život uznemiri Claire i prijeti da poremeti naoko miran i skladan život koji je izgradila s obitelji.

FILMOVI

Gladijator, RTL u 20h
Rimsko Carstvo, potkraj 2. stoljeća. Car Marko Aurelije (R. Harris) pokušava spriječiti prodor barbarskih plemena na sjevernim granicama u čemu mu presudno pomaže hrabri posinak i vojskovođa Maximus (R. Crowe). Nakon pobjede u krvavom boju, ostarjeli vladar upravo u Maximusu vidi svog nasljednika, iako ga u Rimu čeka njegov rođeni sin Komod (J. Phoenix). Doznavši da će ostati bez carske titule, beskrupulozni Komod odluči ubrzati stupanje na prijestolje, te nakon očeve smrti zapovjedi ubojstvo Maximusa i njegove obitelji. Za razliku od obitelji, Maximus izbjegne smrt, ali ne i odlazak u roblje pri čemu ga kupuje Proximo (O. Reed) koji trenira najbolje gladijatore u Carstvu. Postavši Proximov najslavniji borac u areni, Maximus se zavjetuje da će usred Rima osvetiti smrt svoje neprežaljene obitelji...

Slomljeni grad, HTV 1 u 20:05h
Detektiv Billy Taggart (Mark Wahlberg) je unajmljen od strane korumpiranog političara (Russel Crowe) da prati njegovu nevjernu ženu (Catherine Zeta-Jones), ali biva uvučen u skandal puno većih razmjera.

Paul, HTV 1 u 23:28h
Simon Pegg and Nick Frost ujedinjuju se u duhovitoj pustolovini o dva štreberska ljubitelja SF-a koji hodočaste u američko središte NLO-a. Tamo slučajno susreću izvanzemaljca koji ih vodi na ludu vožnju koja će zauvijek promijeniti njihov univerzum.

Zločesta učiteljica, Nova TV u 23:30h
Elizabet Hasley je učiteljica koju "boli džon". Ona je nepristojna, cinična i potpuno neprilagođena. Pije, drogira se i ne može dočekati dan kada će se bogato udati i napustiti posao učiteljice. Kada je ostavi zaručnik, Elizabeth skuje plan kako osvojiti bogatog i privlačnog nasljednika - na tom će putu morati eliminirati kolegicu Amy i oduprijeti se čarima učitelja tjelesnog. Elizabethino razuzdano ponašanje i njegove posljedice šokirat će njene učenike, suradnike, pa i nju samu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala