Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 13.7.
Večer provedite pred malim ekranima gdje vas očekuju zanimljive serije i zabavni i napeti filmovi

TV Preporuke dana - Petak 13.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13.7.

SERIJE

Djevojka sa sela, Nova TV u 20:15h
Hulija i Mahir od lokalaca saznaju gdje žive Kerim i Mehmet te odlaze tamo. Međutim, kada stignu tamo, Hulija vidi prizor kojem se nije nadala i odluči da se neće suočiti s Kerimom. Mahir je ostavlja tamo samu i odlazi kući jer želi da to riješi. Kerim je pronalazi i govori joj da je ne želi više nikad vidjeti. Hulija pobjegne od njega, no spotakne se i udari glavom o kamen. Kerim je odvozi u bolnicu, no kaže joj da je sutradan vozi na avion. U međuvremenu Suhejla prati Bajrama te ga vidi na večeri sa nekom ženom i odluči da je među njima gotovo. Bježi na farmu. Nurgul nagovara Filiz da zatraži DNK analizu kako bi mogla pokrenuti tužbu za skrbništvo nad Mehmetom. Nakon povratka iz bolnice, Hulija moli Kerima da joj dopusti da se barem oprosti od Mehmeta. Kerim joj to dopušta pristaje vratiti se kući, no kaže kako više ništa ne može biti isto između njih dvoje.

Preljub, HTV 1 u 21:51h
Alison je zatečena neugodnom promjenom ponašanja svojih domaćina u Hudson Valleyju, a na Nou pobjesni nakon što slučajno dozna nešto o njegovoj novoj knjizi. Cole odbija Scottyjev plan za namicanje novca za potrebe obitelji i prepušta se neočekivanoj povezanosti s nekim novim. Scotty uhvati Colea u situaciji za koju je diskrecija jedino rješenje.

Sunce, more i muljaže, HTV 2 u 22:32h
Reporter za tajne zadatke Woody u bijegu je nakon otkrivene urote koja seže sve do vrha britanskog establišmenta. Woodyjev urednik Frank umiješan je u urotu pa podvali Woodyju, koji zbog toga mora bježati od britanskih tajnih službi - i to brzo. Utočište potraži na osunčanom španjolskom otoku kod nekadašnjeg kolege novinara, svog mentora Brutusa, koji se povukao u mirovinu i sada je vlasnik bara. Iako isprva nije presretan što vidi svog nevoljama sklonog štićenika, Brutus ubrzo shvaća da može zaraditi šaljući prerušenog Woodyja u razne istrage na otoku. Kada Melody, zanosna žena Donalda Hammera, prevaranta koji je pokrao mirovinski sustav, zamoli Brutusa za pomoć u pronalasku skrivenih milijuna svoga muža, ovaj angažira Woodyja. No postoji kvaka - gdje su skriveni milijuni Neuhvatljivog Dona zna samo papiga koja govori, a ona je oteta. Može li Woody, majstor prerušavanja, razotkriti otmičara prije nego što bude prekasno?

FILMOVI

Hrid, RTL u 20h
Biokemičar Stanley Goodspeed živi u Washingtonu i radi za FBI. Kada mu zaručnica Carla Pestalozzi kaže da je trudna, Stanleyja nazove šef James Womack i kaže mu da je na otoku Alcatrazu zatočen 81 turist. Marinski general Francis Xavier Hummel godinama je prosvjedovao protiv vladine odluke da obiteljima poginulih veterana ne isplati odštetu. Smrt supruge Barbare Hummel dovela ga je do ruba i sada želi ostvariti svoj cilj. Stanley je potreban jer je Himmel ukrao projektile i namjerava ih ispaliti na San Francisco ako njegovi uvjeti ne budu ispunjeni.

Grace od Monaka, HTV 1 u 20:05h
Grace od Monaka prati život bivše hollywoodske zvijezde Grace Kelly u trenutku kada joj se brak s princom Rainierom III nalazi u krizi i dok istovremeno proživljava osobnu krizu identiteta. 

Kuća lude tetke, RTL u 22:50h
Direktor računovodstva postane žrtveni jarac za propalu mafijašku financijsku prijevaru, ali nagodi se s vlastima da postane svjedok i tako postaje meta mafije. Ipak, uz malu financijsku motivaciju, Madea pristaje da njezin dom postane sigurna kuća, ali otkriva da je direktorova luda obitelj veći problem od mafijaša. Zato Madea kreće na tajni zadatak u New York u ulozi bogatašice i nastoji vratiti novac, izbaciti obitelj iz doma i zaraditi nešto malo sa strane za svoje nevolje.

Veza bez obveza, Nova TV u 23h
„Veza bez obveza“ priča je o lovcu na talente koja zapošljava novog urednika magazina s kojim se uskoro upušta u seksualnu vezu. Bez ikakvih obveza, na početku se čini da njihovo „partnerstvo“ zbilja funkcionira, ali samo do onog trenutka kad lik kojeg u filmu portretira Justin Timberlake ne shvati da je zapravo zaljubljen u svoju novu kolegicu koja je oko bacila na drugog partnera...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala