Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove muljaže u kontroverznom Trenutku istine
Natjecateljica tvrdi kako joj je poligrafist nakon emisije rekao da se "dalje od 25 tisuća ne može"

Nove muljaže u kontroverznom "Trenutku istine"

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Nova TV

Nakon sudjelovanja u game showu "Trenutak istine", 26-godišnja Aleksandra Rajković medijima je revoltirano otkrila kako je - prevarena. "Nema šanse da netko osvoji 500 tisuća kuna ako mu Nova TV to ne namjesti. To nije 'Trenutak istine’ nego klopka", izjavila je natjecateljica koja se kući vratila bez ijedne osvojene kune, i to zbog pitanja na koje je, smatra, posve točno odgovorila.

Aleksandra je, naime, prešla prag od 50 tisuća kuna priznavši da se istodobno seksala s dvojicom frajera. Uslijedilo je detaljnije pitanje - "jeste li se tijekom vožnje na autocesti naizmjenično seksali s dvojicom muškaraca?". Odgovorila je negativno i pala na nulu, jer je poligraf utvrdio da ne govori istinu. "Pa kako bi se to uopće moglo izvesti? Tko bi vozio?! Priznala sam da sam se seksala s dvojicom, seksala sam se i na autocesti. Zašto ne bih priznala i ovo da je istina?!", otkrila je Aleksandra Rajković i dodala kako ju je vlastiti odvjetnik odgovorio od tužbe, i to zato što se "Nova TV dobro zaštitila ugovorom".

Posebno je zanimljiva njezina tvrdnja o naletu iskrenosti osobe koja ju je testirala na poligrafu. "Poligrafist mi je nakon emisije rekao da sam, kao pametna cura, trebala odustati na 25 tisuća kuna jer se dalje ne može", tvrdi Aleksandra, koja će uskoro moći osnovati i "klub oštećenih", jer je natjecatelja s tvrdnjama sličnim njezinih sve više i više.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala