Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 12.5.
Večeras iz programa izdvajamo izvanredne filmove i serije te veliku završnicu ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije

TV Preporuke dana - Subota 12.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 12.5.

SERIJE

Eurosong 2018., HTV 1 u 21h
Velika završnica ovogodišnjeg 63. Natjecanja za pjesmu Eurovizije održava se, kao i poluzavršnice, u Altice Areni, u Lisabonu, a kroz program gledatelje vode Catarina Furtado, Daniela Ruah, Filomena Cautela i Sílvia Alberto. Ukupno su sudjelovale 43 države, čime je izjednačen rekord iz 2008. i 2011. godine, a večeras se u finalu za titulu najbolje pjesme bori njih 20 (koji su to izborili kroz poluzavršnice) i zemlje koje ulaze izravno - uz domaćina Portugal, to su Velika Britanija, Španjolska, Francuska, Italija i Njemačka.

Dnevnik Očenašeka, HTV 3 u 20:05h
Jedan za drugim promiču pred nama likovi iz prijeratnog periferijskog Zagreba, koji ne gube nadu da bi se svijet ipak mogao na vrijeme opametiti i izbjeći ratnu katastrofu. "Možda još ima vremena da se pomirimo!", kaže tako jedan od njih, dok mu drugi odgovora da je najbolje prepustiti se pričanju viceva. U susretu s jednom privlačnom šankericom dolazi do izražaja Očenašekova netrpeljivost prema ljudima kojima je u životu najvažniji novac. Očenašek bi mogao dobiti posao kao trgovački agent, ali mu za to treba gotovina koju on, dakako, nema. Odluči pisati svojoj teti u Caprag i zamoliti na posudbu tisuću dinara.

U tami, HTV 2 u 22:34h
Jedne kišne noći u mračnoj šumi tajanstveni lik odvlači leš u plitak grob... Potom nas radnja vodi u sasvim drugi svijet. Pridružujemo se inspektorici Helen Weeks u potjeri kroz pravi labirint pokrajnjih uličica Manchestera. Helen hvata bjegunca i pritom zadobiva snažan udarac u trbuh. Previjajući se od bolova na podu, prisiljena je priznati svom kolegi Mickeyju da je trudna... Helen se još nije pomirila s činjenicom da će postala majka. Ona je prije svega policajka, a potom sve ostalo i ne želi provoditi dane po kafićima s djetetom na rukama. Čak nije rekla ni svom dečku, kolegi detektivu Paulu, da je trudna. Kad mu na kraju kaže, on je izvan sebe od sreće, a njegovo zarazno oduševljenje zahvaća i Helen...

FILMOVI

Rat svjetova, Doma TV u 19:55h
Ray Ferrier (Tom Cruise) je radnik iz New Jerseya, kojemu u životu baš i ne cvjetaju ruže, jer sa svojom djecom iz raspadnutog braka nema odnos kakav priželjkuje.No, kada jednoga dana otpočne dugo planirani izvanzemaljski napad na našu planetu, na Rayu je da napravi sve kako bi zaštitio sina Robbieja (Justin Chatwin) i kćer Rachel (Dakota Fanning).

Enderova igra, RTL 2 u 20h
Fillm prati iznimno darovitog dječaka Endera. On će biti izabran za elitno vojno školovanje kako bi spasio svijet uništen u ratu protiv izvavnzemaljaca. Naime, samo način na koji djeca razmišljaju i reagiraju može spasiti čovječanstvo.

Savršena meta, Nova TV u 21:50h
Kada misija američke vojske u Etiopiji krene po zlu, njihov najbolji snajperist Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) ostavljen je na milost i nemilost u neprijateljskoj zemlji. Razočaran u sustav i vrijednosti američke vojske, Swagger nestaje bez traga i započinje samotnjački život duboko u šumama Rocky Mountainsa, daleko od svih veza s američkom vladom i vojskom. Tri godine kasnije pronalazi ga pukovnik Isaac Johnson (Danny Glover) i moli ga da se vrati u službu kako bi spriječio atentat na američkog predsjednika. Swagger pristaje, no ubrzo shvaća da je upleten u teoriju zavjere i da atentat nije planiran  predsjednika, već na drugu važnu osobu. Ostaje mu malo vremena da razotkrije zavjeru u koju su upleteni neki od visoko pozicioniranih vladinih dužnosnika, a svi putovi vode ga u Etiopiju.

Sredite Cartera, HTV 3 u 22:17h
Jack Carter (Caine) je dobrostojeći plaćenik londonske mafije čija se svakodnevica promijeni kada mu brat pogine u prometnoj nesreći u rodnom Newcastleu, vozeći se, navodno, u alkoholiziranom stanju. Ukrcavši se na vlak, hladnokrvni Jack se uputi bratu na pogreb s namjerom da rasvjetli okolnosti njegove smrti, jer dobro zna da Frank nikad nije pio, a malo je vjerojatno da se odlučio na samoubojstvo. Kako se i Frank bavio poslovima izvan zakona, Jack sumnja da je riječ o umorstvu, pa kreće u osobnu istragu podzemljem Newcastlea nailazeći na mnoga lica koja je posljednji put vidio prije mnogo godina.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala