Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 18.3.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo mnoštvo zanimljivosti, a posebno početak nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato"

TV Preporuke dana - Nedjelja 18.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 18.3.

SERIJE / EMISIJE

Big Brother emisija uživo, RTL u 21h

Poldark, HTV 2 u 20:05h
Ross i Demelza suočeni su s konačnim krahom, a George se kani osvetiti Judu. Francis pak pokušava obnoviti odnos i poziva Rossa i Demelzu...

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10h
Osmero kandidata nove sezone najgledanijeg zabavnog plesno pjevačkog showa kroz 13 nastavaka transformirat će se u najpoznatije glazbene legende, a peta sezona donosi i neke novosti u konceptu. Radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele, pjevačica Maja Bajamić, glumci Matko Knešaurek, Katarina Baban, Damir Poljičak i Ana Vilenica, pjevač Amel Ćurić i radijska voditeljica i blogerica Paola Valić Bekić iz transformacijskog lifta izaći će jednom tjedno kao netko drugi te pokušati što vjernije dočarati nastup neke glazbene zvijezde. Kandidate ćemo kroz sezonu vidjeti i u društvu transformiranih malih pjevača, pjevačica što će dodatno doprinijeti atraktivnosti nastupa. Peta sezona donosi i neke posebne nastupe, goste iznenađenja, a o čemu se sve radi saznat ćemo uskoro, kada se na Novu TV vraća najzabavniji show u Hrvatskoj.

FILMOVI

Završni udarac, RTL 2 u 20:15h
Bivši tenisač Chris (J. Rhys Meyers) počinje raditi kao instruktor tenisa u jednom londonskom klubu u kojemu uglavnom treniraju imućni ljudi. Ovdje se sprijatelji s Tomom Hewettom (M. Goode), sinom bogatih poslovnih ljudi.Postavši dio njegovog društva, upozna njegovu simpatičnu sestru Chloe (E. Mortimer) s kojom počne hodati, te Nolu (S. Johannson), Tomovu djevojku, atraktivne vanjštine i zavodljivog ponašanja, no frustriranu neuspjehom da postane glumica. Stekavši simpatije njezinih roditelja, Chris oženi Chloe i dobije posao u tvrtki njezinoga oca. Tom i Nola iznenada prekinu, no, nakon što se slučajno susretnu, ona i Chris će ući u strastvenu ljubavnu vezu. Chris će se, sve više hladiti prema supruzi.

Povratak u budućnost II, HTV 2 u 21:04h
Drugi nastavak trilogije započinje tamo gdje je prošli završio no ovoga puta destinacija je 2015. godina. Marty McFly (Michael J. Fox), Doc (Christopher Lloyd) i Jennifer (Lea Thompson) putuju 30 godina u budućnost gdje se susreću sa svojim budućim ja i djecom koja se tek trebaju roditi. Nakon što srede situaciju vraćaju se u sadašnjost uvidjevši da su se stvari promjenile.

Elitni ubojice, Doma TV u 22h
Kineski imigrant u Americi, John Lee (Chow Yun -Fat), iza sebe ima mračnu prošlost profesionalnog ubojice, čime se nimalo ne ponosi. Međutim, u zamjenu za sigurnost svoje obitelji, Lee je prisiljen prihvatiti posao kod moćne figure kriminalnog podzemlja, gospodina Weia (Kenneth Tsang). Wei želi da Lee ukloni policijskog detektiva Stana Zedkova (Michael Rooker), ali je zadatak toliko težak da se Lee radije odlučuje iskusiti posljedice Weieovog gnjeva, nego pokušati izvršiti zadano. Uz pomoć Meg Coburn (Mira Sorvino), koja pomažući Leeju i sama postaje metom, Lee se bori s vremenom kako bi nadmudrio armiju ubojica.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala