Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 2.3.
Iz večerašnjeg televizijskog programa izdvajamo zanimljive serije i filmove, od kojih posebno najavljujemo film "Kingsman: Tajna služba"

TV Preporuke dana - Petak 2.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 2.3.

SERIJE

Inspektor George Gently, HTV 2 u 20:05h
U epizodi "Gently Liberated" viši inspektor George Gently i njegov tim, inspektor John Bacchus i narednica Rachel Coles, ponovno otvaraju istragu koja bi mogla razotkriti grubo kršenje pravde i potencijalno osramotiti policiju. Suočen s neizbježnom mirovinom, ugrožava li Gently, prateći lažni trag, svoj dugogodišnji ugled i hoće li istraga razbiti tim? Kad tijekom čišćenja kemijske tvornice pronađu neidentificirano truplo, Gently i njegov tim ponovno otvaraju istragu o osuđenoj ubojici Eve Liddell, uhićenoj prije osam godina zbog ubojstva nestalog supruga.

Snaha, Nova TV u 21:20h
Braća se skupe oko Faruka želeći znati kako je. Esma govori odvjetniku kako ga smatra dijelom obitelji pa se uzbuni kada odvjetnik kaže da bi trebalo otvoriti Fevzijev grob. Dilara i Sureja hodaju gradom te se Sureja nada kako neće naići na Faruka. On ju primjeti, krene za njom, no ne uspije ju pronaći. Sureji je teško birajući vjenčanicu za Dilaru, prisjeća se Faruka i njihove svadbe. Adem šalje pozivnice za vjenčanje cijeloj obitelji Boran. Osman sretne Garipovu kćer u knjižari. Ipek se nađe s majkom te joj govori kako ju je Esma pozvala u konak, što nju obraduje. Adem, Dilara i Sureja su u restoranu na večeri gdje dolaze i Fikret i Faruk. Dolazi do susreta zavađenih supružnika koji obiluje emocijama, kako za Sureju, tako i za Faruka.

Kosti, Doma TV u 21:35h
U močvari kraj prigradskog naselja pronalaze tijelo s kojeg su životinje pojele noge i ruke, ali začudo, organe nisu. Čini se da je tijelo bačeno onamo, a kosti su polomljene – iako ne tupim udarcima. Najneobičnije je što postoje proturječni dokazi je li žrtva mrtva tri sata, tri dana ili dva tjedna. U međuvremenu Arastoo je nervozan zbog svojih staromodnih i tradicionalnih roditelja muslimana koji će upoznati Cam, a predstojeći susret izaziva napetost. Posebice zato što je njihovo neodobravanje uništilo posljednju vezu njegova brata. Bootha iscrpljuje dodatni posao pregledavanja tuđih slučajeva koji mu je dodijelio zamjenik ravnatelja FBI-a. To je čast i mogao bi biti znak da ga čeka promaknuće koje bi ga moglo odvesti od Jeffersoniana i preseliti cijelu njegovu obitelj.

FILMOVI

Kingsman: Tajna služba, RTL u 20h
Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine i Taron Egerton udružili su glumačke snage u špijunskoj akcijskoj pustolovini Kingsman: Tajna služba, novom, dugo najavljivanom te, kao i uvijek, sasvim originalnom projektu Matthewa Vaughna snimljenom prema poznatom stripu o britanskom agentu veteranu koji unovačuje mlade snage u sasvim posebnu jedinicu.

Sve je izgubljeno, HTV 1 u 20:07h
Nasred Indijskog oceana jedriličar se budi, a voda mu ulazi u brod. Ubrzo ustanovljava da se tijekom noći njegova jedrilica sudarila s napuštenim plutajućim kontejnerom. Dok sanira oštećenje na trupu primjećuje kako mu je voda uništila radio i mobitel. Ubrzo se diže oluja…

Moja lažna žena, Nova TV u 22:30h
Plastični kirurg (Adam Sandler) boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj puno mlađoj djevojci (Brooklyn Decker) kaže da je zapravo oženjen i da ima djecu kako bi izbjegao bilo kakvu mogućnost ulaska u nešto što zapravo ne želi. Međutim, nakon što djevojka posumnja u njegovu iskrenost, on zamoli svoju kolegicu s posla (Jennifer Aniston) da, skupa sa svojom djecom, glumi njegovu nepostojeću obitelj kako bi dokazao da je u pravu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala