Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO u ožujku
Ožujak na premium filmskom kanalu donosi mnogobrojne fantastične filmove te izvrsne nove serije i nove sezone omiljenih serija

HBO u ožujku

U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu pred nama premijerno prikazivati na HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima, kao i našim uslugama videa na zahtjev HBO GO i HBO on Demand.

PREMIJERE NOVIH SERIJA I NOVIH SEZONA SERIJA:

TRUST
Premijera 30. ožujka u 21.00 h na HBO-u
Petkom nove epizode u 20.00 h na HBO-u

Glume: Donald Sutherland, Hilary Swank, Brendan Fraser, Michael Esper, Harris Dickinson

Serija „Trust“ govori o Johnu Paulu Gettyu III., nasljedniku Gettyjeva naftnog bogatstva. Radnja se događa 1973. godine kada je u Rimu otet mladi Getty, a njegovi mafijaški otimači računaju na višemilijunsku otkupninu. Na kraju krajeva, koja bogata obitelj ne bi platila za povratak voljene osobe? „Trust“ prikazuje mračnu noćnu moru mladića u rukama otmičara koji ne shvaćaju zašto nitko ništa ne poduzima da im vrate svog zarobljenika. Talijanska policija smatra da je u pitanju psina i odbija istraživati. Paulov otac izgubljen je u heroinskoj omaglici u Londonu i ne javlja se na telefon. Paulov djed, vjerojatno najbogatiji čovjek na svijetu, zatvorio se u tudorsku palaču na engleskom ladanju, okružen s pet ljubavnica i lavom ljubimcem. Zauzet je. Samo Paulova majka pregovara sa sve očajnijim otmičarima. Problem je u tome što je ona švorc.

BARRY
Premijera 26. ožujka u 21.30 h na HBO-u
Ponedjeljkom nove epizode u 21.30 h na HBO-u

Glume: Bill Hader, Henry Winkler, Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler

Scenarij osam epizoda serije „Barry“ zajedno su napisali Bill Hader i Alec Berg, a priča prati bivšeg marinca (Hader) koji radi kao jeftini plaćenik na Srednjem zapadu. Usamljen i nezadovoljan životom, on nevoljko otputuje u Los Angeles kako bi nekoga ubio i ondje biva prihvaćen u zajednicu nadobudnih glumaca losanđeleske kazališne scene. U seriji Henry Winkler glumi Genea Cousineaua, inspirativnog učitelja glume, Stephen Root je Fuches, čovjek koji organizira Barryjeva ubojstva, Sarah Goldberg je Sally, glumica u usponu preko koje Barry uđe u losanđelesku scenu, Anthony Carrigan je Noho Hank, a Glenn Fleshler je Goran Pazar, čečenski gangster.

SILICIJSKA DOLINA V
Premijera 26. ožujka u 21.00 h na HBO-u
Ponedjeljkom nove epizode u 20.00 h na HBO-u

Glume: Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener

U visokotehnološkoj zlatnoj groznici suvremene Kalifornije, najkvalificiraniji ljudi ujedno su najnesposobniji nositi se s time. Mike Judge donosi ovu satiru o skupini mladića koji su osnovali startup tvrtku u Silicijskoj dolini.

MILIJARDE III
Premijera 27. ožujka u 20.45 h na HBO-u
Utorkom nove epizode u 20.45 h na HBO-u

Glume: Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Toby Leonard Moore, Condola Rashad

Dobitnici Emmyja® i Zlatnog globusa® Paul Giamatti i Damian Lewis zvijezde su ove složene drame o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Lukavi i snalažljivi državni odvjetnik Chuck Rhoades (Giamatti) i briljantni, ambiciozni kralj hedge-fondova Bobby „Axe“ Axelrod (Lewis) nalaze se na putu k eksplozivnoj koliziji, a svaki koristi sve svoje intelektualne vještine, moć i utjecaj kako bi nadmašio onog drugog. U ovoj pravodobnoj, provokativnoj seriji ulozi se broje u milijardama.

NOVE EPIZODE HIT SERIJA:

OVDJE I SADA
Ponedjeljkom nove epizoda u 20.00 h na HBO-u

Glume: Tim Robbins, Holly Hunter, Sosie Bacon, Jerrika Hinton, Raymond Lee

Scenarij serije napisao je Allan Ball, tvorac serija „Dva metra pod zemljom“ i „Okusa krvi“. „Ovdje i sada“ prati suvremenu višerasnu obitelj: profesora filozofije (Tim Robbins), njegovu ženu odvjetnicu (Holly Hunter), troje posvojene djece iz Somalije, Vijetnama i Kolumbije te njihovo jedino biološko dijete. Ovu naizgled savršenu, progresivnu obitelj zapravo muče duboki razdori. Tada jedno od djece počinje vidjeti stvari koje drugi ne mogu. Je li to mentalna bolest? Ili nešto drugo? Serija je tragikomična meditacija o složenim silama koje djeluju na ljude današnjice.

DVOJNIK
Petkom nove epizode u 20.00 h na HBO-u

Glume: Harry Lloyd, J.K. Simmons, Nazanin Boniadi

Špijunski SF triler s metafizičkim zapletom, „Dvojnik“ se bavi tajnim svijetom skrivenim ispod naše svakodnevice. Howard Silk (J. K. Simmons) obični je kotačić u birokratskoj mašineriji UN-ove špijunske agencije u Berlinu. Kad Howard otkrije da njegova organizacija čuva tajnu u prelasku u paralelnu dimenziju, naći će se u mračnom svijetu intriga, opasnosti i izdaje, gdje je jedini komu može vjerovati praktički identični dvojnik iz paralelnog svijeta. Serija se bavi temama identiteta, sudbine i izgubljene ljubavi te postavlja vječno pitanje: što da su nam životi mogli biti drukčiji?

BRITANIJA
Utorkom nove epizode u 20.00 h na HBO-u
Sve epizode dostupne su na HBO GO

Glume: David Morrissey, Kelly Reilly, Nikolaj Lie Kaas

Kad Rimljani napadnu Britaniju 43. g. n. e., Kerra (Kelly Reilly), kći kralja Kantija, prisiljena je zanemariti svoja neslaganja sa suparničkom kraljicom Antedijom (Zoë Wanamaker) kako bi se suočile sa svojim osvajačima. Rimljani, na čelu s generalom Aulom Placijem (David Morrissey), odlučni su uspjeti u onome u čemu Julije Cezar nije i osvojiti ovu mitsku zemlju na dalekom rubu Rimskog Carstva. Aulo je jak i žilav vođa, ali ima duboku tajnu koja prijeti njegovoj misiji. Plemena i druidi ujedinjuju se u borbi protiv Rimljana, a Kerri je dodijeljena najvažnija uloga u životu kad postaje predvodnica otpora protiv moćne rimske vojske.

S ONE STRANE
Srijedom nove epizode u 21.00 h na HBO 3

Glume: Jonathan Whitesell, Burkely Duffield, Michael McGrady

Holden Matthews, mladić koji se nakon 12 godina probudio iz kome, otkriva da posjeduje nove astrofizičke sposobnosti koje ga uvlače u središte opasne zavjere. Sada mora otkriti što mu se dogodilo tijekom proteklih 12 godina i prilagoditi se životu u svijetu koji se u međuvremenu uvelike promijenio. No možda najveće pitanje od svih jest zašto se to dogodilo baš njemu? Dok se Holden pokušava priviknuti na punoljetnost, tajanstvena žena po imenu Willa upozorava ga da ne vjeruje ljudima oko sebe.

PREGLED PROTEKLOG TJEDNA S JOHNOM OLIVEROM V
Petkom nove epizode u 21.00 h na HBO 3

Glume: John Oliver

Jedna od najduhovitijih i najsvježijih osobnosti koja se posljednjih godina pojavila na TV-u, John Oliver stiže na HBO u ovom serijalu koji daje aktualan pogled na tjedne vijesti, politiku i tekuće događaje. Svaka epizoda daje Oliveru jedinstvenu platformu odakle može nuditi svoje specifično gledište o svjetskim problemima uz razne posebne goste i segmente.

GDJE IMA DIMA II
Petkom nove epizode u 22.00 h na HBO 3

Glume: Ben Sinclair

Web-serija „Gdje ima dima...“ autora Katje Blichfeld i Bena Sinclaira dolazi na HBO s polusatnim epizodama koje istražuju intrigantne i često ekscentrične privatne živote desetaka Njujorčana s jednom zajedničkom točkom: njihovim dilerom trave. Prateći bezimenog dostavljača trave na biciklu kojeg svi samo zovu „Tip“ (Sinclair), serija dovodi gledatelje u domove i rutine raznih urbanih likova, od kojih svaki ima različit, uvjerljiv razlog da ima posla s Tipom. Svaka epizoda sadrži jednu do tri priče koje istražuju unutarnji svijet stanovnika grada iz svih slojeva, ispričanih u stilu „mušice na zidu“ kroz serijin patentirani brend otkačenog humora pomiješanog s pravom dozom patosa. Naizmjenično smiješna, duboka i bliska, serija „Gdje ima dima…“ dotiče teme koje se kreću od evolucije odnosa roditelja i djece do promjenjivosti odraslih prijateljstava i izazova snalaženja u svijetu društvenih medija. Mješavina oporog humora s britkim uvidima u ljudsku prirodu, ova serija dokazuje da je u gradu punom neznanaca zajednička nit trajna težnja za najboljim džointom.

DRUG DETEKTIV
Nedjeljom nove epizode u 21.50 h na HBO 3

Glume: Channing Tatum, Florin Piersic Jr., Joseph Gordon-Levitt

Usred histerije hladnog rata 1980-ih, rumunjska vlada stvorila je najpopularniju i najdugotrajniju seriju u državi, „Drug detektiv“, elegantnu i napetu policijsku emisiju koja nije samo zabavljala građane nego i promicala komunističke ideale i nadahnula duboki nacionalizam. U akcijskoj i krvavoj prvoj sezoni nalazimo detektive Gregora Anghela i Iosefa Baciua dok istražuju ubojstvo kolege Nikite Ionesca i pritom razotkrivaju subverzivnu spletku za uništenje njihove države iza koje stoji – a što drugo – nego najveći neprijatelj: kapitalizam. Iako je voljena serija nažalost zaboravljena nakon pada Berlinskog zida, ponovno je otkrivena i digitalno remasterirana, a glavnim junacima glasove su dali Channing Tatum i Joseph Gordon-Levitt.

MARATONI SERIJA

MOZAIK
Maraton cijele sezone 24. ožujka od 21.00 h na HBO 3
Sve epizode dostupne su na HBO GO

Glume: Sharon Stone, Garrett Hedlund, Frederick Weller, Beau Bridges, Paul Reubens

„Mozaik“ je složena priča o strasti, intrigi i prijevari koju je osmislio i režirao jedan od vrhunskih redatelja naše generacije. Priča prati brutalan nestanak prominentnog stanovnika pitoreksnog Summita u Uti na Silvestrovo i četverogodišnji napor policijskih službenika i civila da otkriju istinu iza zločina. Redatelj i izvršni producent je Oscarom® i Emmyjem® nagrađeni Steven Soderbergh („Traffic“, „Moj život s Liberaceom“), a u šestodijelnoj seriji glavnu ulogu igra Sharon Stone, uz Garretta Hedlunda, Fredericka Wellera, Beaua Bridgesa, Paula Reubensa, Jennifer Ferrin, Devina Ratraya, Michaela Cerverisa, Jamesa Ransonea, Jeremyja Bobba i Mayu Kazan.

BRITANIJA
Maraton cijele sezone 31. ožujka od 21.00 h na HBO 3
Sve epizode dostupne su na HBO GO

Glume: David Morrissey, Kelly Reilly, Nikolaj Lie Kaas

Kad Rimljani napadnu Britaniju 43. g. n. e., Kerra (Kelly Reilly), kći kralja Kantija, prisiljena je zanemariti svoja neslaganja sa suparničkom kraljicom Antedijom (Zoë Wanamaker) kako bi se suočile sa svojim osvajačima. Rimljani, na čelu s generalom Aulom Placijem (David Morrissey), odlučni su uspjeti u onome u čemu Julije Cezar nije i osvojiti ovu mitsku zemlju na dalekom rubu Rimskog Carstva. Aulo je jak i žilav vođa, ali ima duboku tajnu koja prijeti njegovoj misiji. Plemena i druidi ujedinjuju se u borbi protiv Rimljana, a Kerri je dodijeljena najvažnija uloga u životu kad postaje predvodnica otpora protiv moćne rimske vojske.

PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA

Roman „Dijete u vremenu“ Iana Mc Ewana nagrađen nagradom “Whitbread” adaptirao je Stephen Butchard, a riječ je o lirskom i tragičnom istraživanju ljubavi, gubitka i moći nevidljivih stvari. Stephen Lewis (Benedict Cumberbatch), uspješan pisac knjiga za djecu, suočava se s nezamislivim: izgubio je svoje jedino dijete, četverogodišnju Kate, u supermarketu. U jednom strašnom trenutku koji se ponavlja idućih godina Stephen shvaća da mu je kći izgubljena. Film Dijete u vremenu nježno i uviđavno istražuje brak razoren gubitkom djeteta. Kateina odsutnost razdvaja putove Stephena i njegove supruge Julie (Kelly Macdonald), dok se oboje bore sa sveobuhvatnom tugom. S vremenom se vraća neka vrsta ravnoteže, sve dok nada neočekivano ne iznikne i pobijedi. Premijera: 04. ožujka u 20.00 h na HBO-u

Megan Leavey premijerno će biti prikazana 11. ožujka u 20.00 h na HBO-u a temelji se na istinitoj životnoj priči mlade skupnice u marincima (Kate Mara) čija je jedinstvena disciplina i povezanost s vojnim borbenim psom spasila mnoge živote tijekom njezina vojnog roka u Iraku. Kada joj dodijele zadatak da počisti pseću jedinicu nakon stegovnog saslušanja, Leavey identificira osobito agresivnog psa Rexa i dobije priliku da ga izdresira. Tijekom njihova vojnog roka Megan i Rex obavili su više od sto misija sve dok se ne ozlijede u eksploziji improvizirane eksplozivne naprave koja im je ugrozila sudbinu.

Frank Adler (Chris Evans) samac je koji odgaja svoju živahnu mladu nećakinju Mary (Mckenna Grace) u obalnom gradu na Floridi. Ali Mary je briljantno čudo od djeteta, a Frankova namjera da ona vodi normalan život biva osujećena kada za sedmogodišnjakinjine matematičke vještine sazna njegova zastrašujuća majka Evelyn (Lindsay Duncan) – bogata Bostonjanka čiji planovi za svoju unuku prijete razdvojiti Mary i Franka. Dok obiteljske napetosti i nepovezanosti rastu, stric i nećakinja nalaze potporu u Roberti (Octavia Spencer), njihovoj zaštitnički nastrojenoj kućepaziteljici i najboljoj prijateljici te Marynoj učiteljici Bonnie (Jenny Slate), mladoj ženi čija se briga za svoju učenicu ubrzo razvije i u odnos s njezinim stricem.
Premijera filma Nadarena biti će 18. ožujka u 20.00 h na HBO-u.

Mladi Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), koji je senzacionalno debitirao u filmu „Kapetan Amerika: Građanski rat“, počinje se snalaziti u svom novom identitetu superjunaka koji baca paukovu mrežu u Spider-Manu: Povratak kući. Oduševljen svojim iskustvom s Osvetnicima, Peter se vraća kući, gdje živi s tetom May (Marisa Tomei) pod budnim okom svog novog mentora Tonyja Starka (Robert Downey, Jr.). Peter se pokušava vratiti normalnoj dnevnoj rutini – iako ga ometaju misli o tome da se dokaže kako je više od prijateljskog Spider-Mana iz kvarta – ali kad se Vulture (Michael Keaton) pojavi kao novi negativac, sve što je Peteru od najveće važnosti nađe se pod prijetnjom. Premijera: 25. ožujka u 20.00 h na HBO-u

Nakon što ga iznenadi nova generacija munjevitih trkača predvođenih arogantnim vunderkindom Jurom Gromom, legendarni Munjeviti Jurić odjednom se našao na margini, izguran iz sporta koji voli. Da bi se vratio na stazu, trebat će pomoć gorljive mlade tehničarke Klare Ramirez, inspiraciju pokojnog Fantastičnog Hudsona Horneta i nekoliko neočekivanih obrata sudbine. Pogledajte visokooktanski hit Auti 3 krcat nezaboravnim likovima, spektakularnom animacijom i brzinskom zabavom 09. ožujka u 17.15 h na HBO 2!

Studio koji vam je donio „Shreka“, „Kung fu pandu“ i „Madagaskar“ predstavlja Malog šefa DreamWorks Animationa, koji će na HBO-u 2 biti prikazan 13. ožujka u 15.40 h, urnebesnu obiteljsku komediju o tome kako dolazak nove bebe utječe na obitelj, ispričanu iz gledišta ljupko nepouzdanog naratora – maštovitog sedmogodišnjeg brata zvanog Tim. Najneobičniji Mali Šef stiže u Timov dom u taksiju, u odijelu i s aktovkom te s glasom i duhovitošću Aleca Baldwina. Tim nevoljko prekida bratsko suparništvo kad otkrije da je Mali Šef zapravo špijun na tajnoj misiji, a samo mu on može pomoći. Uslijedi urnebesna pustolovina u kojoj se ovi maleni partneri pripremaju spriječiti podlu spletku koja uključuje epsku bitku između štenaca i beba.

Dwayne Johnson i Zac Efron udruže se i poduzmu više nego što im dužnost nalaže u divljoj i urnebesnoj akcijskoj komediji Spasilačka služba koju možete pogledati 07. ožujka u 20.30 h na HBO-u 2. Kad opasni val zločina zapljusne plažu, legendarni poručnik Mitch Buchannon (Johnson) predvodi svoj elitni odred hrabrih spasilaca u misiji koja dokazuje da ne morate nositi značku da spasite zaljev. Kad im se pridruži trojac mladih regruta, uključujući bivšeg olimpijca Matta Brodyja (Efron), napustit će plažu i krenuti na tajni zadatak da unište bezočnu poslovnu ženu (Priyanka Chopra), čiji podli planovi prijete budućnosti zaljeva.

Redatelj Michael Bay i izvršni producent Steven Spielberg donose dosad najveće i najeksplozivnije Transformerse, Transformers: Posljednji vitez. Najveći junak našeg svijeta postaje naš najžešći neprijatelj kad Optimus Prime pokrene misiju za spas Cybertrona tako što će uništiti Zemlju. Sada Bumblebee i Cade Yeager (Mark Wahlberg) moraju povesti Autobote protiv svog bivšeg saveznika u konačnoj bitki za spas čovječanstva od uništenja.
Glume: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Laura Haddock, Stanley Tucci
Premijera: 10. ožujka u 19.00 h na HBO-u 2

PREMIJERE DOKUMENTARACA

BROJ NA PRADJEDOVOJ RUCI

Kad 10-godišnji Elliott svog 90-godišnjeg pradjeda Jacka upita o broju tetoviranom na njegovoj ruci, dječakovo pitanje potakne intiman razgovor o Jackovu životu koji obuhvaća sretne uspomene iz djetinjstva u Poljskoj, gubitak obitelji, preživljavanje Auschwitza te novi život u Americi. Uz proganjajuće povijesne snimke i ručno naslikane animacije, „Broj na pradjedovoj ruci“ srcedrapajuća je priča o životu Židova u istočnoj Europi prije i nakon holokausta. Zamišljen kao uvod za djecu u tu temu, ovaj blag, ali opet snažan film fokusiran je na Elliottovu ljubav prema pradjedu i njegovu iskrenu želju da budućim generacijama prenese Jackove uspomene i lekcije iz tog užasnog vremena te tako ispriča priču koju je potrebno ispripovijedati dok još ima preživjelih koji je mogu ispričati. Premijera: 15. ožujka u 21.30 h na HBO-u

ZAUSTAVLJANJE

ZAUSTAVLJANJE je priča o Breaion King, 26-godišnjoj afroameričkoj učiteljici iz Austina u Teksasu čije rutinsko zaustavljanje zbog prometnog prekršaja eskalira u dramatično uhićenje koje je proveo bjelački policajac. Dok su ih snimale kamere na ploči s instrumentima policijskog vozila, Breaion je iz njezina auta izvukao policajac, opetovano ju je bacio na zemlju i stavio joj lisičine. Na putu do zatvora u policijskom automobilu Breaion je započela razotkrivajući razgovor s policajcem o rasi i policiji u Americi. Snimke policijske kamere izmjenjuju se s prizorima iz Breaionina svakodnevnog života dajući cjelovitiji portret žene koja stoji iza ovog uznemirujućeg susreta s policijom. Premijera: 15. ožujka u 21.50 h na HBO-u

ATOMSKO OGNJIŠTE

ATOMSKO OGNJIŠTE otkriva atomsku prošlost St. Louisa u Missouriju kao središta za obradu urana za atomsku bombu i nemar vlade i korporacija koji je doveo do ilegalnog odlaganja radioaktivnog otpada Projekta Manhattan diljem četvrti Sjevernog okruga. Film analizira kako se građani suočavaju s državnim i saveznim agencijama u vezi s istinom o opsegu onečišćenja i kako se bore za sigurnost svojih obitelji. Premijera: 29. ožujka u 21.45 h na HBO-u

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala