Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Raskošna britanska serija Doktor Thorne od danas na malim ekranima
Adaptacija istoimenog romana Anthonyja Trollopea počinje u 20:05h na HTV-u 2

Raskošna britanska serija "Doktor Thorne" od danas na malim ekranima

Foto: HRT

Raskošna britanska adaptacija Doktor Thorne istoimenog romana Anthonyja Trollopea, koji je za televiziju prilagodio dobitnik nagrade Oscar Julian Fellowes (Downton Abbey, Gosford Park), priča je o doktoru Thomasu Thorneu koji živi u selu Greshamsburyju u Barsetshireu s prelijepom nećakinjom Mary, djevojkom obdarenom svim mogućim darovima osim novcem. Mary Thorne rasla je družeći se s Augustom i Beatrice Gresham te njihovim naočitim bratom Frankom, koji žive u velikoj kući na posjedu Greshamsbury Park.

Kada strašna ledi Arabella Gresham dozna da se njezin ljubljeni sin Frank zaljubio u siromašnu nećakinju dr. Thornea, potpuno se zgrozi. Njezin je muž spiskao obiteljski imetak i obitelj preživljava zahvaljujući veoma povoljnim zajmovima koje im je dr. Thorne uspio ugovoriti sa željezničkim magnatom i milijunašem Sir Rogerom Scatcherdom. No Sir Roger se odao alkoholu i financijska im je budućnost nesigurna, stoga ledi Arabella smatra da je njezinu sinu dužnost priženiti se u bogatu obitelj kako bi spasio obiteljski posjed. Zato ona kreće u pohod da sinu priskrbi bogatu nasljednicu za ženu.

U glavnim ulogama su Tom Hollander (doktor Thorne), Stefanie Martini (Mary Thorne), Harry Richardson (Frank Gresham), Rebecca Front (ledi Arabella Gresham), Richard McCabe (Frank Gresham stariji), Ian McShane (Sir Roger Scatcherd), Alison Brie (gđica Dunstable).

Serija Doktor Thorne na HTV-u 2 počinje večeras u 20:05 sati, ima tri epizode koje će ići nedjeljom u istom terminu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala