Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mark Wahlberg i njegova agencija doniraju 2 milijuna dolara za pokret Time's Up
Glumac je donio odluku zbog velike razlike u honoraru za ponovno snimanje scena filma "Sav novac svijeta"

Mark Wahlberg i njegova agencija doniraju 2 milijuna dolara za pokret Time's Up

Foto: YouTube

Nakon što je krajem prošlog tjedna u javnost dospjela informacija kako je za ponovno snimanje scena filma Sav novac svijeta (All The Money In The World) Mark Wahlberg dobio milijune, a Michelle Williams skoro ništa jučer je stigao novi rasplet događaja.

Naime, Mark Wahlberg i njegova agencija William Morris Endeavor (WME) odlučili su donirati ukupno 2 milijuna dolara u ime Michelle Williams za pravni fond Time’s Up koji je nastao kao odgovor na pokret #MeToo, odnosno na optužbe za seksualno maltretiranje i zlostavljanje koje su potekle nakon afere Weinstein.

„Zadnjih dana se digla velika buka oko mojeg honorara za ponovno snimanje scena za film Sav novac svijeta. Jamčim vam da sam 100% za ravnopravnost u honorarima tako da doniram 1,5 milijuna dolara za Time's Up u ime Michelle Williams“, rekao je Wahlberg u službenoj izjavi. USA Today navodi kako je Williams dobila ukupno 1000 dolara za ponovno snimanje scena (iliti 80 dolara po danu) dok je Wahlberg dobio čak 1,5 milijuna dolara. Trenutno je u tijeku istraga o tome kako je došlo do tako velikog nerazmjera u honorarima.

Wahlbergova agencija William Morris Endeavor je odlučila donirati dodatnih 500 tisuća dolara na Wahlbergov 1,5 milijun. Ranije ovog mjeseca su već donirali milijun dolara za Time's Up.

Film Sav novac svijeta u naša kina stiže 25. siječnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala