Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još malo kontroverzi oko filma All The Money In The World
Za ponovno snimanje scena Mark Wahlberg je navodno dobio milijune, a Michelle Williams skoro ništa

Još malo kontroverzi oko filma "All The Money In The World"

Foto: YouTube

Situacija oko nove kriminalističke biografske drame All The Money In The World (kod nas prevedene Sav novac svijeta) Ridleya Scotta ponovno se zakomplicirala.

Nakon što je redatelj donio neuobičajenu odluku o ponovnom snimanju određenih scena jer je jednog od protagonista filma glumio Kevin Spacey, protiv koga i danas padaju optužbe o seksualnom zlostavljanju, snimanje je trebalo biti bez ikakve naknade za glumce. Sada je u javnost došla vijest da je glumcima ipak plaćeno, ali vrlo nerazmjerno jer su Marku Wahlbergu navodno isplaćeni milijuni, dok su Michelle Williams i Christopher Plummer naspram toga dobili gotovo ništa.

Ponovno snimanje je bilo naporno jer je odrađeno samo nekoliko tjedana prije početka prikazivanja (u SAD-u je premijera bila 25. prosinca) da bi sad The Washington Post otkrio da je Wahlberg za 10-dnevno snimanje tražio čak 2 milijuna dolara (što je i dobio) dok su Williams i Plummer dobili sto tisuća dolara ili manje. Jessica Chastain čak navodi da je Williams dobila još puno manje od toga što se govori.

Zanimljivo je i to što je sam Scott na pressicama uoči premijere tvrdio da su glumci odbili naknadu za ponovno snimanje što očito i nije točno: „Svi su sudjelovali bez naknade. Nikome nije plaćeno“, tvrdio je tada za USA Today.

Ponovno snimanje scena je studio navodno koštalo oko 10 milijuna dolara od čega je većina, nagađa se, Wahlbergov honorar. Iz studija (još) nije bilo službenog komentara.

Sav novac svijeta u hrvatska kina stiže 25. siječnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala