Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Siječanj na HBO-u
Čeka vas pregršt novih serija, novih sezona omiljenih serija i premijere odličnih filmova

Siječanj na HBO-u

Foto: HBO

U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu pred nama premijerno prikazivati na HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima, kao i našim uslugama videa na zahtjev HBO GO i HBO on Demand.

PREMIJERE NOVIH SERIJA I NOVIH SEZONA SERIJA

BARUT (Gunpowder)
Premijera 15. siječnja u 20.00 h na HBO-u
Ponedjeljkom nove epizode u 20.00 h na HBO-u
London, 1605. Robert Catesby (Kit Harington), 33-godišnji sitni plemić iz Warwickshirea, osmišljava plan da raznese zgradu Parlamenta i ubije kralja. Čvrsti katolik u doba kada dominantno protestantska Engleska nemilosrdno progoni katolike, Catesby odbija odreći se svoje vjere, što ga dovodi na rub financijske, društvene i psihološke propasti. Vlast na čelu s glavnim špijunom kralja Jamesa Robertom Cecilom (Mark Gatiss) lovi, muči i ubija svećenike, a obične katolike ugnjetava i oduzima im vlasništvo. Ovaj napeti triler čija se radnja odvija u 17. stoljeću bavi se povijesnim okolnostima ove urote, odabirom ljudi koji su je izvršili, skupljanjem resursa za nju i zaprekama koje su se našle pred urotnicima.

BRITANIJA (Britannia)
Premijera 23. siječnja u 20.00 h na HBO-u
Utorkom nove epizoda u 20.00 h na HBO-u
Kad Rimljani napadnu Britaniju 43. g. n. e., Kerra (Kelly Reilly), kći kralja Cantiija, prisiljena je zanemariti svoja neslaganja sa suparničkom kraljicom Antedijom (Zoë Wanamaker) kako bi se suočile sa svojim osvajačima. Rimljani, na čelu s generalom Aulom Platijem (David Morrissey), odlučni su uspjeti u onome u čemu Julije Cezar nije i osvojiti ovu mitsku zemlju na dalekom rubu Rimskog Carstva. Aulo je jak i žilav vođa, ali ima duboku tajnu koja prijeti njegovoj misiji. Plemena i druidi ujedinjuju se u borbi protiv Rimljana, a Kerri je dodijeljena najvažnija uloga u životu kao predvodnica otpora protiv moćne rimske vojske.

MOZAIK (Mosaic)
Premijera 30. siječnja u 21.50 h na HBO-u
Utorkom nove epizode u 21.50 h na HBO-u

RASTAVA II (Divorce II)
Premijera 15. siječnja u 21.00 h na HBO-u
Ponedjeljkom nove epizode u 21.00 h na HBO-u

NA TUĐEM KAUČU II (Crashing II)
Premijera 15. siječnja u 21.30 h na HBO-u
Ponedjeljkom nove epizode u 21.30 h na HBO-u

POTPUNI DOŽIVLJAJ II (Girlfriend Experience II)
Premijera 03. siječnja u 21.00 h kada će biti prikazane dvije epizode na HBO 3
Srijedom po dvije nove epizode u 21.00 h na HBO 3

FARGO I (Fargo I)
Premijera 30. siječnja u 21.00 h kada će biti prikazane dvije epizode na HBO 3
Utorkom po dvije nove epizode od 21.00 h na HBO 3
Prve dvije sezone dostupne su na HBO GO

BRONČANI VRT (The Garden of Bronze)
SERIJA IZ ORGINALNE HBO LATINO PRODUKCIJE
Premijera 03. siječnja u 22.00 h na HBO 3
Srijedom u 22.00 h na HBO-u
Ova serija produkcije HBO Latino pripovijeda priču o tajanstvenom nestanku četverogodišnje kćeri jednog para koja je nestala bez traga u podzemnoj željeznici u Buenos Airesu. Bez motiva, tragova ili svjedoka, djevojčičini roditelji, Fabian i Lila, počinju očajničku potragu za svojim djetetom.

ČOPOR II (Wataha II aka The Pack))
SERIJA IZ ORGINALNE HBO EUROPE PRODUKCIJE
Premijera 07. siječnja u 22.00 h na HBO 3
Nedjeljom u 22.00 h na HBO-u

NOVE EPIZODE HIT SERIJA

SUMRAK TEMPLARA (Knightfall): Petkom nove epizode u 20.00 h na HBO-u

BIJELO (Snowfall): Petkom u 21.00 h po jedna nova epizoda na HBO-u

MARATONI SERIJA

BABILON BERLIN (Babylon Berlin)
Maraton 1- 8 epizode 20. siječnja od 21.00 h na HBO 3
Maraton 9- 16 epizode 27. siječnja od 21.00 h na HBO 3

PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA

Čuvari galaksije vol. 2 Marvel Studija nastavljaju avanture tima na putu vanjskim granicama kozmosa. Čuvari se moraju boriti kako bi zadržali svoju novopečenu obitelj na okupu dok otkrivaju tajnu pravih roditelja Petera Quilla. Stari neprijatelji postaju novi saveznici, a omiljeni likovi fanova iz klasičnog stripa pritječu upomoć našim junacima dok se Marvelov filmski univerzum nastavlja širiti. Premijera: 07. siječnja u 20.00 h na HBO-u

U filmu Logan: Wolverine Hugh Jackman posljednji put reprizira svoj legendarnu ulogu Wolverinea u sirovoj, moćnoj samostalnoj dramskoj priči o žrtvi i iskupljenju a koja će biti premijerno prikazana 14. siječnja u 20.00 h na HBO-u.

Skrivene brojke prepričavaju važnu priču o elitnom timu crnih matematičarki u NASA-i koje su pomogle Americi pobijediti u svemirskoj utrci sa suparničkim Sovjetskim Savezom i istodobno ubrzale potragu za jednakim pravima i prilikama. Premijera: 21. siječnja u 20.00 h na HBO-u.

Johnny Depp vraća se na veliko platno kao legendarni, pustolovni antijunak Jack Sparrow u novim Piratima s Kariba: Salazarova osveta koji će imati premijeru 28. siječnja u 20.00 h na HBO-u. U ovoj uzbudljivoj pustolovini zlosretnom kapetanu Jacku loše se piše kad smrtonosni sablasni mornari, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom, pobjegnu iz Vražjeg trokuta u namjeri da ubiju sve pirate na moru – a pogotovo Jacka.

07. – 14. siječnja Tjedan Ratova zvijezda
Ratovi zvijezda: Epizoda I - Fantomska prijetnja - 07. siječnja u 19.00 h na HBO 2
Ratovi zvijezda: Epizoda II - Klonovi napadaju - 08. siječnja u 19.00 h na HBO 2
Ratovi zvijezda: Epizoda III - Osveta Sitha - 09. siječnja u 19.00 h na HBO 2
Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda -10. siječnja u 19.00 h na HBO 2
Ratovi zvijezda: Epizoda IV - Nova nada - 11. siječnja u 19.00 h na HBO 2
Ratovi zvijezda: Epizoda V - Imperij uzvraća udarac - 12. siječnja u 19.00 h na HBO 2
Ratovi zvijezda: Epizoda VI - Povratak Jedija - 13. siječnja u 19.00 h na HBO 2
Ratovi zvijezda: Epizoda VII- Sila se budi - 14. siječnja u 19.00 h na HBO 2

Trag života zastrašujući je triler o timu znanstvenika na Međunarodnoj svemirskoj postaji čija se misija otkrića pretvara u praiskonski strah kada nađu na životni oblik koji se ubrzano razvija i koji je prouzročio izumiranje na Marsu, a sada prijeti posadi i cijelom životu na Zemlji. Premijera: 13. siječnja u 21.15 h na HBO 2

Bivša vjenčana kuma Eloise (Anna Kendrick) – oslobođena te dužnosti nakon što je kum hladnokrvno nogira SMS porukom – odluči zadržati ponos i ipak prisustvovati svadbi svoje najstarije prijateljice. Zatekne se posjednuta za nasumičnim stolom u dnu dvorane s nespojivom skupinom stranaca od kojih je većina trebala samo poslati isprike (ali ne prije slanja nečeg lijepog s popisa darova). Kako se svačije tajne otkrivaju, Eloise uči koješta od susjeda sa Stola 19. Prijateljstva – pa čak i romanse – mogu se dogoditi pod najneočekivanijim okolnostima. Komediju Stol za luzere pogledajte 21. siječnja u 19.00 h na HBO 2.

PREMIJERE DOKUMENTARACA

Nakon smrti Freddieja Graya u policijskom pritvoru 2015., Baltimore je postao grad na rubu. Neposredno nakon Grayeve smrti započeli su mirni prosvjedi i izbili destruktivni neredi dok je grad čekao da sazna sudbinu šestorice policijskih službenika uključenih u incident, odražavajući duboku podjelu između vlasti i zajednice – i naglašavajući hitnu potrebu za pomirenjem. U režiji Sonje Sohn (jedna od zvijezda HBO serije Žica), Baltimorski ustanak prati aktiviste, policijske službenike, vođe zajednice i članove bande koji se bore da održe Baltimore na okupu, čak i kad stopa ubojstava dosegne rekordne razine, te istražuje kako nešto promijeniti kad je promjena teška. Premijera: 11. siječnja u 21.35 h na HBO-u

U ljeto 2014. Mike Nichols sastao se sa svojim prijateljem i kolegom Jackom O'Brienom kako bi razgovarao o svojoj ranoj karijeri: o periodu kad je radio kao izvođač skečeva 50-ih godina s The Compass Playersima i Second Cityjem, o komedijskom partnerstvu s Elaine May koje ih je oboje proslavilo te o svome prijelazu na režiju sredinom 60-ih, kada je uživao fenomenalan uspjeh na Broadwayu i u Hollywoodu osvojivši priznanje kao novopečeni redatelj filmom Tko se boji Virginije Woolf? i Oscar® 1968. za režiju za Diplomca. Razgovori su se odvijali na pozornici vrlo poznatoj Nicholsu: broadwayskom Golden Theateru, gdje je 55 godina prije uprizorena Večer s Mikeom Nicholsom i Elaine May. Kao što je objasnio u živahnom i zabavnom dokumentarcu Životni put Mikea Nicholsa, Nicholsovo rano putovanje potaknula je kombinacija sreće, strasti, talenta i empatije – usmjerenih k pronalaženju onog dijela nas koji potječe iz podsvijesnog i stvaranju nečeg novog, pamtljivog i uzbudljivog. Premijera: 25. siječnja u 22.35 h na HBO-u

Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala