Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Blagdani na HBO-u!
HBO i ovih blagdana donosi najbolje filmove i serije

Blagdani na HBO-u!

Foto: HBO

U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove u kojima možete uživati tijekom nadolazećih blagdana.

HBO

Božićna melodija biti će prikazana 24. prosinca u 15.20 h na HBO-u a prati Kristin (Lacey Chabert), lijepu i elegantnu razvedenicu koja je talentirana dizajnerica odjeće i njezinu mladu kćer. Kristin je upravo morala zatvoriti svoj mali butik na Manhattanu i vratiti se u rodni grad u Ohiju živjeti u starom domu svojih roditelja. To je velika prilagodba za Kristin i Emily – pogotovo kada naleti na bivšu srednjoškolsku suparnicu Melissu (Mariah Carey). Melissa je predsjednica Udruženja roditelja i nastavnika te se trudi da se Kristen osjeća što nepoželjnije.

U ovoj potpuno animiranoj novoj verziji Štrumpfova, tajanstvena karta šalje Štrumpfetu i njezine najbolje prijatelje Lumena, Trapavog i Hrgu na uzbudljivu utrku Zabranjenom šumom punom čarobnih stvorenja da pronađu zagonetno izgubljeno selo prije zlog čarobnjaka Gargamela. Štrumpfovi: Skriveno selo pogledajte 24. prosinca u 20.00 h na HBO-u.

Istjerivači duhova napokon se vraćaju s novim postavom urnebesnih novih likova a na programu HBO-a emitirati će se 25. prosinca u 10.25 h. 30 godina nakon što je popularni originalni serijal osvojio svijet, redatelj Paul Feig donosi svoj svjež pogled na ovu nadnaravnu komediju, a pridružuju mu se neki od najsmješnijih glumaca današnjice: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones i Chris Hemsworth.

Dobitnik Oscara® Ron Howard vraća se režiji najnovijeg bestselera u milijarderskom serijalu o Robertu Landgonu Dana Browna, Inferno, u kojem poznati simbolog (opet glumi Tom Hanks) slijedi tragove povezane sa samim velikim Danteom a na programu HBO-a biti će 25. prosinca u 20.00 h.

Dvojica očajnih tata natječu se u beskompromisnoj bitki da budu najbolji otac i učine ovaj Božić najboljim ikada! Zabavni, ležerni tata Larry muči se pronaći savršen božićni dar za svoju osmogodišnju kćer Noel. Ove sezone najpopularnija igračka, medvjedić Harrison, posve je rasprodana, a Noelin novi očuh želi da i ostane tako – kako bi on bio onaj koji će joj ostvariti blagdansku želju. Film Luda božićna zvona pogledajte 26. prosinca u 10.55 h na HBO-u.

Priča i likovi koje poznajete i volite oživljeni su ovoj adaptaciji Disneyjeva animiranoga klasika Ljepotica i zvijer, kinematografskog događaja koji slavi jednu od omiljenih priča ikad ispričanih a na programu HBO-a biti će 26. prosinca u 20.00 h. Iskusite fantastično putovanje Belle (Emma Watson), bistre, prekrasne i neovisne mlade žene koju zatoči Zvijer (Dan Stevens) u svome dvorcu.

Trag života zastrašujući triler o timu znanstvenika na Međunarodnoj svemirskoj postaji čija se misija otkrića pretvara u praiskonski strah kada nađu na životni oblik koji se ubrzano razvija i koji je prouzročio izumiranje na Marsu, a sada prijeti posadi i cijelom životu na Zemlji, emitirati će se 31. prosinca u 20.20 h na HBO-u.

Assassin’s Creed, na programu HBO-a 31. prosinca u 22.05 h, priča je o više svjetova koja uključuje čovjeka koji se pronađe u središtu drevne bitke između dvije moćne sekte. Označen vlastitom tragedijom vrlo rano u životu, Cal Lynch (Michael Fassbender) zatvorenik je koji čeka smrtnu kaznu kada dobije neočekivanu drugu šansu za život zahvaljujući misterioznom radu Abstergoa Industriesa.

31. prosinca u 00.05 h: Novogodišnji film iznenađenja!

Olaf se udružuje sa Svenom u veseloj misiji u Disneyjevoj kratkometražnoj Olafovoj pustolovini koju možete pogledati 01. siječnja u 7.45 h na HBO-u. Ovo su prvi blagdani otkad su se vrata ponovno otvorila, a Anna i Elsa priređuju proslavu za sve u Arendelleu. Kada građani neočekivano rano odu kako bi uživali u svojim individualnim običajima, sestre shvate da nemaju vlastitu obiteljsku tradiciju.

Mladi i zgodni Sebastian na poslovnom je putu u Tokiju kao predstavnik elitne bruklinške tvrtke koja proizvodi mušku kozmetiku i vrlo je popularna u Japanu. Iako je u poslu uspješan, na Sebastianu se odmah primijeti da ga progoni tuga – mučna prošlost. Fasciniran je prekrasnom i tajanstvenom Claire, ženom koju je vidio u svom hotelu i koju stalno susreće. Između Sebastiana i Claire postoji očita privlačnost i to dvoje Amerikanaca u inozemstvu proživljavaju erotičnu i napetu noć. No stvari nisu kakvima se čine. Projekt Tokio na programu HBO-a biti će 01. siječnja u 20.00 h.

HBO 2

24. prosinca: Spy Kids dan

Spy Kids24. prosinca u 12.05 h na HBO 2: prije devet godina vrhunski međunarodni špijuni Gregorio i Ingrid Cortez zamijenili su uzbuđenje špijunaže za avanturu roditeljstva. Ali kad ih pozovu na tajnu misiju, Cortezovi se odvoje od obitelji i otme ih zli Fegan Floop. Srećom, postoje dvije osobe koje posjeduju vještine i znanje da ujedine obitelj: Carmen i Juni Cortez, njihova djeca.

Spy Kids 2: Otok izgubljenih snova 24. prosinca u 13.30 h na HBO 2: Carmen i Juni sada su službeni agenti OSS-a, usred još jedne krize: moraju oteti moćan uređaj iz kandži onih koji bi ga mogli pokušati iskoristiti kako bi trajno onesposobili energiju na Zemlji. Njihova ih potraga vodi do tropske jazbine Romera, poremećenog znanstvenika koji se povukao u osamu nakon što mu se smion eksperiment izjalovio - i cijeloj skupini mutantnih stvorenja.

Spy Kids: 3D24. prosinca u 15.10 h na HBO 2: Tajni agenti Juni i Carmen Cortez kreću na svoju dosad najluđu misiju: putovanje u svijet virtualne stvarnosti 3D videoigre osmišljene da ih nadmudri dok nevjerojatna grafika i bića iz igre oživljavaju.

25. prosinca: Obiteljski dan

Božićna priča o igračkama25. prosinca u 09.40 h na HBO 2: za vrijeme poslijebožićne igre, ekipa Priče o igračkama nađe se na neistraženom teritoriju kad se pokaže da je najbolji set akcijskih figura u povijesti u opasnoj zabludi. O triceratopsu Trixie ovisi hoće li se ekipa vratiti u Bonnienu sobu u Božićnoj priči o igračkama.

Kung Fu Panda 325. prosinca u 12.25 h na HBO 2: Po se ponovno ujedinjuje sa svojim davno izgubljenim ocem Lijem te par putuje u tajno svetište pandi. Ondje moraju surađivati kako bi porazili novog neprijatelja: nadnaravnog negativca Kaija, koji jača kradući životnu silu drugih ratnika.

Ledeno doba 5: Veliki udar25. prosinca u 14.00 h na HBO 2: Scratova epska potraga za neuhvatljivim žirom katapultira ga u svemiru gdje slučajno pokreće niz kozmičkih događaja koji će preobraziti svijet ledenog doba i zaprijetiti mu. Kako bi se spasili, Sid, Manny, Diego i ostatak stada moraju napustiti svoj dom i krenuti na misiju punu komedije i avanture putujući egzotičnim novim zemljama i susrećuću niz šarolikih novih likova.

Trolovi25. prosinca u 15.35 h na HBO 2: uđite u šareni, čudesni svijet nastanjen pretjerano optimističnim Trolovima koji stalno imaju ples u nogama i pjesmu na usnama te komično pesimističnima Bergenima koji su sretni samo kad imaju Trola u želucu.

Vaiana: Potraga za mitskih otokom 25. prosinca u 17.10 h na HBO 2: mlada navigatorica Moana, kći polinezijskog poglavice, izabrana je da pronađe dragocjeni artefakt koji bi mogao spasiti njezin narod. Moana se udruži s nekoć moćnim polubogom Mauijem kako bi pronašla legendarni otok.

26. prosinca: Dan Pirata s Kariba

Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera26. prosinca u 11.25 h na HBO 2
Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja26. prosinca u 13.45 h na HBO 2
Pirati s Kariba: Na kraju svijeta26. prosinca u 16.15 h na HBO 2
Pirati s Kariba: Nepoznate plime26. prosinca u 19.04 h na HBO 2

Lucasfilm predstavlja prvi od samostalnih filmova Ratova zvijezda, Rogue One: Priču iz Ratova zvijezda, potpuno novu epsku pustolovinu koja će se emitirati 1. siječnja u 16.00 h na HBO-u. U razdoblju velikog sukoba skupina nevjerojatnih junaka predvođenih Jyn Erso, smionom bjegunkom, i Cassianom Andorom, pobunjeničkim špijunom, udružuju se u očajničkoj misiji krađe planova Zvijezde smrti, vrhunskog imperijskog oružja masovnog uništenja. Ovaj ključni događaj u vremenskom okviru Ratova zvijezda okuplja obične ljude koji odabiru činiti izvanredne stvari i time postaju dio nečeg većeg od sebe.

HBO 3

Maratoni serija:

Bijela kraljica25. prosinca od 08.50 h na HBO 3
Igra prijestolja VII25. prosinca od 21.00 h na HBO 3
Bijela princeza26. prosinca od 09.50 h na HBO 3
Viktorija I30. prosinca od 21.00 h na HBO 3
Viktorija II31. prosinca od 21.00 h na HBO 3
Rastava I01. siječnja od 14.15 h na HBO 3

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala