Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 8.12.
Večeras vas osim odličnih serija čeka nekoliko odličnih hit filmova

TV Preporuke dana – Petak 8.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8.12.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:05 sati
Patrola građana čuva ulice zabačenog sela Bleakridgea i raskrinkava svakog tko prekrši zakon. Kad jedan pripadnik umre, viši inspektor Barnaby i narednik Winter otkrivaju što bi sve neki ljudi učinili za moć.

Bit ćeš moja, Nova TV u 21:15 sati
Kemal se odluči suočiti sa Zejnep kako bi dobio odgovor na svoja pitanja. Kemala će u tom suočavanju potresti jedna potpuno druga istina. Emir kuje plan koji će ocrniti Nihanino majčinstvo. No više nije moguće podjarmiti Nihan. Ova ruka će imati i revanš. Zejnep iz dana u dan sve bolje čuje oštar zvuk koraka koji joj se približavaju i ostaje bez daha...

FILMOVI

Sam u kući 3, RTL u 20 sati
Nakon dva iznimno uspješna i rado gledana naslova, koji su se usjekli u trajno pamćenje djeci širom svijeta, treći dio serijala Sam u kući umjesto Macaulaya Culkina u ulozi ostavljenog derišta koje mora braniti svoj dom od opasnih kriminalaca, predstavio nam je osmogodišnjeg Alexa D. Linza. Mali je Alex uspio prenijeti sav užitak koji je morao osjećati zabavljajući se na snimanju pa je i ovo komedija koja će vas nasmijati.

Kraljica, HTV 1 u 20:05 sati
Helen Mirren nadmoćno vlada u Kraljici, duhovitom i pametnom pogledu na trenutke koji su poljuljali kuću Windsora: tjedan koji je slijedio nakon smrti princeze Diane godine 1997. Kraljica je ukupno osvojila 60 nagrada i gotovo jednako toliko nominacija, a Helen Mirren za ulogu Elizabete II. dobila je Oscara.

Pravi čelik, RTL u 22:05 sati
Luda, napeta akcijska avantura odvest će vas na nezaboravno filmsko putovanje. Radnja je smještena u obližnju budućnost u kojem se u borilačkom ringu susreću pravi čelični roboti kojima upravljaju bivši boksači koji su ostali bez posla nakon totalne evolucije ovog popularnog sporta.

Ta luda ljubav, Nova TV u 22:30 sati
Cal Weaver ima četrdeset i koju i živi svoj san – ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov "savršen" život brzo se raspada. Što je još gore, u današnjem svijetu samaca, Cal koji na spojeve nije izlazio zadnjih nekoliko desetljeća, ispada potpuno neprilagođen. Nesretnog Cala za svog štićenika uzima Jakov Palmer, frajer koji poznaje igru.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala