Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odobren scenarij za novi Bijeg iz New Yorka
Za prequel kultnog filma iz 1981. godine još nisu poznati glumci

Odobren scenarij za novi "Bijeg iz New Yorka"

Foto: YouTube

Prije malo više od osam mjeseci smo saznali da je remake Bijega iz New Yorka dobio svog redatelja, a sad stižu daljnje vijesti: odobren je scenarij!

Nakon što je Robert Rodriguez preuzeo redateljsku palicu za remake kultnog filma, čekalo se da filmaš Neil Cross napravi scenarij za novi film. Deadline prenosi da je Cross izjavio kako je redatelj i autor originala John Carpenter pročitao scenarij i dao mu zeleno svjetlo!

„Robert Rodriguez će režirati film i sve djeluje vrlo uzbudljivo. Scenarij je bio prilično zahtjevan i izazovan, a jedna od najgorih rečenica koje sam čuo u životu jest 'dali smo scenarij Johnu Carpenteru'. Bio sam izvan sebe nekoliko dana dok nisam čuo da smo dobili njegovo odobrenje. Odobrio je scenarij, i to je sve što sam htio. Možda ću još neke sitnice dopisati i doraditi, ali što se mene tiče to je to“, rekao je Cross.

Carpenter bi trebao biti izvršni producent novog filma za koji se studio 20th Century Fox nada da će pokrenuti novu franšizu kao što je to bilo s Planetom majmuna. Novi Bijeg iz New Yorka bi trebao poslužiti kao prequel.

Radnja originalnog filma iz 1981. godine je bila smještena u 1997. (tada budućnost) i pratila je nekadašnjeg vojnika, sad kriminalca Snakea Plisskena (Kurt Russell) koji je u zamjenu za čist dosje dobio zadatak spasiti predsjednika čiji se Air Force One srušio na Manhattanu koji je nakon 1988. pretvoren u veliki zatvor. Uz Russella su glavne uloge imali Lee Van Cleef, Ernest Borgnine, Donald Pleasence i Isaac Hayes.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala