Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 26.11.
Današnja večer donosi odlične filmove, a na RTL-u kreće serijal "Sam u kući" od posljednjeg filma tako da nas prvi čeka na Badnjak

TV Preporuke dana – Nedjelja 26.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26.11.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05 sati
Carica Elizabeta je umrla, na prijestolje dolazi Petar Fjodorovič i donosi odluke koje izazivaju zgražanje. Želi se razvesti od Ekaterine i oženiti se kneginjicom Voroncovom. Ekaterinu odluči poslati u manastir.

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati

Kosti, RTL 2 u 22:30 sati
Ispod vrtuljka su nađeni ljudski ostaci pa agenti započinju zahtjevnu istragu počevši od nekoliko milijardi dolara vrijednog društva za upravljanje fondova. Šef žrtve postane glavni osumnjičenik, no istraga krene u suprotnom smjeru kada istražitelji pronađu dokaze protiv žrtve. Štoviše, istraga se dodatno komplicira kada Aubrey počne osjećati emocionalnu povezanost sa slučajem.

FILMOVI

Vitez Tame: Povratak, Doma TV u 19:55 sati
Sudbinu našeg omiljenog borca za pravdu zna samo jedan čovjek, izvanredni redatelj Christopher Nolan koji je ovoga puta Batmana stavio pod veliki psihički i fizički pritisak. Ekipa filma je jača no ikada: Oskarovci Michael Caine i Morgan Freeman te Gary Oldman, izvanredni Tom Hardy u ulozi negativca i lijepa Anne Hathaway, Liam Neeson, Marion Cotillard i nezaobilazni Christian Bale.

Sam u kući 5, RTL u 20 sati
Iako je nastavak iz 2012. godine kod gledatelja prošao najgore dosad, izdvajamo serijal Sam u kući koji počinje večeras posljednjim filmom. Nastavci će se prikazivati od posljednjeg prema prvom tako da nas omiljeni original Sam u kući čeka na sam Badnjak na RTL-u.

Dan velikih valova, HTV 2 u 21 sat
Prateći sudbine trojice protagonista, film oslikava način života i atmosferu 60-tih godina u Americi, a posebna su zanimljivost ovog ostvarenja izvanredne, gotovo nevjerojatne snimke vratolomija hrabrih mladića što na daskama svladavaju goleme oceanske valove...

Čarobni Mike, Nova TV u 23 sata
Mike Martingano je iskusni striper I žene ga obožavaju. Pod svoje će okrilje uzeti mlađahnog The Kida te će ga nastojati uvesti u posao. A taj je posao 24satna luđačka zabava u kojoj je najvažnije “skupiti” I zavesti komada. Zarada love će se Kidu učiniti laganom misijom.. Ipak je li sve tako jednostavno?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala