Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Scenaristi Kuće od karata intenzivno rade na novom scenariju
Počela je utrka s vremenom kako bi se seriji dao smislen kraj bez Franka Underwooda

Scenaristi "Kuće od karata" intenzivno rade na novom scenariju

Foto: YouTube

U Hollywoodu svakim danom sve više raste broj optužbi za seksualna napastovanja zbog čega su neki filmski i televizijski projekti na čekanju / prekinuti, no najviše problema ima Netflixova serija Kuća od karata čija je glavna zvijezda i praktički zaštitni znak Kevin Spacey, otpušen.

Posjetimo, glumac Anthony Rapp je optužio Spaceya za seksualno napastovanje kad je imao samo 14 godina. Nakon Rappa, optužbe drugih ljudi protiv Spaceya su se počele nizati zbog čega mu je Netflix raskinuo suradnju, što znači angažman na popularnoj seriji i biografski film Gore u kojoj je trebao imati glavnu ulogu. Nedavno je redatelj Ridley Scott odlučio da će Spaceya zamijeniti drugi glumac u već snimljenom trileru All the Money in the World koji je planiran za kino premijeru krajem prosinca.

Šesta sezona Kuće od karata je trenutno na čekanju sa snimanjem zbog afere oko Spaceya tako da se njezini showrunneri Melissa James Gibson i Frank Pugliese trude osmisliti novu priču i novi smjer za seriju kako bi je smisleno završili bez glavnog lika. Tek ako će Netflix i Media Rights Capital biti zadovoljni novom pričom, onda će se snimanje nastaviti. Scenaristi za nove prijedloge i scenarij imalo jako malo vremena jer je cilj ispoštovati već dogovorene rokove.

Peta sezona serije je završila ostavkom sad bivšeg predsjednika Franka Underwooda (Spacey) kojeg je na toj poziciji zamijenila njegova supruga Claire Underwood (Robin Wright) koja mu, suprotno dogovoru, nije dala predsjednički oprost za zločine. CNN navodi da će se za najviše dva tjedna znati hoće li se produkcija nastaviti ili se obožavatelji serije moraju zadovoljiti s krajem pete sezone kao krajem serije.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala