Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christopher Plummer umjesto Spaceya u filmu All the Money in the World
Ridley Scott se odlučio na skupi potez samo nekoliko tjedana prije premijere

Christopher Plummer umjesto Spaceya u filmu "All the Money in the World"

Foto: PR Photos

Redatelj nove kriminalističke drame All the Money in the World Ridley Scott je donio specifičnu i prilično skupu odluku: zamijenit će jednog glumca drugim i to samo nekoliko tjedana prije premijere, piše Variety.

Podsjetimo, jučer je iz Sonyja stigla obavijest da se njihov novi film neće premijerno prikazati na AFI Festu zbog raznih optužbi za seksualno napastovanje protiv Kevina Spaceya, koji u filmu ima sporednu, ali važnu ulogu. Film je i dalje bio planiran za kino distribuciju od 22. prosinca ove godine uz objašnjenje kako Film nije rad samo jedne osobe. Na filmu je radilo 800 ljudi, od glumaca, pisaca, umjetnika i ostale ekipe. Bila bi velika nepravda kazniti ih zbog zlodjela jednog od sporednih glumaca u filmu.

Scott je odlučio Kevina Spaceya u potpunosti maknuti iz filma i zamijeniti ga Christopherom Plummerom, koji će tako zaigrati J. Paula Gettyja u priči o otmici njegovog unuka 1973. godine, tada 16-godišnjeg Johna Paula Gettyja III. Izvori tvrde da ako postoji osoba koja može poštovati tako skori rok filma uz ponovno snimanje scena, onda je to Ridley Scott. Filmaš je odluku donio sam i samo obavijestio Sony o tome. Navodno je Plummer bio njegov prvi izbor za tu ulogu, ali su u Sonyju htjeli veće i poznatije ime. Spacey je film snimao ukupno osam dana s tim da je u većini scena sam. Glavne uloge imaju Mark Wahlberg i Michelle Williams (Gettyjev odvjetnik i njegova kćer) te se očekuje da će i oni ponovno snimiti pokoju potrebnu scenu.

Trenutno nije poznato misli li Scott u potpunosti snimiti nove scene ili će se poslužiti specijalnim vizualnim efektima kako bi zamijenio glumce. Takva situacija nije neuobičajena u Hollywoodu, ali je ovakav slučaj gotovo bez presedana.

All the Money in the World je tako najnoviji projekt koji ne želi imati posla sa Spaceyem. Prije toga je Netflix objavio da je do daljnjega suspendiran: otpušten je sa serije Kuća od karata čije je snimanje šeste sezone u tijeku (trenutno pauzirano) i izgubio je glavnu ulogu u biografskom filmu Gore. Optužbe protiv Spaceya su počele prije skoro dva tjedna nakon čega se samo gomilaju.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala