Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Cena u filmu Bumblebee
Profesionalni hrvač koji je prešao u glumačke vode preuzet će jednu od glavnih uloga u spin-off filmu "Transformera"

John Cena u filmu "Bumblebee"

John Cena je preuzeo jednu od glavnih uloga u spin-offu Transformera, filmu Bumblebee. Glumačku postavu filma, koji će biti usmjeren na priču o žuto-crnom autobotu Bumblebeeju, predvodi Hailee Steinfeld. Osim nje u glumačkoj ekipi nalaze se mladi glumci Jorge Lendeborg, Jason Drucker, Abby Quinn, Rachel Crow, Ricardo Hoyos i Gracie Dzienny.

Priča je smještena u godinu 1987., kada Bumblebee nalazi utočište na otpadu u malom kalifornijskom obalnom gradu. Charlie (Steinfeld), djevojka pred 18. rođendanom koja pokušava naći svoje mjesto u svijetu, otkriva Bumblebeeja, oštećenog i pokvarenog. Kada ga Charlie oživi, brzo saznaje kako on nije samo obična VW buba.

Travis Knight, koji je režirao film Kubo i čarobni mač, će režirati film Bumblebee prema scenariju Christine Hodfon. Ovaj filmski projekt prvi je spin-off u filmskom svijetu Transformera, koji studio želi još proširiti sa dodatnim filmovima.

Ukupno su Transformeri do sada zaradili 3.7 milijardi dolara. Posljednji u nizu, Transformeri: Posljednji vitez, sa prikazivanjem je krenuo u lipnju ove godine i do sada zaradio 568 milijuna dolara diljem svijeta.

Bumblebee u kina stiže 21. prosinca 2018. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 1
    101536280856114 krunoslav lackovic @ 3.8.2017. 9:28

    Fast  and Furious ... potpuno ista stvar kao i ovo, danas može biti zanimljivo samo klincima ili ljudima kojima je glavna stvar što više eksplozija. I jedni i drugi samo guraju dok god blagajna to traži, a po kvaliteti ispadaju kao visokobudžetna suvremena verzija slasher vala 80-ih....

  • #2
    2 1
    mario mario @ 3.8.2017. 1:02

    Ne znam zašto bi stali kad Transformersi redovito rasture kino blagajne, sumnjam da bi netko rekao "neka hvala, neću desetak milijunčića više na računu ". :D  Ja isto nisam fan, ali ovaj spin-off me tek sad zanima jer mi je Cena baš cool lik.

  • #1
    1 2
    1808740402 lukas abramović @ 2.8.2017. 23:46

    Uopce vise ne vidim smisao tih filmova...Prva dva Transformers filma bila su goli prosjek, treci je totalno srozao sve sto je koliko-toliko valjalo sa fransizom, a zadnja dva filma su bili, blago receno, totalna katastrofa. Razumijem da oni to rade zbog love, ali molgi su do sada vec prestat kada su vidjeli da sa ovom frasizom nikad nece na zelenu granu...

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala