Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 23.6.
Večeras vas čekaju odlične serije i premijera 5. sezone Netflixove "Kuće od karata" uz poznate filmove

TV Preporuke dana – Petak 23.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 23.6.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 21 sat
U 13. sezoni izvrsne britanske serije ponovno pratimo inspektora Toma Barnabyja (John Nettles) i njegovog asistenta Bena Jonesa (Jason Hughes) u razotkrivanju misterija i zločina koji se kriju iza idilične ruralne slike Midsomera, zapravo legla ljubomore, intriga, izdaje i ubojstava.

Kuća od karata, HTV 1 u 21:15 sati
Politička drama Kuća od karata, ovjenčana s dva Zlatna globusa i 6 Primetime Emmyja, uz još brojne nominacije i nagrade, vraća se željno očekivanom petom sezonom. Dok napetost u Bijeloj kući raste, Frank Underwood (Kevin Spacey) i Claire Underwood (Robin Wright) i dalje manevriraju svojim političkim karijerama i preusmjeravaju odnose, a pogotovo međusobne.

CSI specijal: Bande, RTL u 23:15 sati
Najvještiji detektivi sva tri grada – Horatio Caine, Mac Taylor i Ray Langston – zajedničkim snagama odgonetavaju zločine koji započinju kada Rayeva istraga o nestaloj djevojci razotkrije trgovinu ljudima.

Crna lista, HTV 1 u 0:30 sati
Liz se priprema za suđenje, a Red mora dati sve od sebe da je zaštiti od Kabale. Red se pritajio sa Samar, Aramom i ostatkom tima koji je okupio kako bi raskrinkao Kabalu, a Ressler prati Liz do saveznog suda u Zapadnoj Virginiji na čitanje optužnice, nakon čega bi je trebali prebaciti u Fort Meade gdje će čekati suđenje za veleizdaju i ubojstvo. Dok je Liz na sastanku s braniteljicom Allison Gaines, Red je nazove kako bi joj poručio da poduzimaju sve da je zaštite.

FILMOVI

Gladijator, RTL u 20:05 sati
Ovo je svakako najbolji film 2000. godine, koji je na dodijeli Oscara odnio pet kipića te bio nominiran za čak još sedam. U njemu sve funkcionira savršeno – od Scottove režije, kostima, vizualnih efekata, preko zvuka i slike, glazbe koju je snimio legendarni Hans Zimmer, scenarija pa do fantastičnih uloga prvenstveno Russela Crowea i Joaquina Phoenixa, koje su uistinu nezaboravne.

Starci, Nova TV u 22:30 sati
Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade I Rob Schneider predvode glumačke zvijezde u Starcima, priči o petorici prijatelja iz djetinjstva koji se nakon 30 godina ponovo okupljaju i po prvi puta međusobno upoznaju svoje obitelji.

Ženskaroš, HTV 1 u 22:55 sati
Nikki je zavodnik kojem su najveći kapital vlastiti izgled i šarm. U svom posljednjem osvajanju upoznaje prelijepu sredovječnu pravnicu koja mu poklanja više nego što je ikad mogao dobiti. Međutim, Nikki se u lovu na sponzoruše zaljubljuje u očaravajuću Heather . Na njemu je teška odluka - mora izabrati između nestvarno dobre ponude i nečeg konačno stvarnog u svom životu - ljubavi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala