Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Imate li i vi pück na Zlatu Mück?
Forumi su preplavljeni negativnim komentarima na račun mlade HTV-ove voditeljice

Imate li i vi pück na Zlatu Mück?

Iako je zanat godinama brusila u Obrazovnom programu HRT-a, mlada voditeljica Zlata Mück široj je javnosti postala poznata u "Plesu sa zvijezdama", a paralelno je stasala i u radijsku voditeljicu na Anteni Zagreb. U poplavi mladih voditeljica koje izgled guraju u prvi plan, Zlata se pokazala kao prava novost, ali mnogi su forumaši njezinu "estradnu personu" dočekali na nož, pa je u kratkom roku postala iznimno učestalo spominjano ime na forumima, i to mahom u negativnom smislu.

Prvo se, naravno, spominje teorija zavjere - u vremenu u kojem je poslovni uspjeh ravan čudu nekima nije jasno kako su se mladoj voditeljici odjednom "otvorila sva vrata". "Sigurno je to dobila preko kreveta", najčešći je komentar na njezin angažman u "Evergreen Fest Showu", za kojeg su se nesumnjivo otimale sve pripadnice ljepšeg spola koje na HTV-u zovu voditeljicama. Slijede, opet očekivano, uvrede na račun njezinog izgleda (istina je da se ne uklapa u klasične standarde ljepote), a onda, kao šećer na kraju, zlobni komentari o njezinom odijevanju.

U proteklim je tjednima HTV, naime, mladu voditeljicu pokušao prikazati u drugačijem svjetlu (?) pa je iz udobnih traperica prešla u večernje kreacije koje su posebno zabrinule Fashion Gurua Borisa Banovića. Tako je Zlata u vrlo kratkom vremenu postala lice koje bi javnost trebala asocirati uz neukus i izostanak osobnog stila, a titulu je, kaže Fashion Guru, preuzela od iskusnije kolegice Barbare Kolar.

Kako je MojTV forum mjesto pametnih rasprava u kojima nema mjesta zlobnim i uvredljivim komentarima (hm), pozivamo vas na komentiranje mlade Zlate, pa da djevojka konačno na nekom forumu o sebi pročita nešto konstruktivno. Ako budete posebno dobri, možda je nagovorimo i na golišavi editorijal!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #12
    0 1
    franz franz @ 28.1.2009. 20:41

     zlata ist zartlicht madchen, alles so gut  fur muck!

     am besten !! 

    von franz

  • #11
    0 0
    messi messi @ 28.1.2009. 20:39
    Zlata je baš simpa cura... ti svi zlobnici nemaju drugog posla nego pljuvat po tuđem zasluženom uspjehu, klasičan hrvatski sindrom. Go Zlata gooo ;) 
  • #10
    0 0
    sever69 sever69 @ 28.1.2009. 20:27
    Ma dobra je Zlata... pogledajte samo onu RTLovu kvazi HReporterku ili novinaHRku, ili kaj god vec, koja se javlja s tHRibina a govoHRna mana uha paHRa... Kak netko s govornom manom moze dobiti takav posel? Ajd da nest vrijedi, ali...
  • #9
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 28.1.2009. 9:00

    Kriteriji za rad na našoj televiziji su u skladu s kriterijima u ostalim segmentima društva.

    Kad vidim kakve se sve kreature pojavljuju u ulogama voditelja, Zlata uopće ne djeluje loše...

    O sportskim komentatorima ne treba trošiti riječi. Bruno Kovačević već dva tjedna zbraja Ivičine bodove u svjetskom kupu. Počeo je sa zbrajanjem prije dvije utrke... 

    Možda zvuči ružno, ali neshvatljivo mi je da kod nas možeš biti voditelj s govornom manom!? Svaka profesija zahtijeva određene kvalitete, vještine i znanja pa ne vidim zašto se to ne bi primjenjivalo i kod izbora voditelja.

  • #8
    0 0
    jana_banana jana_banana @ 28.1.2009. 8:51

    Dobar naslov! ...pück na Mück ...

    Go Mück!

Pogledaj sve komentare (12)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala