Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prva kino najava zastrašujućeg nadnaravnog horora Tanka linija smrti
Pogledajte kako se mladi doktori igraju života i smrti u remakeu hita "Flatliners"

Prva kino najava zastrašujućeg nadnaravnog horora "Tanka linija smrti"

Što se događa s nama nakon smrti? To je pitanje koje si je barem jedanput u životu postavio svaki stanovnik naše planete. Odgovor ćemo otkriti ove jeseni u svim kinima kada s prikazivanjem započne zastrašujući nadnaravni horor TANKA LINIJA SMRTI.

Riječ je o remakeu istoimenog kultnog filma iz 1990. godine, a ako je suditi prema prvoj kino najavi koju vam ovim putem predstavljamo očekuje nas prava filmska mješavina psihološkog trilera, nadnaravnih elemenata i horora.

Pet studenata medicine u nadi da saznaju što se krije nakon smrti upuštaju se u intrigantni, ali iznimno opasan eksperiment. Zaustavljajući vlastite otkucaje srca na nekoliko minuta, svatko od njih doživi iskustvo blisko smrti. S vremenom istraživanje postaje sve više i više pogibeljno pa su budući doktori prisiljeni suočiti se s grijesima vlastitih prošlosti kao i boriti se s paranormalnim posljedicama prelaska „na drugu stranu“.

Ovaj izuzetno zanimljivi nadnaravni horor/triler režirao je Niels Arden Oplev našoj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji mega-popularnog originalnog trilera Muškarci koji mrze žene kao i pilot epizode trenutno jedne od najgledanijih serija Mr. Robot. Budući da se radnja vrti oko mladih studenata medicine, film je okupio uistinu impresivnu glumačku postavu sastavljenu od mladih holivudskih zvijezda predvođenih nominiranom za prestižnu nagradu Oscar Ellen Page (Juno, Početak). Uz Page u glavnim ulogama pojavljuju se Nina Dobrev (zvijezda televizijske serije Vampirski dnevnici), Diego Luna (Ratovi zvijezda: Rogue One), James Norton, Kiersey Clemons i Charlotte McKinney, a svoju ulogu iz originalnog filma i u ovom ponavlja dobitnik televizijske nagrade Emmy Kiefer Sutherland.

Hoće li studenti medicine otkriti što se zbiva nakon smrti ili će patiti od neizlječivih psiholoških posljedica otkrit ćemo ovog rujna kada TANKA LINIJA SMRTI zaigra u našim kinima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala