Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 7.5.
Večeras se izdvaja TV premijera Marvelovog hita "Čuvari galaksije" čiji je nastavak neki dan došao u kina

TV Preporuke dana – Nedjelja 7.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 7.5.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
U desetoj epizodi vidjet ćemo transformaciju Bojana Jambrošića u Josipu Lisac, Daniela Bilića u Dianu Ross, Marija Rotha u Annamariju, a Ivane Mišerić u Scatmana. Mia Anočić Valentić još jedanput će imati priliku uprizoriti scenu iz filma, a ovoga puta to će biti 'Flashdance', dok hologramski nastup očekuje Nives Celzijus kojoj je gljiva dodijelila duet Ivanke Mazurkijević i Mile Kekina. Ana Gruica postaje član grupe Fantomi, a Daliboru Petku gljiva je dodijelila zadatak transformirati se u The Mask, odnosno u Jima Carreyja iz istoimenog filma.

Svjedoci, HTV 2 u 23 sata
Paul Maisonneuve i Sandra Winckler su dvoje potpuno različitih policajaca i sad se moraju suočiti sa zagonetkom pokaznih kuća. Paul Maisonneuve je bio žrtva pokušaja ubojstva i vrlo je tajanstvena osoba. Kakvu to tajnu skriva? Tko je iz njegove prošlosti počinitelj za kojim tragaju svi policajci sa sjevera Francuske?

FILMOVI

Čuvari galaksije, RTL u 20 sati
Na rubu svemira, američki pilot Peter Quill postat će metom lovaca na glave nakon što ukrade objekt kojeg želi i nemilosrdni zločinac Ronan. Nastao prema Marvelovom stripu film okuplja brojne superjunake, otpadnike kojima nema ništa draže od avanture i izazova koje ona donosi.

Dozvola za ubojstvo, Doma TV u 20 sati
Riječ je o sasvim drugačijem filmu o Jamesu Bondu, koji je upravo zbog odbacivanja tradicionalnog zapleta podbacio na kino blagajnama. Razlog što ga je publika odbacila krije su u nedostatku Bondovog uobičajenog humora i suviše tmurnom i preozbiljnom ozračju. Srećom, u sljedećem filmu ovaj će propust biti ispravljen i publici vraćen onaj stari James Bond na kakvog su svi navikli.

Pobješnjeli Max 3, Doma TV u 22:20 sati
Iako se kvalitetom i temeljnim odrednicama priče sasvim logično nastavlja na dva odlična prethodnika, Pobješnjeli Max 3 svojom se estetikom ipak od njih ponešto i razlikuje. Dok su se oni događali isključivo na prostranim pustim cestama post-apokaliptičnog svijeta, treći dio se odlikuje svojevrsnim spektaklom kaosa jer su eksterijeri grada doista istovremeno zapanjujući i odbojni.

Riddick, RTL u 22:30 sati
Ostavljen na suncem spaljenom planetu Riddick se suočava s izvanzemaljskom vrstom predatora. Aktiviranjem sigurnosne zrake njegov signal primaju dva svemirska broda. Jedan nosi novu vrstu plaćenika, a drugim upravlja čovjek iz Riddickove prošlosti...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala